|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() Witam,
mam 50 maga na non-pvp, FACC. EQ: Blue robe, blue legs, meduska, boh, wand of voodoo/woi, crown helmet. Gdzie mógę szybko poexpić? Może być nawet duże waste, ale pamiętajcie, że to non-pvp i tam zazwyczaj jest dużo ludzi =/ Bardzo proszę o jakieś propozycje... Dziękuję i pozdrawiam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Tomby za Tp z GFB.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() No, a teraz przeczytaj jego prośbę, i twoją odpowiedź, i zastanów się czemu jest ona bez sensu.
Spróbuj Deep Fibulę z avalanche. A tak w ogóle, to na przyszłość uciekaj do podklejonego...
![]() Master! Apprentice! Heartborne, 7th Seeker Warrior! Disciple! In me the Wishmaster Pomogłem? Wkurzyłem? Chcesz się dowartościować? Napisz mi notkę!! Grey Havens my destiny. Ostatnio edytowany przez Gothanor - 18-06-2009 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Blah, FACC, fakt nie doczytałem. W takim układzie, mogę polecić jak kolega wyżej napisał, deep fibule z Avalanche, ew. Dragi pod Facc Tombem, są tylko 3, ale jest tam szybki respawn w przeciwieństwie do Fibuli. Z tym, że jeśli na Twoim serwerze nie respektują kartek, to raczej nie poekspisz.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() Jutro zobaczę na fibuli. Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Jak wrócę postaram się opisać jak było. Pozdrawiam
@edit Tak wiem, że jest temat: Gdzie expić na xx levelu. Ale robi się tam jeden wielki spam. Posty jeden pod drugim z pytaniami, odpowiedzi na 3. Założenie nowego tematu bardziej zwraca uwagę na czym mi oczywiście zależało. Ostatnio edytowany przez KOKSMAN - 18-06-2009 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jedyne co przychodzi mi namyśl to guardy
|
![]() |
![]() |
#7 |