|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie wiem na jakiej zasadzie sądzisz że to tylko w polsce pozwalają grać w tibie, w innym temacie byś napisał że śmieszą Cię te reportaże o biciu własnej matki krzesłem. A, i jeszcze taki małe żenujące RETORYCZNE pytanie. Czy naprawdę sądzisz że brazol, piszący "AHUAHUSAUSHUAUHEUHASAUHSAUHUHS" wygląda na kogoś z poziomem inteligencji odpowiadającym wiekowi większemu niż 14?" eot |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeszcze jezdzicie po tych reportazach w TV? To juz sie nieswieze robi.
Jak ktos ma pusty leb, to nawet gumisie online moga mu psyche zwalic. Ale mnie sie wydaje ze czym wiecej "hardkorowcow" zdycha przed tibia z wycienczenia tym sie swiat lepszym staje. Never, shall innocent blood be shed Yet, the blood of the idiots shall flow like a river
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() może i tak, ale piszący "JAJAJAJA" albo "XEXEXEXEXE" już nie....
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() @up Fajnie, zamknij się i wychodząc nie tżaskaj dszwiami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Denzel Tewyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() pewnie kurde dlatego ze byl przypadek ze dziecko sie na mame z krzeslem rzucilo bo mu neta wylaczyla ... nom to to bylo uzaleznienie ale przeciez np w mu tak tez robia bo mu online jest podobne do tibii a ja nie wiem czemu sie tylko tej tibii czepiaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Nie powiem!
Imię: fajnie, bo nie gram
Gildia: Nie gram
Świat: D&D
Poziom: żal
Skille: DnDrox
Poziom mag.: DD
|
![]() @up Właśnie!
Przecież jest mnóstwo gier(i to tylko z gatunku MMO), to co oni chcą od biednych poskramiaczy pixeli? Pewna matka grała w WoW-a i tak się wciągnęła, że zapomniała nakarmić dziecko i to umarło. I co? Nie krzyczą o tym, tylko Tibia i Tibia. Powaleni są. ![]() |
![]() |
![]() |