![]() |
#581 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
W kazdym razie trzeba przyznac - wejscie na europejski rynek dalo wielkie mozliwosci Litwie, Lotwie i Estonii, ktore w tamtym roku odnotowaly wzrosty w granicach 8-12% PKB. Jednak co z tego, skoro obecne nadmierne zbiurokratyzowanie UE ciagnie te panstwa na dno, a w szczegolnosci Lotwe - w tamtym tygodniu premier ogloscil, ze kasy w budzecie starczy na wyplacenie rent i pensji w sektorze publicznym (oczywiscie pomniejszonych) ledwo do przyszlego miesiaca... Mam wiele zastrzezen do rzadu PO - ale w jednym zdecydowanie musze ich pochwalic - w czasach "kryzysu" ograniczaja budzet, dzieki czemu w najblizszym czasie wyjdziemy na prosta, a rzady panstw zachodnich beda splacaly kredyty, ktore wziely na miliardy swiadczen socjalnych.
![]() |
|
![]() |
#582 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Kto ustala, co jest do czego stworzone?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() natura und ludzie of korsik.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]()
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: natura ma to do siebie, że to my decydujemy, co ona nam nakazuje. Gadałeś z nią osobiście? ; )
Albertus: pierwszy raz się z tOBĄ zgadzam.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-06-2009 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jakoś nigdy nie usłyszałem od natury "pupa od ruchania nie jest", więc? Z resztą, gałęzie też nie są od wyciągania termitów z ich domków tylko od podtrzymywania liści, a mimo to szympansy za ich pomocą wpieprzają termity. Dane nam rzeczy mają swoje jakby domyślne zastosowania, ale inne ich cechy pozwalają nam na jeszcze całą masę różnych zastosowań, czyli pupa jest do stolców ale i do seksu, bo jest to z nią możliwe. Jak dla mnie spoko, wszystko co jest fizycznie możliwe jest dozwolone przez naturę, boga, power rangersów i inne panujące nad tym wszystkim siły. W końcu gdyby bóg tego nie chciał to jak dla mnie od razu by sprawił, że ejst to fizycznie niemożliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Kikuslav - 27-06-2009 o 12:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Co do pupy - człowiek po to ma umysł i wolną wolę, żeby robił co chce i wymyślał takie sposoby, jakie mu się podobają. Natura nie jest wyznacznikiem tego, co możliwe, tylko tego, co konieczne. (innymi słowy - normalny seks między kobietą a mężczyzną jest naturalny, ale sama natura nie ogranicza człowieka tylko do tego sposobu). Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-06-2009 o 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Male panstewka maja latwiej, jak widzimy na przykladach Lichtensteinu czy Luxemburga w Europie.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
i nie pisz "z tOBA" bo to chujowo brzmi , jakoś jak ja tak nie pisze chociaż się często kłócimy to i ty uszanuj druga osobę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej więcej nie dochodź. Osoby twojego pokroju lepiej by było wywieźć, najlepiej gdzieś, gdzie mogliby się ubić na śmierć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nic nie mam do murzynów ani do innych nacji ,murzynki są naprawdę ładne tak samo azjatki ;d. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm...pcode=tsieb020 To Ty ośmieszasz siebie podając z dupy wzięte dane, jeśli chcesz opierać się na Eurostat'cie, to podawaj wszystkie dane z tamtych tabeli. I podawaj je dokładnie. PRAWICA GIMLOS, PRAWICA! Tym razem też się z Tobą zgodzę, wreszcie powiedziałeś coś mądrego... Jestem za wyrzuceniem tych, co faktycznie biorą tylko zasiłki nie pracując. Cytuj:
Cytuj:
A tak na serio - to ten sam argument można zastosować wobec gejów. Jesteś po prostu seksistowskim troglodytą i tyle. Mistrz polskiego i angielskiego się "znalasł". Nic nie mam do murzynów ani do innych nacji ,murzynki są naprawdę ładne tak samo azjatki ;d.[/quote] Ostatnio edytowany przez Gonzo - 27-06-2009 o 21:18. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kobieta może znaleźć w kobiecie coś, czego nie znajdzie u mężczyzny, a mężczyzna w mężczyźnie już nie? Wierz mi, igraszki lesbijek niczym się nie różnią od seksu gejów pod względem "sickowatości"... Geje są zaprzeczeniem mężczyzny? Cytuj:
EDIT: Ej no poważnie ja czegoś nie rozumiem. I geje, i lesbijki: -uczestniczą w paradach -całują się publicznie (les nawet częściej) -chcą adopcji -chcą ślubów więc dlaczego lesbijki ok, ale geje fe? Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-06-2009 o 21:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestem nastolatkiem ktory bardzo lubi wypic , chetnie bieze udzial w roznych zadymymach , jest wiernym kibicem i jest nacjonalista. Pozatym gram w tibie oraz inne gry na kompie i czytam DUZO KSIAZEK (glownie fantasty) ucze sie dobrze. nadal myslisz ze kazdy kto jest nacjonalista jest tepy i glupi? @ a co do tematu to tez jestem HOMOFOBEM nie lubie tego i tyle a lesbijki to juz zalezy , jak uprawiaja sex traktuje to jak zabawe , u kobiet to normalne ze sie pocaluja czy cos taka maja nature , nie wiem czemu. ale zwiazki kobiet sa juz dla mnie nie w porzadku , bawic sie moga (bo tak to nazywam) ale rezygnowac z faceta dla kobiety to juz nie. -MOJE PRYWATNE ZDANIE- Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-06-2009 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
To samo co spider + w mniejszych państwach polityka nabiera sensu. Widać, że coś się dzieje i systemy polityczne stają się wydajne. Edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Voon - 27-06-2009 o 21:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie będę rozwijał myśli "twojego pokroju". Mam nadzieję, że fakt, że większość osób, które wchodzą z tobą w "dyskusję" cię nie lubi, oraz że prezentujesz sobą niepokojąco niski poziom, mówi sam za siebie. Ja nie znam ciebie, ty nie znasz każdego homoseksualisty, więc czemu się o nich wypowiadasz? Ja was rozgryzłem - prawda taka, że chłopak lubi lesbijki, a nie lubi gejów, a dziewczyna na odwrót. Mówi się, że gej najlepszym przyjacielem kobiety, hm? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kazdy ma hobby ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może jestem seksistowskim troglodytą ,ale brzydzę się homoseksualistami i nie jesteś w stanie w jakikolwiek sposób zmienic moich poglądów na ten temat. Jeżeli u Ciebie dwóch mężczyzn trzymających się za ręce nie budzi u Ciebie odrazy to z Tobą jest coś nie tak nie ze mną. Nie jestem za tym ,żeby wszystkich gejów wybic czy umieścic gdzieś i obwarowac ogrodzeniem pod wysokim napięciem ,jednak moja religia zabrania jakichkolwiek związków homoseksualnych. Z angielskim to była taka mała dygresja :<. |
|
![]() |
![]() |