![]() |
#1181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Fajne, dawać więcej ^^
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2009
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xavind Thor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shide
Świat: Guardia
Poziom: 58
Skille: xD/xD
Poziom mag.: 5
|
![]() maxu50 jak masz krytykować mi mówić : "Ch***we scereeny " to najlepiej wyjdź z tego tematu lub przynajmniej się tu nie udzielaj -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Siema
![]() ![]() Pierw dobijania lvla na Wyrvernach ![]() ![]() Potem na OF xd ![]() I tak szedlem po ofie i cos sie sam trapnelem xD (noob trap) ![]() ![]() W koncu lvl Nr. 63 ![]() ![]() Potem nie chcialo mi sie nic robic i wbijalem 16 m lvl.. 15min.~ softow xD ![]() Ok teraz z waszej strony zycze se jakies kommentarze!! ![]()
![]() |
#1184 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() a co, mamy Cie tylko chwalic? sorry, ale wstawiając tu zdjęcia nie będziesz tyko wychwalany i musisz sie nastawić rowniez na krytyke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
|
![]() maks tak mysle ze trza vipow powiekszyc, co?
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
|
![]() o tego cabola? spoko
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: priV plaX
chyba ktos czytać nie potrafi:" Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia" ... ![]() ![]() cytuj, cytuj.. Ostatnio edytowany przez IceniX - 22-06-2009 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ca'bool
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Deyh - 30-03-2011 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dirowi Huasuhsauh, Ej Ziomy S*******am Z Serva Bo Nas Zjedzoooooommmm Te Skille !!!!!1111;<
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dear Aka Juggernaut Po Drodze Do Hellgoraka? Faillllowo
jakis tam random ss : ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 23-06-2009 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Zbanowany
|
![]() Uwazaj zebym ja kogos nie dodal, ale nie do vip tylko od razu na liste targetowanych psow przezemnie i moich zlych kolegow, ok? Tam nie kozacz synek za bardzo, bo ledwo co Oracle na rooku Cie puscilo i juz myslisz, ze jestes kims, a tak nie jest... Bo "KIMŚ" to sa legendy tego serwera typu Acan Trian, a nie smiecie jak Ty czy jakies Odlotki Smrodki stawiajace otsy na serwerach ftp, ok?
Dodaj ludzi z Dashers oraz moje chary do VIP i zacznij kare, a zobaczysz co znaczy byc "karanym" przez prawdziwych "KARACZUF" oks? Bo ja nie bede biegal za Toba i bil Ci potworow, od razu polecisz tak jak kolega wyzej zademonstrowal na screenshocie ![]() Ostatnio edytowany przez -Arhenio- - 23-06-2009 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ca'bool
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Cytuj:
Powiedzcie mi chociaz za co to, a potem zacznijcie karac na dragach ![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() achhhh ten Marecki, przez niego musze cytowac ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz te grozby typu 'no my tez ich dodamy do vip' to lepiej pisz na priv do niego a nie oglaszaj sie na forum, bo sie naprawde nieprzyjemnie zrobi dla Ciebie
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 23-06-2009 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |