|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() Qrde, Fake wyczepisty ;0, nic mu nie brak tylko ta córka nekromanty ohydna. Gdy będziesz miał problem z takim outiftem daj znać, służę pomocą. Fabuła jest strasznie wielka, wilkołaki przerobione z tibiaBR(są białe a tu czarne
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhm, właśnie.
Wilkołaki dał kiedyś Gargoin na Pomocfake'u, ja je przekolorowałem no i tyle. Gdybym robił to po update byłyby lepsze ( ofc. przerobione z tych normalnych xd ), bo jedyne które miałem nadawały się tylko na takie... "Porządne" wilkołaki xD
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Uhm, zasłużyłeś na komentarz.
- oprawa graficzna trochę kuleje; ale to z każdą kolejną częścią mniej się będzie wrzucało w oczy, mam wrażenie pustych lokacji, ten balkon dziwnie wygląda, outfity nie powalają... efekty przeciętne i wszystko takie przeciętne. - są błędny słowne (wędrownicy? Wędrowcy by lepiej pasowało), składniowe (ze zwiadów, zamiast ze zwiadu) Tymczasem... =] Magiczne słowo. - fabuła, jakbym jeszcze obejrzał Truela to by było łatwiej. A tak na serio gdybym pamiętał pierwsze części by było jeszcze łatwiej. Ten part dużo nie wnosi, trochę opisu postaci, uratowali garbacza i chcą przeprawić się przez rzekę -długość parta, czyli PpP aka Pictures Per Part jest naprawdę imponująca <jak na te biedne czasy>... całe 33 obrazki :-], , bądź co bądź to wystarczy by sprawić iluzję, że ten fake wyróżnia się obfitością. ;Ja mam wrażenie, że właśnie to jest w fake'u najważniejsze, napakowanie na forum jak najwięcej obrazków z logiczną treścią, to po prostu przytłacza. I oczywiście mam rację =] = Rób dalej, dużo, więcej i solidnie. Czekam aż się fabuła rozwinie. ;BesT!
![]() |
#44 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @X-Zero
Nie bierz sobie tego do serca, ale mi się fabuła nie podoba, to zależy od gustu. Nie odlicze tobie tego od oceny, bo: -nie mam serca krzywdzić dobrego fejkowca, -nie jest to bezsensowna fabuła, typu "The Power of Rico", -graficznie spoko, -wiele innych zalet, których *h*j mi się nie chce wymieniać dzisiaj z rana, bo lece grać w Tibie xD -było kilka nieistotnych błędów, których pominę w ocenie. ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Shivek - 22-12-2008 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Nom, graficznie ładnie ale fabuły nie rozumiem
![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Z oceną się narazie wstrzymam, ale wiem, na czym się wzorowałeś.
Dziedzic, prawda? ![]() Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down: W każdym Twoim poście musi być coś, czego nie zrozumiem? ;/ Cytuj:
To raczej mała inspiracja... Gdybym się uparł dodałbym jeszcze do tego motyw klanów, znaku, rozmowę Bogów (?), porwanie głównego bohatera i ratunek jakieś lady ( no dobra, tutaj też uratowała... ), oraz wiele innych x_X Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-12-2008 o 22:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli to jest tak jak ja myślę i on myśli, że ja nie myślę to wszystko wskazuje na to, że sednem sprawy okazało się jej meritum, które jak powszechnie wiadomo było tajemnicze i nieznane, aż do dnia dzisiejszego i oznaczało nie więcej i nie mniej niż to, że stanowisko w tej sprawie jest proste, on, który myśli, uważa, że ja myślę, że ty upadłeś.
Mam nadzieję, że to tylko mała inspiracja. Czekam na dalszą część. ; @Edit Życie jest bólem. Zrozumienie zagadką. I tak sens tej całej wypowiedzi można ująć tak ~ nie pochwalam robienia fake'ów na podstawie gotowych fabuł. Wybacz ten brak przecinka... @down Jedno i drugie;
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 29-12-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Witaj w klubie, X-Zero. Też mam pierwszą część.
@KalasantyX: To ty piszesz niezrozumiale czy ja jestem downem? @Topic: Next part please?
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
Stan: Niegrający
|
![]() Pod względem fabuły jesteś Mistrzem. 9/10!!!
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Żebyś wiedział. Ukryty tekst:
Następny part w grudniu ( po południu, ashahahahhahaahhaah moooocne x;d;d; xDDD;d;d;d;d; ![]() Aha, jako że częściowo zapomniałem fabułę ( na szczęście zapomniałem tą część, która jest kompletnie zbędna xd ), została ona trochę zmieniona i fake będzie krótszy ( tylko trochę ;d ). Ehh... Muszę jeszcze z efektami wrócić do formy, bo coś osłabłem ;[
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-06-2009 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() fajnie tylko bardzo puste lokacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mogłeś dać w paru podpartach, bo długo się czyta ;p
Wciągające, nie zmieniam oceny, nadal ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Shivek - 09-06-2009 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fabuly nie oceniam bo niechce mi sie ogladac tego od poczatku
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oprócz tych trzech ostatnich obrazków, które nie chcą się mi wyświetlić.
~niektóre lokacje zbyt puste ~a inne z kolei bardzo ładne ~nie musisz się przejmować efektami ~przyzwoicie długie ~akcja nieco za wolna ~przyzwoicie długie ~mogłoby by być lepsze ~przyzwoicie długa część Prawie idealny, bezkonkurencyjny, czerwcowy fake.
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... Napisałem trochę o tym, po czym spostrzegłem, że Kalas napisał to samo, tak więc usunąłem i tylko mówię, że mam takie same zdanie.
Chociaż zapomniałem wcześniejsze party, a nie chce mi się czytać to podoba mi się. P.s. Grudniu... poważnie?
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 09-06-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2009
Lokacja: Tarnów
|
![]() Oglądnąłem fake'a od początku i powiem szczerzę że bardzo mnie wciągnął posiada bardzo ciekawe wątki jak i fabułe,grafika dobra! Po prostu świetne!
8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @Ghernie
I godzine kasowałeś to, co napisałeś przed tym, jak zobaczyłeś post Kalasa? @Shadron "posiada bardzo ciekawe wątki jak i fabułe" Wątki i fabuła to praktycznie to samo. @fake Fabuły nie znam, lokacje ładne, outy większość spoko, efekty też. Fake trzyma poziom ![]()
![]() |