|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 08-06-2009 o 19:37. |
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
|
![]() Czy mi się zdaje czy mu sie ston skin nie kończył ...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mnie to on co 2-3 hity zmienial amulety zeby mu sie przypadkowo nie skonczyl.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba jednak nie... 05:45 Black Nun [115]: utamo vita Name: Black Nun Sex: female Profession: Elder Druid Level: 115 World: Balera 05:45 Flasherzinhu [204]: Exori San Name: Flasherzinhu Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 204 World: Balera 05:47 Coyot'Darkness [140]: Exura Vita Name: Coyot'Darkness Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 140 World: Balera 05:47 Ancient Blesser [141]: exura sio "Coyot'Darkness Name: Ancient Blesser Sex: male Profession: Elder Druid Level: 141 World: Balera 05:48 Asylum Drabekai [202]: me looteia memo Name: Asylum Drabekai Sex: male Profession: Elite Knight Level: 202 World: Balera
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Przeciez mogl zakladac nowe ssa za nim te wczesniejsze sie skonczyly. Dzieku temu ciagle mial ssa na sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Jest hardkorem. :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Normalne^^. On przecież ma stone skin amulet.
Gz dla niego, aczkolwiek biorąc pod uwagę stonę skiny BARDZO bym się zdziwił gdyby padł. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2009
|
![]() juz myslalem ze key ;o
spoko film |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Stone skin amulet plx?!
Faktycznie, z ssami trudno byłoby mu paść, mimo wszystko nieźle.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Tylko ze te ss mu w ogóle nie schodziły. Ciągle ma ta sama ilość ...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli sam nie wpadles na to jak on to zrobil, przeczytaj posty napisane przez bystrzejszych od Ciebie uzytkownikow, napisane powyzej.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() dostal hit za prawie 400 na ssa....
ładnie by go zgwałciło bez ammu heh
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |