![]() |
#3281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() krejzi nie mialby teraz hunta for ever
![]() I hakowanie i stawianie botow tez zajmuje sporo czasu mogliby wymyslec cos z pvp bez tracenia czasu na zarabianie kasy. Jednak zeby wklejac te hack linki na fora to tez czasu sporo zajmuje jesli dolozymy do tego robienie nowych kont na forach i wbijanie 10 postow czy ile tam juz forum wymaga. Gonzo nie porownuj sie z nupovem ogarnia 10 razy lepiej od ciebie moze lepiej przypomnij sobie jak ty biles z jakims tam magiem jakiegos 90 rp czy tam ek i goniliscie go przez cale bog raidery zanim go ujebaliscie i tez go nie mogles z exori trafic jakos to mowisz o jakis nieudanych trapach..
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3282 |
Użytkownik Forum
|
![]() murzyn płeć zmieniona ma xd
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 29-06-2010 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: Os.Siejnik
|
![]() Cytuj:
a co do updatea,elysi itd to na mysl przychodza mi dwa slowa J*B*C TIBIE!! @decade-ogranij sie ;p a nup to nub btw sa jakies zdjecia z meetingu? i kto ze szwedow byl? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() biorąc pod uwage updejta to juz freecell wydaje sie byc ciekawszą grą.
juz lepiej jakby zmienili wszystkie servy na non-pvp zapewne efekt końcowy byłby podobny jak i w przypadku wprowadzenia tych super zasad blackskula i fragow na 20 osob ELo jo fens byli tam: kittel, elyris, timmie, mado ripi, marc, aissy zdjecia sa na niki facebooku eJOjod i z tego co słyszalem bylo OKEJ
![]() |
#3286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: W domu.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sakan
|
![]() Rookowanie hara jest pojebane, rozumiem okosić z gp i itemków ale rookować to nie... Edit: Okosić z gp czyli po prostu ukraść komuś gp. Ostatnio edytowany przez Sakan - 31-05-2009 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() a niby czemu rozumiesz okosic kogos z gp ? ja tam cisne zydow ostanio jakigos 130ek haknelem na silvera? to wchodze na statek i 10 typa na mnie masslognelo to jak zagdalem to mi jescze 100k zaplacili za zrookowanie
![]() jak ktos jst na tyle inteligentny zeby dac sie haknac to juz jego problem a tym bardziej dawanie komus pasow zby se poexpil czy cos z tego najwiecej problemow jest... Ostatnio edytowany przez kozaczeprzezneta - 30-05-2009 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() ej ja zartowalem z tym ze mialme po epxic ariocowi ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() w sumie nie wiem ale moim zdaniem arioca musial haknąć ktoś kto miał passy od niego bo wątpie żeby on sam sciągną keylogera...
![]() |
#3290 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ all kocham was
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3292 |
Dinozaur
|
![]() 20 osób na Inquisition, 400 k payment od każdej, + magiczny loot z bossów na Inqui (między innymi Lavos Armor, chyba jedyny na Elysii) + combosy na normalnych potworach = Recepta na trzymanie serwera za jaja... -.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3293 |
Użytkownik Forum
|
![]() coooooooool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem wam tak mnie na przyklad przestal bawic ten swiat i ta gra bylo dobrze dopoki nie zaczeli wnikac w postacie a teraz to juz wymyslalja i zmieniaja na gorsze dlatego przenieslem sie na wowa i nie wiem czy warto wracac do tibi pogral bym se cos ale za duzo ludzi ktorych lubialem i szanowalem odeszlo z tego serwera teraz zostala zaledwie mala garstka wiec jedno wiem na pewno lepiej juz nie bedzie.
-kGv-
![]() |
#3295 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja pierdole kazdy na tym forum piedoli o wowie taka fajna ta gra ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Imię: Bobek Zgnieciuch
Poziom: 50
|
![]() z tego co sie orientuje to w wowie miesiac gry kosztuje 90 zl ale dotyczy to chyba specjalnych serwerow. paru moich kumpli w to lupalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Użytkownik Forum
|
![]() uuuu za droga giera dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() w wowie 90zeta za 60dni gdbym mial isc na 3d to bylby wow mozna najpierw pograc na prywatnym servie tak jak ots jak ktos mowi ze nie ma kasy ;p tez duzo razy chcialem zmienic gre troche w wow, mu, cabal itd. ale po paru dniach i tak wracalem do tibi po tym upie jak dla mnie niema sensu w to grac ale mam zawsze nadzieje ze np. przestanie grac duzo osob cipki zanotuja duze spadki na serverach pvp i zmienia cos zeby bylo mozna normalnie wyjsc na wojne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3299 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
OTSy (szczególnie te RL map) są już nawet i wierną kopią (a czasami i lepszą kopią) real Tibii. W WoWie tak nie ma, na prywatnych serwerach jest strasznie dużo bugów. Aby WoWa polubić, trzeba zagrać na serwerze Blizzarda. Prywatne mogą tylko zrazić ludzi do WoWa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Imię: Blood of Chaos
Skille: miażdżą
|
![]() @up
egzakli. WoW to nie tibia robiona w paintcie i właściwie niemożliwością jest jakieś realne i ładne oddanie oryginału na prywatnym servie. wychodzi z tego lipton w chuj. proponuje zassać triala i samemu sie przekonać. flame me biczys! ;p |
![]() |
![]() |