![]() |
#321 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak komuś sie nudzi wbijac na otsa www.arlaxis.com moj nick otto de'lotto
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2009
Imię: Lady Siwuszka
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Poziom: 160
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze: Jesteś tępy jak sam chuj. I tyle na Twój temat. Po drugie: outfity zmieniałam przed ob, ślepa pało. Po trzecie: Odpierdol się ode mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2009
|
![]() haha a z 2 strony spojdz se na fosuhe biegal se miedzy nep a nikt nawet nie byl zainteresowany zeby go zabic ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Bierz przykład z panny Takli,która była madrzejsza i nie odpowiadała na zaczepki.Przynajmniej pokazała KLASĘ,niestety tobie jej brakuje.Jak słysze panne co tak klnie to mi rece opadają Ostatnio edytowany przez twistoff - 25-06-2009 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Odpowiedziałam na zaczepkę, bo jak widzę co piszesz, to też mi ręce opadają. Siema. Ostatnio edytowany przez Siwuszka - 25-06-2009 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziewczyno jak ci ulży to moge mieć patologię nawet w gaciach ;] Tak cie boli krytyka?Nie moja wina ze na ob siedzialas z luciusem~ na piramidzie i zmienialas se kolorki outfitu.Nie masz klasy-zal ze sa takie wulgarne panny w tych czasach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do moich kolorków: stałeś chyba na innej piramidzie i inną osobę widziałeś, bo ja zmieniałam SOBIE kolorki ale przed ob. A to, że przeklinam nie oznacza, że nie mam klasy. Podałbyś jeszcze name swojego maina, a się ukrywasz. Taki odważny jesteś ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 14x
Poziom mag.: 7x
|
![]() Cytuj:
Jej sprawa co robiła/robi/będzie robiła. Po za tym zacznij używać języka polskiego bo aż razi w oczy w jaki sposób wyrażasz swoje zdanie. Czasami jednak rozum nakazuję odpowiedzieć na zaczepki. Skąd wiesz czy ona nie ma klasy? Widziałeś ją w realu, rozmawiałeś z nią? Nie. A co k*** jak chłopak/mężczyzna przeklina też jest dobrze, on może a dziewczyna nie może? -,- Secundo to jest temat o wydarzeniach z Azury, dokładniej wojny pomiędzy dwoma gildiami. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]() Cytuj:
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) Ostatnio edytowany przez Minek91^^ - 25-06-2009 o 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Hieheheh to się śmiesznie zaczyna robić
![]()
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() P.S od samego poczatku biegalas moze w czerwonych barwach O.o lol ^^ sama sobie przeczysz albo sie blaznisz jak kto woli ;s
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2009
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 14x
Poziom mag.: 7x
|
![]() @up (dziubek)
fajny podpis Ja akurat głównie jak parę innych nie patrzę tylko na jakoś wyrażanych słów ale też na swego rodzaju "czyny"
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
|
![]() |
![]() |