|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Lucera ;)
|
Trenuje sobie na uboczu z kumplem. Ogólnie nic sie nie dzieje, aż tu nagle z rogu wyskakuje palladin hight levelowiec i mnie oraz kolege rozwala w trzech strzalach. A miałem nadzieje, że bede gral postacia bez wrogow i deadow.
Niewiem jakie motywy on mial, bo na mainie bylem ze dwie godziny, ale złość mnie ogarnia kiedy nie mozna spokojnie grac, bo jakis despota chce sie zabawic. ![]() Ostatnio edytowany przez Lubeek - 16-02-2005 o 20:09. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mam tylko 1 pytanie??
Po co nam to piszesz?? |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
zebys mogl zaistniec i napisac posta.
Pisze to dlatego zeby ludzie ktorzy zabijaja slabsze postacie wiedzeli ze mnie to nie smieszy Ostatnio edytowany przez Lubeek - 12-02-2005 o 18:31. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
|
Pisze z tego samego powodu co cała masa innych osób, które zakładają podobne tematy. Z... hmm... głupoty?? bezmyślności?? No nie wiem. W każdym razie po pierwsze dziwi mnie że high lvl "kłopotałby się" i przychodził specjalnie po to żeby ciebie zabić. A po drugie to nawet jeśli już się tobą zainteresował to może dlatego że podpadłeś komuś z jego znajomych na rooku (kradłeś loota, zabijałeś nie swoje potworki, etc.). To by było chyba wszystko
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
|
Mogł cie zabić naprzykład bo: Bo brakowało mu exp na lvl, widział jak bijesz (trenowałeś) ze swoim kolegom albo podpadłeś komuś na rooku albo na mainie, ale masz dwa wyjścia : albo napiszesz do gmów ze zabił ci h-lvl albo zmienisz świat na noPvP (pisze tu juz chyba w... 19 poście?)
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
Pewnie na infernie grasz, tam to jak komus sie nudzi a ma wystarczajacy lvl to sobie chodzi i zabija slabszych
NA zwyklym pvp zal troche zabijac bo skull a mozna i truskawe zlapac Ale jesli jednak to zwykle pvp to na pewno zrobiles cos zlego i teraz spotkala cie kara |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
Równie dobrze mozna wziąść pod uwage fakt ze koleś mógł mieć haka...ot co
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
|
a ja mam troche inna wersje
![]() a może było tak ze nie ruszałes sie i nic nie pisales cioo? ![]() jedno slowo AFK ...taak ja ich naprawde bardzo nie lubi...stoi taki i tylko zagraca server ...no to sie podchodzi i treni mlvl np na takim typie....hyhnie lubimy AFK i to bardzo ;/ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
|
albo ten pallek mial haka albo zly humor...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Obronca Madzi
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
Nienawidze jak ktoś coś mi zrobi na rooku. Zapisuje sobie goscia w vipach i potem sie mszcze. Moze tak zrobiłeś co? Myślałeś nad tym?
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
Nie jestem doswiadczonym graczem, nie wiedzialem, ze poruszanie tematu o zabijaniu innych graczy bez wyraznego powodu jest dla niektorych denerwojace. (dla nich przeprosiny).
Co do dalszych wypowiedzi to na rooku nikomu niepodpadlem, wrecz przeciwnie staralem sie w miare mozliwosci pomagac, a jesli zdazaly sie utarczki to nie do tego stopnia, aby sie na mnie mszczono. A ten PK zabil mnie tak szybko, ze niezdaylem nawet zerknac czy cos do mnie pisal Niech nikt nie ma mi za zle, ze poruszylem temat na poziomie nooba, nie bez powodu umiescilem go w dziale ,,dla poczatkujacych". ![]() |
|
|
|