![]() |
#10561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2009
Lokacja: Bournemouth
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 67
Skille: 81/69
Poziom mag.: 18
|
![]() Siema, chciałem się was zapytać o tytuły takie must-watch, które trzeba obejrzeć, a których nie ma na moim anime-planet ; ). Z góry dzięki za odp.
Tutaj link: http://www.anime-planet.com/users/yusuri/anime Ostatnio edytowany przez Yusuri - 16-06-2009 o 17:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Oj stary... Można by wymieniać, a wymieniać, zależy co kto lubi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2009
Lokacja: Bournemouth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 67
Skille: 81/69
Poziom mag.: 18
|
![]() No chociaż kilka takich najważniejszych, które każdy fan anime musi znać ; d
@down Sorry, koleś, oglądałem jakieś 6 lat temu : ) Btw, ironie z pokemonami stosuje ktoś, kto w lokalizacji ma "Konoha Gakure", nieźle. Ostatnio edytowany przez Yusuri - 16-06-2009 o 17:48. Powód: down |
![]() |
![]() |
![]() |
#10564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Pokemony ci polecam... @topic Obejzalem wreszcie N: Kizuna. Takie sobie... Mogli sie bardziej wysilic przy tej produkcji, chodz nie ukrywam ze jedena z lepszych kinowek o Narutardzie. ![]() @edit / up Nie... Mowie ci calkiem serio. Skoro nie podales czego dokladnie szukasz, no to sorry, ale domyslac sie nie bede. Wiec pierwsze lepsze anime ci dalem. >.> Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 16-06-2009 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Yusuri
Ohaa~ w /m/&/a/, największym i najbardziej zaśmieconym temacie owionu. Regulamin masz na pierwszej stronie, nie przejmuj się nim i tak wszyscy mają go konsekwentnie w dupie. Ja też, chociaż napisałem ten regulamin. Staraj się nie podpaść Grocixowi, bo on nie wie co to litość, a potrafi strzelić ogniem z tyłka. Co do anime które trzeba zobaczyć, to trochę tego jest. -2 seria Code Geass -5 Centimeters per Second -Beck -Black Lagoon -Berserk -Detroit Metal City -FLCL -Fullmetal Alchemist -Hajime no Ippo -Hellsing Ultimate -Higurashi no Naku Koro ni -Higurashi no Naku Koro kai -Higurashi no Naku Koro rei -K-ON! -Neon Genesis Evangelion -The Place Promised In Our Early Days -Saikano -Samurai Champloo -Spice and Wolf -Tengen Toppa Gurren-Lagann -Toradora! -Xam'd: Lost Memories i wiele innych ;p Po obejrzeniu tych serii będziesz już miał całkiem niezłe rozeznanie w gatunkach anime i dużo łatwiej będzie ci zdecydować co lubisz. Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 16-06-2009 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Moze juz stare etc, ale czasu za duzo na czytanie mang nie mam, Mam nadzieje na enxt serie Eyeshield 21 i
Ukryty tekst:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Nowy
Bleach D.gray man K-ON \,,/ http://www.youtube.com/watch?v=Nh-FB...e=channel_page @frizz wywalaj NGE nie chcesz żeby mu sie mozg upiekł chyba no nie?
![]() |
![]() |
#10568 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Yusuri - nie ma jakiejś zasady, że są anime, które każdy kto lubi anime powinien obejrzeć.
Ze swojej strony mogę Ci polecić kilka tytułów godnych uwagi. Oglądałeś pierwszy sezon CG, ale czemu drugiego nie masz obejrzanego? Eureka 7, Heroic Age, Amaenaideyo!!, Tengen Toppa Gurren Lagann, Blassreiter, Casshern Sins, Candidate for Goddess i wiele innych z mojej listy Watched. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10569 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ray
NGE FTW! Nie znasz się. Nawet jeśli nie zrozumie o co w tym chodzi (a ktoś oprócz Gro-chan, to zrozumiał?), to pozostają sceny z aniołami i mechami. Poza tym on ma Blicza w dropped, znaczy mu zwykły shouneny nie paszą. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10570 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ja zabieram się za kompletny mix gatunków (Action, Ecchi, Harem, Mecha, Middle School, Parallel Universe, Piloted Robots, Shounen) - Kurogane no Linebarrels.
Ciągle brak mi odpowiedniej ilości czasu by na spokojnie móc obejrzeć cały bez przerw film TTGL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @anime warte do obejrzenia
berserk berserk berserkk xd great teacher onizuka clannad toradora i w sumie jak lubisz "cos innego" to obejrz school days ![]() ( zaraz polowa chlopakow mnie zwyzywa ;< ) @edit w sumie, nie sprawdzalem twojej listy , jak juz ogladales to szkoda xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10572 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tompior-chan, wiesz skąd mogę ściągnąć działającą 3 płytę Fate/Stay Night? Do tej pory trafiłem tylko na wersje z błędami i nie mogę dokończyć instalacji.
Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10573 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nowy
Slayers Dragon Ball i Dragon ball Z (gt odpuść sobie ![]() Neon Genesis Evangelion Seto no Hanatome Chaos; Head Melancholy of Suzumiya Haruhi
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 16-06-2009 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10574 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cala gre razem z jp dubem sciagnalem z: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=93643 English patcha gdzies tam trzeba w googlach poszukac ![]() A jak juz sciagniesz, to tutaj masz walkthrough (zebys po kolei robil dobre scenariusze) - http://www.gamefaqs.com/computer/dos...e/921327/53220 hf ;> Ostatnio edytowany przez Tompior - 16-06-2009 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10575 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
Nie ma anime "które musisz obejrzeć", zgadzam się z tym, że trzeba próbować po gatunkach ![]()
![]() |
![]() |
#10576 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tomp-chan
Arigatou! Jak się kiedyś na jakimś conie spotkamy, to się odwdzięczę ;p @Sphinx Akurat anime które jest uważane za "trzeba obejrzeć" zwykle jest dość ciężkie w odbiorze, więc gdybym dał same tytuły pokroju Byousoku, Saikano czy NGE to praktycznie każdy by się zanudził. A tak pomieszałem kilka rodzajów, dorzuciłem kilka typowo rozluźniających anime i każdy znajdzie coś dla siebie. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Anime, które trzeba obejrzec to te które najczęściej parodiują w innych seriach.
@edit Chyba sobie też ściągnę FSN grę : P.
Ostatnio edytowany przez Nari - 16-06-2009 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() To czemu nikt oprócz mnie nie oglądał Initial D?:<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10579 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
No, jeszcze beda z ciebie ludzie ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 16-06-2009 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja sobie jakiegoś torrenta chyba znajdę =).