![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2009
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: AMes Trucia ofkoz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Echo ROX
Świat: Arcania
Poziom: 230
Poziom mag.: 79
|
![]() Elo wszystkim!
Z racji, że krarza o mnie na arcanii legendy jakoby jestem najlepszym pvpeowycem (Nie potwierdzam i nie zaprzeczam, i musze zaznaczyc ze najlepiej oram zydow, chetnie pod katyniem,czasem tez na pustynii,z lepszym skutkiem niz Arab Amerykanow)chciałbym powiedzieć kilka słow o sobie. A wiec tak ( wiem ze zdania nie zaczyna sie od "a wiec")no ale a wiec moja dluga i zajebista przygoda rozpoczela sie jakis czas temu, dokladnie nie pamietam ale bylo to wtedy jak zrozumialem ze szkola nic mi w zycia nie da, ze jedynym mym powolaniem jest tibia! Wtedy tez zucilem szkole dla gry. Swoje pierwsze kroki stawialem w veno, gralem dzien i noc prawie tak jak bojl albo i lepiej.Pierwsze 10k kupilem na allegro ( kase ma sie rozumiec zaoralem od matki),gdy dostalem na 14 urodziny jakies 450 zl od rodzicow kupilem swoje pierwsze 1kk. To byly czasy! gdy wypegowalem 60 lywyl to wiedzialem juz ze jestem kims, ze aata szmata to przy mnie pryszcz, ktory pewnie i tak biega w leather bootsach. Zapomnialem dodac ze muj kolega menda tez wystartowal razem ze mna. no i tak zesmy se grali. Lizalem kazdemu, tak mocno ze chyba czasem odnosze wrazenie ze przelizalem. Poznalem wielu friendow takich jak Panov czy Cadia. To dopiero ziomy, czegolnie Felix (pozdro:*) Felix byl zajebisty,od malego zapodawal rymy nie z tej ziemi. mieszkal w grudziondzu. Podczas wczasie gdy mojej gry mialem pare zatargow z frajerami, miedzy innymi suka znaczy sua. Nie wiem co koles ode mnie chcial, chyba zazdroscil mi ze szybciej zrezygnowalem ze szkoly niz on. Suła mowi sie trudno, bywaja lepsi! no i tak se gralem , minal rok ,wiadomo bylem juz pro 136 msem, z 6kk zakupionymi na allegro, w dodatku przelilzalem kazdego, No i se wybuchla wojna Lr kontra Dpft. Od razu wiedzialem ze jest to moja szanza na bycie jeszcze wiekszym kims. Doszedlem do Lukiego aka Musze sprzedac kase zeby utrzymac sie na studiach. Na poczatku orali nas, nie moglem tego zniesc, postanowilem zrezygnowac nawet z ziomali lasek z podworka wogole nawet do kibla nie chodzilem tylko stara mi kaczke pod kompa podlozyla, taki bylem zawziety jarzycie? Myslalem ze tylko ja jestem normalny siedza 24/7/365 ale byl jeszcze jeden ziom z bronxu ktory byl normalny, zgadnijcie kto? tak tak zgadza sie to byl bojl KORWA. To dopiero byl szwab, No i tak minal chyba z tydzien, lizalem na vent kazdemu, lizalem, lizalem, troche nas zaorali ,wiec Luki Aka musze sprzedac gp zeby wyzyc na studiach, sie wkurzyl i kupil elf bota. Uwazam ze byl to dobry pomysl, bo z takimi nie ogarami, czy brudasami, nic bysmy nie zdzialali, Nawet 2 pro ogary jak ja i bojl nie odwalimy calej roboty No nie helooo? Spedzilem chyba 3 dni na forach i rozpracowywaniu elfa, informowalem kazdego o nowych aktualizacjach skryptach na bierzaco, asz odkrylem wkoncu MAGIE DASHU, Auto SD TArget,auto uani gran ghur,normalnie wpadlem w samouwielbienie,az przyszedl pierwszy open b. Wymiatalem na nim, mimo mojego suyper pvp nie dalismy tego ogarnac, Czytalem pozniej komenty na tibia looki de jakis frajer z hiberny co gral na haalisie wyzywal mnie od dachowcow ale ja sie tym nie przejmowalem. Wkonu colo sie nie zna nie? No i tak wkoncu moj zdrowy rozum pomogl nam wygrac to wojne, a ze magie elfa mialem w jedym paluszku, to kupilem kolejne 10kk na allegro i puscilem bota na frosty i tak se siedzialem dzien i noc i patrzylem w komputer jak leca kolejne lvle, bylem tak zajarany ze nie chcialo mi sie nawet jesc, az wbilem 236 lvl i juz tak zostalo. Tak to w skrocie u mnie ze mna wygladalo. Moze troche nie skladnie to wyglada, ale tyle mnie nauczyli w szkole, pozniej juz nie mieli okazji hehehuh. ORO . Tie i chcem wyjasnic to co napisali ze ja mam cos nie tak z Katyniem. Chcialem wsyzskitm powiedziec ze tez wkurzylibyscie jak by was zyd w dupe wyruchal na polu? zaznacze ze bylo yo kiedy jeszcze chodzilem do szkoly i wychodzilem na dwor. tak tez moja nie nawisc wyrosla do zydow, NIe wiem co to katyn bo w szkole nie zdarzyli mnie tego nauczyc, zreszta i tak bym sie nie dal. A czytalem na pudelku ze Katyn to mega produkcja, i ze cos z martwymi m.in. zydami. WIec pomyslalem sobie ? CHyba dostali wpierdol. a teraz gdy odeszlem z mojom ekipom i wrocilem do starych ziomkow Panova i Felixa moge sie cieszyc pelna swoboda. POzdro Koledzy1 ! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() hehe wprawdzie smieszne..choc tanie i zalosne podszywanie sie....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2009
Imię: Rau Grinakh
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 123
|
![]() Co wy z tym Katyniem, widać jak znacie historie swojego kraju przy okazji obrażając go..
|
![]() |