![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() Cytuj:
![]() a co do bota to chyba bez watpienia i to nawet echowcy potwierdza ze u was(echo) jest go wiecej niz w dptf ofc niemowie ze tu go niema bo bym musial sie nazywac shavenis ,ale mniejszy procencik .) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
|
![]() No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() patryk co jak co ale spamowac na forum to ty nie potrafisz. dzis jestem zmeczony od jutra mozemy zaczac lekcje spamowania. przedewszyskim w avatar daj ss chara razem z rsem(szpan+3pkt) do tego jakis smieszny podpis i co dreugie slowo nie dodawaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez.... ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........ wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny... max chyba 2 lata na isarze dt ja tam daje max 6mc dlaczego z 2 powodow jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate) panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .) Ostatnio edytowany przez Notopeczek - 18-06-2009 o 00:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Generalnie gratuluje idiocie który dzwonił do mnie.
Nie wiesz ocb, to nie dzwoń i nie wyzywaj mnie, >.> Widzę pojęcie sakrazmu nie jest tu nikomu znane.
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() Duski z furory z visionami się trzymają długo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.) . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() Heh.. zalezy co masz na mysli pod znaczeniem slowa "robili"
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651 |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() Trzymać się trzymają ale nie zawsze tym składem ;] ostatnim większym odłamem było odejście Xespoza etc. i powstanie DR
a co do Arcani to odłam nastąpi na 90% w mniej niż 5 miesięcy |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz teraz jestesmy rozdzieleni , dwie gildie , dwa venta. Nie potrzeba byc w jednej gildii by bylo dobrze. Jezeli Great Shield uczciwie powedrowal po loterii do membera Unbeatens z rak membera Echo to mysle ze sie dogadamy : ) , a jak by bylo w dpft ? Tjujek by sie poplakal ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#514 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Cytuj:
pod pojęciem robili miałem namyśli ze wykonywali tak jak załączona fota up Cytuj:
Jun 17 2009, 19:16:17 CEST Died at Level 133 by a hellfire fighter Ostatnio edytowany przez skarabeusz323 - 18-06-2009 o 11:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() A ty kiedy sobie uswiadomisz ze wojna nadal trwa i pewnie jeszcze troche potrwa ;/ . A co do taktyki to kazdy ma prawo miec taka taktyke jaka mu sie podoba a jak komus cos nie pasuje to chyba nie jest moj problem ?
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 18-06-2009 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2009
|
![]() No Twój nie, ogólnie wasz. Jak dla mnie i większości tak myślę, przegracie te wojnę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Nie oceniaj wszystkich swoja miarą ....
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@mlodzieniaszek fragi to niewszystko,na poczatku wojny lr tez bylo pieknie... bardziej liczy sie taktyka. @peha sklonowali ci muzg od panova..sam chyba neiwierzysz w to co piszesz . wlasnie dlatego ze ejstescie na 2 ventach 2 gildie niemacie prawa istniec.dlaczego..proste,poczekaj miesiac lub 2 i echo bedzie chcialo pokazac ze unb zalezy od niech a unb ze echo zyje dzieki unb.. to ejst jak zycie z pasozytem,z czasem oboje umieraja. myslenie wasze to ze macie symbioze jest mylne.przypomne ci to...bardzo szybko zobaczysz ![]() dla debili http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbioza http://pl.wikipedia.org/wiki/Paso%C5...ctwo_(biologia) |
|
![]() |
![]() |