![]() |
#2242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Guri pro elo koks ! Olaf coś tam narzeka ze bocic nie moze ...=/ zrobić 200lvl i oddawać go komuś owned. Ab posiada 45-70lvl xD? Już ta era znika mamy seteczki ahhaha
![]() @Mera Wakacje, miałes mi chara zprezentować przy browcu jak przegracie ale ze wygraliscie może byc sam browar ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
jeszcze mam cale dwa dni z monsterem (poniedzialek i wtorek) potem juz totalna kaplica i bym Ci sprezentowal ale teraz chyba tez wygramy... browar- spokojnie pogoda sie robi takze parasol jak najbardziej... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Hahahah Etun, mistrzu ortografii, pisze się pisze, a nie piszę. Gdy piszesz "piszę", mówisz o tej czynności, którą Ty wykonujesz, a nie o regule gramatycznej.
Aha, i przed przecinkiem nie stawiamy spacji. Tyle z mojej strony. edit. Korekty interpunkcyjne, żeby nikt się nie czepiał. Ostatnio edytowany przez Jaz - 10-06-2009 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Trochę nie po polsku tu napisałeś, ale chyba czaje o co biega, te looty z kazo za*******ał kto inny, z take over, tylko się o tym pochwalił. Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo. Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami. Do informacji ryona i jego przydupasów, nie bylem i nie jestem spy, nie wiem na jakiej podstawie ktos tak stwierdził, jakbym byl spy to bym raczej flow sprzedawał informacje o której i kiedy maja gathera "żydki", ale lapsem nie jestem =* Wyszło jak wyszło, to jednak tylko gra i lajtowo będzie się trochę na*******ać, przynajmniej wiem, ze to ja będę grał swoim charem a nie ktoś inny ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to popraw jeszcze: "," przed a i aha przez "ch" sie pisze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No dobra , ale to nie to samo jak się pisze "tera"
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2251 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje ludziom co mają gówno do powiedzenia żeby się nie odzywali, bo spadam z krzesła jak czytam Wasze posty.
@Mera Nie wiedziałem Meruś że jak kto odejdzie z Twojej gildii to od razu jest dla Ciebie śmieciem etc. Jak zwykle Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie odrazu;] i nie kazdy smieciem jest ten ktory stara sie zmarnowac i tak zmarnowany czas poswiecony na monstery... i nie chodzi tu o black pack bo oni staraja sie to robic od zawsze... jak zwykle caluj;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() "Without leader, without Jonthe/Adde/Dempah they are lost. They are fucking no hands" xD
By Rysiu Peja.
![]() |
#2257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojj lawio nie czaisz.. To tak jakby u nas na starym vencie to zdanie powiedział taki Tiastes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
a tak pozatym... Dziewczynki, przestancie plakac... tylko grajcie w tibie raz my wygramy raz oni ...=) nie ma sensu sobie wrzucac ze u jednych gra adde/jonthe,a u drugich Olaf, Gremar, Andrzej. as far i know olaf i gremar maja swoje postacie na morganie tak jak i adde/jonthe. Wiec nie widze sensu tego calego flamewara /kthxbye
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
A no racja, sam nie wiem czemu nam spie***lil xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Name: Katrila on Morgana
Sex: male Profession: None Level: 1 World: Morgana Residence: Rookgaard Last login: Nov 03 2008, 22:24:40 CET Account Status: Premium Account andrzej też ma ;>
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |