![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Name: Angelos
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 71 World: Morgana Residence: Ankrahmun Last login: Jun 05 2009, 22:25:02 CEST Comment: We want war , we love war OUUUUUUUUU... we need war _______________ Hacked 07.07.2009 at lvl 71 - wasted lvls/items kolo wie kiedy bedzie mial hacka i co straci ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
|
![]() powiedzcie tam Lookeyy'owi zeby czasami pzta odpalil na ob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() chuj tam.Narazie Flow sa chlopcami do bicia xD
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Ch*j Cie to boli czy odpali czy nie,jego sprawa... Nie moge takich ludzi...
![]() |
#2126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() No ta, tylko jak my padniemy, to wracamy. A chłopaki z Avis / Take Over jak padli, to depo grzali. Co więcej, wyszliśmy mimo, że było nas mniej i nie ogarniam czemu nasi przeciwnicy nie chcieli wyjść drugi raz. :/
A i chciałbym pogratulować Addemu hat-tricka dzisiaj! ![]() Odnośnie Lokaja - lokaj to nasza maskotka, znajdźcie sobie inną! ![]()
![]() |
#2127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 06-06-2009 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Rosi, prawdopodobnie dlatego Wasi przeciwnicy nie chcieli wyjść bo nie mają zrobionego inq w przeciwieństwie do Was. Co się dziwić, serwisy na poi i inq Flow robiło tylko dla siebie i kumpli. Dziwie się, że jeszcze tak dużo osób w Unitas zostało. Przecież logiczne jest to, że służą jako free frag by take over wbijało fragi, dość duży odsetek tej gildii nie jest przygotowany na wara co widać z dnia na dzień, tydzień temu jeszcze w gildii było ponad 50 osób, dzisiaj jest niespełna 30, do tego, nie jeden z aktualnego unitas zawita jeszcze w take over
![]() Flow! Musicie odświeżyć kontakty z Pandorią i Kyrą, bo widzę, że na chwilę obecną niefajnie to wszystko wygląda! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Użytkownik Forum
|
![]() 99% teamu ma inq. Tylko ja nie mam :'(((((((((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Don Dzemik [159]: 22:26 Pepon Melon [105]: 22:25 You see Araeth (Level 115). He is a royal paladin. 22:26 Pepon Melon[105]: kthanxbey 22:26 Don Dzemik[159]: 22:26 Nash Darkeyes [169]: gz, we just discovered your 'secret' paladin
haha, fajnie, okazało się że jestem noobcharem dzemika! XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja jestem hardkorem, więc wiesz.
![]() No i muszę w końcu auto chase odznaczyć. ![]() @ Blessy Stary, ja też nie mam inq, a jakoś potrafię wrócić na każdą OB. Tak jak potrafił wrócić Mudry, czy Etun (spotkanie w Kazo rlz _/). Poza tym Avis też zrobiło inq. ![]() Dziś tak samo, zabili jednego od nas, ale na ob nie wyszli, bo Adde nie ma. Ale jak my nie wychodzimy, bo commandera nie ma, to już od noobów nam się jedzie. ![]() ![]()
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Wiesz co Ci powiem Rosi?Słusznie się ta wojna należy.Flow zostało po ostatniej wojnie bez balansu.Wcześniej musiałem respektować rl spainów Sliccerego itd,itp...po wojnie rl np Elvenow itd.Prawda jest taka-daj polakowi palec to wciągnie Ci rękę.Tyczy się pewnie i do innych narodowości.
Poza tym chociaż coś się dzieję.Co do odchodzenia ludzi z flow-co się dziwić...już drugą wojnę dostają we fragach po dupie.Spoko Lavio i Akon zasłonią się kasą itd ale owa Morgana może mieć takie incydenty co miecha.Ktoś odchodzi-robi wara.Nie ma tu teraz jednego dominującego składu,trzymającego się razem. Mimo iż jestem polakiem to przyznaję żę Adde i Jonthe kładą was praktycznie gdzie chcą.Kwestią jest jak narazie kasa.Na miejscu Take Over uderzałbym w gildię która zapłaci najszybciej.Podejrzewam żę osoby z Unitas które odeszły już są po wypłacie tyle żę nie udekumentowanej na forum.Btw mało osób chyba chce walczyć za wew. kłótnie Flow.
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Byłem w tej gildii i praktycznie większość graczy była nastawiona typowo neutralnie, Ci co będą chcieli normalnie pograć wypłacą się i dadzą darmową kasę take over. ("We are Neutral and Peacefull guild.Recruting Paladins and Knights (lvl 80+).Druids and Sorcerrers (lvl60+)."). Ogólnie na vencie każdy psioczył na flow, poczynając na mnie a kończąc na ryonie... A to, że na poi nas nie wzieli, a to że nie potrafią nic innego zrobić jak wyj* z respa i zapuścić bota... i takie tam;D
Teraz o dziwo garstka trzyma z flow, ale do czasu, co drugi to i tak spy^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
edit. I tak, nie mogę spać :/ Ostatnio edytowany przez Jaz - 07-06-2009 o 02:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Guest
|
![]() Sir Arvaras Zrookowany
|
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110