![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wpada Ci 5 osob na poi/inqu service, ubijaja zydow, ktorzy chca kesz spowrotem, Ty wastujesz supliesy, albo jeszcze lepiej - te 5 osob zabija Ciebie. Nie da sie zyc bezkarnie na n-pvp, chyba ze jest sie az takim idiota, ze ludziom szkoda czasu.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Ale do tego inq lvl dobijesz bocąc na shitach lub expiąc na shitach xd, a na pvp wszędzie cie znajdą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
up Niech sobie bije lvl na shitach. Dla niego to zadna przyjemnosc, a ja i tak go znajde. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzilo mi o h lvli organizujacych inq service, ktorzy przypuscmy kozaczyli i niby nie zostana za to ukarani. Owszem zostana.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vasth - 10-06-2009 o 00:15. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie sądzicie, że rozmowy na temat ilości noobow na serwerach są bezsensowne? Każdy ma jakieś swoje doświadczenia z różnymi graczami. Dla niektórych będą to nooby lurujące moby, a dla innych osoba, z którą da się normalnie porozmawiać, taka która gra dla klimatu nonpvp. Na pvp większe znaczenie ma to kogo znasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
@Up W 100 % sie zgadzam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Nie ma co gadac bo dzieciaczki ktore graja na npvp bo taka jest prawda ze sie boja pasc i boja sie hunta a to przeciez tylko gra to beda bronily npvp ..taka jest prawda i sie z tym pogodzcie npvp jest do dupy...a takei pierdolenie : " my ubijamy na npvp w trapie i jestesmy kozaki" - to jest po prostu smeiszne, ale z ost zapowiedzi to pvp i tak maja zjebac
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 12-06-2009 o 10:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |