![]() |
#141 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
![]() @Virlan Co ma lvl do skilla? Niektórzy na 100 lvlu mają skille po 80 a inni na 30 po 90...jak ktoś chce sobie wbić ten 110 czy 115 to nikt mu nie broni. Ale żeby na golemach to FAIL.
![]() Ostatnio edytowany przez Pirate Cutthroats - 18-06-2009 o 22:41. |
|||
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2009
Lokacja: Mikołów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ceaseless Rage
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 223
Skille: 104/102
Poziom mag.: 9+
|
![]() Też dałem signa..
Najgłupsza nagroda jaka może być, jeszcze od 100 lvl hsahusashusah ![]() ![]() @topic Mówcie co dalej nowego, jaki loot nowy i co o tym queście Isle of Evil ![]()
19:55 Elatrist [123]: you always show class I think |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seven Thel
Profesja: Rookstayer
Świat: Julera
Poziom: 63
Skille: 23/29
![]() |
![]() @2up
hahahahahahaha xD co za typy, no taki błąd jest niedopuszczalny ![]()
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2008
Świat: Kyra
|
![]() <laught> ale o to samo chodzi, czyli jakbyś nie zauważył na dummy i otsowych monkach trenujesz ... ciężko pomyśleć?
![]() |
![]() |
#146 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() @Goku
nie cytujemy zdjęć! @topic Ciekawie się wszystko zapowiada. |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
|
![]() Cytuj:
golemy to urozmaicenie gry.. każda gra sie kurwa rozwija a wy temu zapobiegacie. nikt wam nie kaze isc tam skillowac -.- posrane dzieci, ju jie mam słow na was... co roku jak czytamkomentyo update to zawsze jakies dzieci musza wtracic swoje slowo i powiedziec to jest do dupy... to jest nie potrzebne a to głupio wyglada... pojebani jhestescie i tyle. golemy powinny zostać.. taki 100lvl wbije tam najwyżej 1 skilla -.- Ostatnio edytowany przez @Goku - 18-06-2009 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Serhean
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @up
Właśnie widzę, że wakacje już dają sie we znaki. Wiesz, że przetrenowanie jest jednym z głównych czynników kontuzji? Jak już jutro jebniesz świadectwem na półkę, to może domyślisz się o co mi chodziło. Wracając do topicu, to jest TEST SERVER, czyli coś się testuje jak nazwa mówi sama za siebię, czyli sprawdzamy czy wszystko działa poprawnie, co usunąć, poprawić lub wprowadzić. Mam nadzieję, że szanowne grono CipSoftu zgromadzi się i zapobiegnie tej katastrofie, może tym nadrobią "wysiłek" ich kolegów grafików. Póki ten pomysł nie zostany wcielony w życie to nie mamy nad czym sie bulwersować i rwać włosów z głowy ; "jak to będzie skillowal 120 lvl na tych stworach/1//1/!?1?11/1???" Mogliby się zabrać za jakieś EVENTY, tak jak to robi firma zza oceanu, Nexon. Każde problemy z ich strony rekompensują podwójnym expem/lootem w wybranym dniu i o danej godzinie. Rozbudowanie chociażby Halloween, świąt Bożego Narodzenia, Wielkanocy, tak to gra się szybko nudzi. Ostatnio edytowany przez Serhean - 18-06-2009 o 23:43. |
![]() |
![]() |
#149 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2008
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2008
|
![]() Ah wy plakusie .. Jezeli chodzi o te golemy to to nie jest zly pomysl. Kazdy z was pisze fail ale zobaczycie po upadecie ze one wcale nie beda pelne .. Knajci wgl nie beda tam skillowac bo waste shielda, moze jedynie palkowanie a to tylko 100 + Lvle. I jak wy myslicie ze kazdy bedzie wastowac pacca zeby sobie tam po stac chwile ? To nie bedzie tak jak za czasow botterow, Cipsoft ich ewidentnie kresli wiec te miejsce nie bedzie przeludnione. To wszystko idzie na wasza kozysc a wy placzecie :< Przykre .. Mi to sie podoba, a jak wam nie to po prostu idzcie grac na jakis OTS 7.6 lub wgl przestancie
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo ty tego nie rozumiesz rok w rok.. te jebane dzieci narzekaja.. ze z tibi ots sie robi.. po prostu za duzo w to graja..mysla ze jak cipsoft doda w RL 0.1 % trainera z otsa to wszyscy zaczna miec jakies super skille... no jakilol.. przez nich tibia traci o wiele wiecej niz sama daje.... kropka .
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Goku - moj nowy idol _/
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHA to już szczyt wszystkiego HAHAHA |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Goku, bredzisz. Każdy kolejny Twój post utwierdza mnie w przekonaniu, że żyjesz w innej rzeczywistości.
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Kozienice
Imię: Renqev Effect
Świat: MeNera
Poziom: 66
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Hah Goku Pozdro xD ;] Skąd się biorą tacy to ja nie wiem ;p
Dla mnie up nie jest zly tylko moje ulubione dp zapiedo****lili i tam bank wsadzili ... ehh ale trudno da się żyć ;p W Carlin Taki Błąd hahahah Gz Cip ;] Pewnie to jeszcze naprawią ... Ostatnio edytowany przez Santiago75 - 19-06-2009 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Srał pies ten update...zanim wszystko się ustabilizuje to skończę skillować, potem kupie pacc i będę expił na potworach z updatów starszych niż 7.7 czy jakoś 7.8 i w ogóle to już mi się rzygać chce tym updatem. Za dużo zbędnych rzeczy na raz = powrót do "standardów".
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2009
Świat: Celesta
|
![]() Golemy jak golemy, tylko na queście i zapewne to zlikwidują, ponieważ gracze będą ubiegali się o ich usunięcie.
Najbardziej Mnie denerwuję w Update to, to że coraz więcej jest rzeczy w ogóle nie pasujących do klimatu średniowiecza, a nawet baśni&mitów. Niema co porównywać starej, dobrej Tibi do tej, lecz nie trzeba się ociągać i narzekać tylko wziąć się do roboty i pomagać w rozwijaniu się gry w dobrym kierunku. Co do ciągłego gadania o tym że kiedyś było lepiej... (Ja też to robie ^^) -To będzie zawsze, kiedyś będą mówili że niema to jak stara Tibia 8.5. Ludzie się muszą przyzwyczaić, bo co nowe to wydaje się dziwne. |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Niech ktoś powie że Cipki nie kradną pomysłów z OT :/ Zobaczcie na miasta, podobnie zrobione są niektóre miasta na otsach(dekoracje itp), tak samo expowiska, nowe dle na dara i wyrmy na lb yuck, przynajmniej z tego co widac na screenach. Niedługo pewnie jeszcze wprowadzą aby na ekranie pojawiało się za ile się uleczyłeś exurą/potkiem... Omg masakra. Monków nie ma co komentować, poprostu idiotyzm w czystej formie. I dzieciaki nie mówcie że nikt na 100+ by nie skilował bo nie wiecie co mówicie a plotki z depo w carlin zostawcie dla siebie. Wyobraźcie sobie że ktoś gra w pracy, na serwerze non pvp. Normalnie pracuje tylko od czasu do czasu sobie zerka na monitor i rusza sie postacią żeby jej nie wylogowało, nie musi się leczyć, prawdopodobnie nie można też na niego nic zlurować, nie musi uważać aby przypadkiem nie zabić potworka na którym skiluje... Bez sensu. Nie wszyscy myślą tak jak wy że jak się ma pacca to trzeba expić, expić i jeszcze raz expić. Są ludzie (ja) którzy potrafią przez 1/3 trwania premium time stać pod depo i gadac/bawic sie, przez druga 1/3 skilowac a reszte czasu poswiecic na expienie. Haj lefele nie mają bajecznych skili, nikt by nie pogardził dodatkowym distem do zdobycia którego nie potrzeba praktycznie żadnego wysiłku. Co do knightów to też za przeproszeniem pierdolicie głupoty, skill shieldingu nie jest jakiś bardzo ważny, po pierwsze jest dużo fajnych broni dwuręcznych (hail ave) a po drugie to siłą knighta w trakcie blokowania potworów jest ilość jego hp. To chyba oczywiste że jakbyście szli na hunta na jakieś poi to byście wybrali 160ek z 50 shieldem zamiast 150 z 90 skillem prawda? To teraz przeczytajcie sobie mój post jeszcze raz , uderzcie głową w stolik, popatrzcie na wasze świadectwo, usuńcie tibię z komputera albo zainstalujcie sobie IP changera
|
![]() |