![]() |
#241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Secret ^.-
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 130
Poziom mag.: 70
|
![]() Hacki, pingi i inne swinie... Kurwa ludzie zastanowcie sie czy gracie dla przyjemnosci czy walczycie o zycie. Bo wg mnie ta gra powinna byc zabawa a nie kupa nerwow i straconym rl czasem. Zamiast robic takie rzeczy wykazcie sie na akcjach umiejetnosciamy zwiazanymi z gra a nie "informatyka stosowana".
Cadia, z toba tu ciezko wytrzymac, udajesz nie wiadomo kogo a chyba zapomniales tekstow leszcza na vt typu "z pedalami trzeba krótko- global"... Szanowali cie tylko koledzy z JP, a Tadziowi lizales zeby moc pobiegac na akcjach na Stopenie. Wiec daruj sobie teksty do ludzi, ktorzy pisza normalnie i nie udawaj kogos kogo nikim nie byles i na bank nie bedziesz. Z reszta nie warto zaczynac tego tematu, bo z dzieckiem mozna sie wyzywac non topper a nie o to chodzi w tym temacie. Kuba aka Xefu, z tego co gadalismy wczesniej to niby wczesniejsze wojny byly przez Amesow ( 'nie bede placic smieciom, ktorzy keidys lizali mi dupe) etc, mieliscie miec na nich glebko wyje.... A teraz? W sumie w sytuacji ECHO tak jak Medi powiedzial, robiac takie rzeczy jak wy po wygranej akcji trudno o normalnych, czasowo wolnych sprzymierzencow. Bo robicie sobie sami coraz wiecej wrogow, to nie beda juz przydupasy lukiego, tylko ludzie ktorym nie pozwoliliscie normalnie grac. Jesli macie za malo pieniedzy zarabiajcie w sposob normalny, a nie sciagajac adidasy z typa za "DAMSKI CHUJ". ![]() Ostatnio edytowany przez DuraLexSedLex - 06-06-2009 o 12:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() Co do Furory to tak :
Po 1 nie mówcie ,że kogoś wyzywamy gdy tak zachowała się tylko jedna osoba ew. odpowiadaliśmy na wasze obelgi .... których nie brakuje z waszej strony patrz Clapek aka Retard Po 2 jeśli chodzi o neutralność to mieliśmy taki zamiar no ale wyszło jak wyszło ;] neutral podobno miało też być Bona Fide o.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Żaluje tylko, że to co zbudowaliśmy z Echo w ciągu ostatnich 2 lat ( mam na myśli wywalenie LR, IP z serva) właśnie zostało zniszczone, a Echo się jeszcze na to godzi... ;x
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 06-06-2009 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Śrem
Imię: Zulion Sapira
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ECHO
Poziom: 165
|
![]() Cytuj:
wole miec zryty beret niż taki ryj jak Ty. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2009
Lokacja: Rzeszów
Imię: Aha~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Interregnum
Poziom: 12
Skille: 10/10
Poziom mag.: 23
|
![]() chlopaki bez spinek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Walczymy o coś!~ [img]http://img.*********.pl/cache/pl_PL/signaturen/43183.jpg[/img] Ostatnio edytowany przez MMApanowieMMA - 06-06-2009 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja mam na to wyjebane ;] wszyscy znaja moje zdanie w tym temacie co do hiszpanow to fruwak ma racje, wychujali i jego i mnie i zemsta bedzie slodka ![]() Jun 05 2009, 21:31:52 CEST Killed at Level 186 by Mardarus and by Meth Dalix juz zaczynam :x @medivh a nie? aktywnosc spadla wam drastycznie po tym jak wyszlismy ;] wrocila dopiero jak zainvitowaliscie 18923798127839172897183789183718927389127389127391 827389127398127893 osob i btw jak padalismy jak muchy? chyba filmu nie ogladales/grales z zamknietymi oczami
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 06-06-2009 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() dokladnie bo te klotnie nudne juz
tak czy siak 1 male przeslanie @leszczu z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo) niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"? jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..) teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej ![]() ps. swiat utopia wam niepzrejdzie,to sie robi od poczatku serwerow nie gdy serwer ma 3 czy 4 lata,cos o tym wiem bo przezylem to wiec jak to ktos nazwal"spalanie arcani" jest fajna nazwa ale na krotka mete.... zjedza was osoby z 50 lvlv ktorym zyc niedacie pamietajcie was 50 na 200 osob z 50 lvlv..i bedziecie..utopieni... Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 06-06-2009 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie bedzie jakiegoś mega uber PA z naszej strony (wiadomo jest kilka czarnych owiec jak wszędzie). wczoraj poprostu trzeba bylo sie wyżyć tak to duzo ludzi ma pokojowe nastawienie. spokojnie juz nie przesadzajcie
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2009
|
![]() Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
a ty to juz mnie tym swoim pseudo-dyplomatycznym pierdoleniem powoli wqrwiasz, jak cos potrzebowales czy cos, to wiedziales do kogo sie odezwac wszystko fajnie etc etc a teraz pierdolisz smuty jacy to my kurwa zli niedobrzy ojojoj wez sie ogarnij pewno znowu dupsko cie boli ze kolejny epic fail, marzysz o nie wiadomo czym krecisz sie po tych gildiach wojnach jak smrod po gaciach i ciagle raz za razem EPIC FAIL. dolazles na yalahar bo myslales ze wszystko zalatwione wejdziesz na gotowe tu jeden dzien bycia gwiazda mija i JEB - twoje blyszczenie staje pod znakiem zapytania. Ogarnij sie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Suła na prezydenta !!onenieenooeoenoenoeoeon
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() Cytuj:
![]() @krecik niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje. pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90% jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo ![]() Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 06-06-2009 o 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokladniej to sova ;p wartego wtedy jakastam kase
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
|
![]() 562334777.html <kamsza view
dopiero teraz widzialem hahaha na poczatku varosso jaki evul paralyze walker of doom
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Lokacja: Leszno
Imię: Makiss Trucia
Profesja: Elder Druid
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj:
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie.. A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach... Ostatnio edytowany przez DJMakiss - 06-06-2009 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |