|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14961 |
Użytkownik Forum
|
![]() zoodix ..
![]() ![]() otwieraj szybko, rozkładaj i wołaj rodziców do wspólnej radosnej zabawy ![]() ps: tylko klockami nie przytrzaśnij swoich i ojca pejsów ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 15-06-2009 o 15:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() Ja tez chcę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() Pawelek ADHD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() To jest bardziej zalosne niz txty dempaha ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14965 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
nie oczekuję poklasku od innych / "nie jestem fajny" #zoodix nie czepiłem się ciebie w całości jako kolesia i wszystkich twoich opinii, czepiłem się konkretnej postawy i konkretnych poglądów .. ![]() PS : #up: nie ocenia się "streszczenia książki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Wczoraj wieczorem tj.15 czerwca żydzi (co może się wydać dziwne )odpalili pzty. Czego konsekwencją są następujące zgony:
Hiper Popiol Jun 15 2009, 22:16:03 CEST Killed at Level 188 by Kerston Alex Poseidon Jun 15 2009, 21:24:52 CEST Killed at Level 135 by Efreo and by Begunciusz Smash'Qu Jun 15 2009, 22:47:16 CEST Killed at Level 62 by Yoshinobu Labaki San /naocznie widziałem jeszcze 2 fragi (90 rp i jakis 130+rp) ,lecz jestem zbyt zmęczony ,aby szukać ich nicków. Zapewne zaraz ktoś wrzuci filmik i wszystko będzie jasne ![]() Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 16-06-2009 o 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Ja nie wiem po co oni oraja takie low lvle jesli chodzi o furore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14968 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ja tez niewime;d @karol ja tez nic do ciebie nie mam jako calosci ale denerwuje mnie to ze zaczeles cisnac po starych a to juz jest lamanie zasad bycia czlowiekiem honoru a tak pozatym mam prosbe i odpowiedz mi konkretnie na pytanie ale szczerze po co ci te dzieci w avatarze i w postach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Bo chce byc irytującym inaczej
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14971 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak trochę zmienię temat. Jeśli zamawialiście PACC przez firmę DROM (rekomendowaną przez tibia.pl) ,to ile na niego czekaliście?
Ja zamawiałem w czwartek i PACC'a jak nie było ,tak nie ma. A perspektywa FACC jest coraz prawdopodobniejsza... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14972 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Imię: Mecenas Kultury
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Po męsku, a czyje ;> ? @Awangardowy~ Nigdy nie zdażyło mi się kupować PACC przez tą firme zazwyczaj wgl całe moje miasto kupowało przez Allegro u Zacheja, wpłacałeś pieniążki na konto wrócileś do domu włączasz komputer PACC na koncie, a nie jakieś firmy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14973 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za odzew ,właśnie z kim gadam to tylko u Zacheja. Trudno ,nauczka na przyszłość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Ja jak gralem to zamawiałem raz w DROMie i czekałem 2 dni.
Tzn jednego dnia rano zamówiłem drugiego dnia wiezorem przyszedł. pozdrawiam Jucha |
![]() |
![]() |
![]() |
#14975 |
Użytkownik Forum
|
![]() @karol
mozesz mnie tak nazywac mam to daleko nazywasz mnie zydem bo bylem w dr a to ze to wasza niezbyt ulubiona gildia i dlatego a jakbys walczyl przeciw vision tez bys ich nazywal zydami ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
|
![]() Dobra już nie filozujcie tak, zawsze przeciwników się nazywami na ż i niech tak pozostanie. Zarówno Vision ma powody by nazywać DR tak, bo byli nielojalni, tak samo jak i DR może nazywać Vision bo wykorzystują innych, robią PA i wiele nieprzyjemnych akcji za plecami swoich kumpli, ogólnie to takie środowisko bardzo negatywnie do wszystkiego nastawione, a celem jest by wylizać tyłeczek temu wyżej postawionemu i żeby pozwolił expić. Ot, cała filozofia.
Hiper i Alex mieli śmieszne dedy. Oby więcej takich akcji z dowcipem. Sprawa trzecia, to nie polecam kupować PACC od DROM. Po pierwsze, mają bardzo wysokie ceny i często zdarza im się oszukać swoich klientów. Słyszałem o wielu takich przypadkach i sam przez DROM straciłem 90zł prawie rok temu, dziesiątki e-maili na ich "support" nie pomogły.
Wszystko się może zdarzyć. Ostatnio edytowany przez Anegdociarz - 17-06-2009 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14977 |
Użytkownik Forum
|
![]() wystarczy zalozyc sobie konto w inteligo, i pacc jest po 5 sekundach :}
![]() |
#14978 |
Użytkownik Forum
|
![]() Death Rose & Kamikadze - to sa gildie ktore zbuntowaly sie przeciw temu calemu pa i lizaniu dupy no niestety zawsze jest wygrany i przegrany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14979 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Anegdociarz
Dziękuję za wyjaśnienie sprawy z DROM'em ,przynajmniej wiem ,że nie mam na co czekać. Co do wysokich cen również się zgodzę.Także na moje maile nikt nie odpowiedział ,wręcz ilość maili można objąć mianem spamu. Swoją drogą dziwię się ,że tibia.pl rekomenduje ową firmę. No trudno. Hiper~ miał cudny zgon ,owszem ![]() Co do Alexa ,to go przeoczyłem. Btw. powstaje nowa gildia ;] Ponad to Digeff wyjebał Vision na 10kk. Robi się ciekawie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14980 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co by nie było, to chyba ciekawie nie będzie... ... Name: Perm Malirix Sex: male Profession: Elite Knight Level: 144 World: Furora Residence: Venore Guild membership: Massacre of the Anty Coalition Last login: Jun 17 2009, 15:15:32 CEST Comment: Retired. Bye. Account Status: Premium Account Ale jest nowa guildia (btw. to nie jest bot kin digeff'a -.^ ?) |
|
![]() |