|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Police
Stan: Niegrający
Imię: Lord Pistolero
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Breath of Sunshine
Świat: Julera
![]() |
![]() Elo All.Jako że Eveis pozwolił mi tu wrzucać ss'y. To i ja sobie pozwolę wrzucić ss'a (najświeższego) ;D.
A oto i on ![]() Będę tutaj codziennie zaglądał. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czar'ek' - 03-06-2009 o 07:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Z racji ze to forum przyjaciół to i ja pozwoliłem sobie tutaj zamieścić kilka screen shot'ów z dawnych czasów:
Wyprawa na skillowanie, po drodze napotkany "zablokowany" Beholder ![]() ![]() Co my tu dalej mamy.. AAaa uzbierane przedmioty na full summoner outfit =] ![]() I malutki meeting w Guild House (gildia juz nieistniejąca) Ku pamieci przyjaciół: ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2009
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eriss Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 57
Skille: 87+2/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam. Dodam pare screen'ow z malego huntu.
A o to i owe screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy na comenty. Pozdro dla B.o.S Team ![]() Ostatnio edytowany przez Erissek - 03-06-2009 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Fine Picek
Gildia: Fighting Dreamers
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 80/65+
Poziom mag.: 13
|
![]() No przyznam temacik spoko, oby tak dalej
![]() Temacik oceniony na świetny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Elo... gdy pisze ten post siedze na plastyce, wiec nie mam za duzo czasu na napisanie tego co chce napisac... gdy wrocimy ze szkoly ( Ja, Darkness Xaiya) lecimy na Dark Cathedre (za tp [chyba])... Gdy juz wrocimy z tej wyprawy odrazu wrzucimy ss'y tutaj ![]() Prosze po raz kolejny o posty... Pozdro. Do Zobaczenia Ostatnio edytowany przez Kirsten - 13-06-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() @up Dzięki...
Ludzie mniejszcze screeny plx? To się mi wczytuje 10 min. @Edit Chcecie ocenę? Zmniejszcie screeny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@ dzieki za uwage, ale bez obrazy.. nie bede zmniejszal screenow od poczatku tematu, bo tobie sie za dlugo wczytuja... Gdyby byla wieksza ilosc takich uwag na pewno bym nad tym pomyslal... Niestety nasz sklad na Dc posypal sie... efektem czego nie poszlismy tam ;/ Mam pare nowych fotek(w tym swiezutki adv) ale dodam je pozniej, poniewaz teraz ide na POH i moze porobie jeszcze jakies ss Pozdro dla tych, ktorzy to czytaja ! Ostatnio edytowany przez Kirsten - 13-06-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szanuje Cie, jesli sadzisz, ze nie obcinam zdjec, poniewaz jestem leniwy to sie mylisz :/ Nie obcinam ss, bo sam lubie ogladac zdjecia w calosci ...Jezeli moi kumple, ktorzy pomagaja mi prowadzic ten temat stwierdza, ze obcinanie zdjec bedzie lepszym rozwiazaniem nie bede mial nic przeciwko... tak jak mowilem ... wole ogladac fotki w calosci... PS: gdybym byl leniwy nie zakladalbym takiego tematu :/ Pozdro Ostatnio edytowany przez Kirsten - 13-06-2009 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo taaa...
Ale chyba nie zakładasz tematu dla siebie. Chyba, że się mylę ale wątpie. Jak chcesz se pooglądać swoje zdjęcia to możesz to robić na kompie. A i założyć temat to jedno a dbać o niego to drugie. Dobra sry za spam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu sadzisz, ze o niego nie dbam ?? wnioskujesz to po tym, ze nie obcinamy zdjec ?? nie wiem moze mam popsute oczy, ale w innych tematach(oczywiscie nie we wszystkich) sa nie poobcinane foty i tam ludzie nie robia z tego jakiegos wyolbrzymionego problemu... Jesli masz cos znow do powodzenia to zapraszam na priv, zeby nie robic zbednego spamu... Acha i jeszcze jedno... nie wiem czy wszyscy ludzie lubia ogladac tylko napis "You advanced..." na wycietym ss... Pozdro... Niedlugo nowe ss ![]() Ostatnio edytowany przez Kirsten - 13-06-2009 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() drogi paciuchu...
my zalozylismy ten temat nie dla siebie ale dla innych (np. dla ciebie). jesli tobie net chodzi tak wolno ze tobie sie te screeny laduja 10 min, to ogladaj inne tematy gdzie sa screeny mniejsze a nie nam tu spam robisz ![]() pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Kastia - 05-06-2009 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema! tak jak mowilem... bylem na POH... porobilem jakies tam screeny (bez rewelacji) udalo mi sie jedynie zrobic taka mala sklejke;/ Mam nadzieje, ze na ta chwile to wam wystarczy... postaram sie zorganizowac jakis wypad na hunta z Kastim, Darkness Xaiya i Soxyonem, ale nigdy nic nie wiadomo... Advance, dzisiejszy loot, 4.700.000expa, no i jakis slaby hit, poniewaz lepszego nie udalo mi sie uchwycic... ![]() W loocie bylo jeszcze: 3k+ 7 P arm 5 Steel helmetow i Halberd... Niestety to by bylo na tyle :/ z niecierpliwoscia czekamy na wasze komenty! pozdro :* Ostatnio edytowany przez Kirsten - 13-06-2009 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Świetne screeny, fajni ludzie, marny server ;f
Eveis... Mam wrażenie, że skądś się znamy... Zresztą pewnie nie pamiętasz, nevermind ;s Dawajcie więcej ;]