![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam.
Chciałem się zapytać czy ktoś grał w GTA VCS na emulatorze. Jeśli tak to mam jeszcze parę pytań 1. Może się komp spalić od tego?(znaczy czy komuś kto grał się spalił podczas gry lub włączania ) 2. Fajnie się gra? PS. Jeśli zły dział to poproszę o przeniesienie do dobrego działu. PS2. Chodzi oczywiście o emulator PCSX2 mówię od włączania gier na emu bo to używa biosa czy czegoś tam (a ja raz w biosie pokombinowałem coś i się spalił mi)
POKEPLUSHIES Click here to feed me a Rare Candy! Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Ostatnio edytowany przez mistrz99 - 12-06-2009 o 12:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak mi się już dwa spaliły -.-
zależy jaki emu czasami nawet da rade te 30fps'uf wyciągnąć czasami po 10 idzie ![]() jedyne emulatory jakie idzie normalnie odpalić na kompie to od: pegazusa ,GBC GBA ,PSX ,PSP ,N64 ,amiga ,coma , Game Cub. Czyli same "starocie" ![]() zły dział ale będzie to tu leżało i leżało.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() pójdzie na tym?
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processor 3600+ 1.90GHZ 1gb ram
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Na lepszych kompach całkiem spoko działa jeszcze emulator NDS. Nie stety zbytnio nic więcej. A pójść może i pójdzie, ale chyba się będzie wieszać.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() z życia wiem ,że emulator GBC na k750i nie działa a na k550i działa więc jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział
![]() a i pogrzeb trochę w opcjach można tam zmienić różne ciekawostki które mogą zwiększyć fps. pytaj na forach o emulatorach na PC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ruszka Lizak
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() aa i karta graficzna 256 mb
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Możesz mieć nawet 1gb a nie uciągniesz, Vram w karcie to największe znaczenie ma przy dobieraniu rozdzielczości.
Tak jak Ci już napisali, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, nie ma opcji by Ci się komputer spalił, nie wiem kto Ci takich bajek naopowiadał, no, chyba że masz jakiś denny zasilacz i już miałeś objawy 'warczenia' zasilacza czy może niestabilność. To wtedy będzie bum i wylecisz w powietrze, o shit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |