![]() |
#2741 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo jak 70 noobow z innych serverow zrobi dostep na yalahar
![]()
|
![]() |
#2742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2009
|
![]() na pewno lepsza opcja niz "oddaj passy szwedom albo w*******j"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() hahaah teraz foch bo swe passy maja XD? Jak wy oddajecie Furorze i cieszycie miche jest ok a teraz jak kilku szwedków ma passy do charów to bulwers xD oi Polak jednak potrafi. Jestescie smieszni tyle moge napisac, teraz jedynie nie powinno byc napiny ze wy oddajecie a my nie.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() to wy sie napinacie ze flow oddaje chary
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Kurwa to było tak, że ja jako jedyny passów nie chciałem oddać, bo im powiedziałem, że nikomu nie dam swojego chara i tyle, potem przez to mnie wyjebali z venta. [edit] aaa i u nas oddają passy ci co chcą, jak ktoś nie chce (jak ja np) to biegnie swoim charem. a u was widze każdy miał oddać passy, takie szczurki jak wy może nie wiecie co cave raty w zamkniętych kanałach kombinują no ale cóż [/edit] hi wpierdol you_fail yes bye
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 28-06-2009 o 13:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To tyle^.^
![]() |
#2747 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bez bota to nie robota :>
![]() |
#2750 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha Antuch ,a nie pamietasz jak oralismy wczoraj otsa. Wbil Jezior i z tekstem czekajcie musze anty parala ustawic xDDD.
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Pfff na otsie gram jak na rl tibii czyli full bot jesli nie ma del warninga ofc o;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wrocil _/ Wiedzialem ze ten dzien nadzejdzie
I ch0j dublecik...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez AxeVice - 28-06-2009 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() widze tu wiele nieścisłości na temat oddawania passów w Svenska Landslaget; passy są gromadzone przez russela i adde (tak jak i wcześniej było z czołowymi charami) tyle że w wyniku znikomej i spadającej ciągle aktywności ludzi zdecydowaliśmy sie zebrać passy od wszystkich ludzi zaraz po akcji nocnej (okolo 5 rano~) gdzie flow zrobiło massloga w 20 osób. Tak więc w obecnej chwili mamy gotowe wszystkie postacie 24/7 więc możemy walczyc jak równy z równym... gdyż nas zazwyczaj było 20 a was 70 a i to potrafiliście przegrać. nie mniej jednak jeżeli ktoś jest na ventrilo, idzie swoim charem (bądź jeżeli się spóźnił na gathera a char został oddany dostaje inną postać) a wolne chary rozdajemy dla Svenska Landslaget =) w razie nie spodziewanego zgonu za pieniądze gildiowe ogarniane są uzywane i rozdane postacie.
we flow wygląda to tak, że siedzi 30-40 osób na kanale i słuchają jak ich char pada poczym sami ogarniają za swoje pieniadze bp i blessy, a że tylko Etun nie chciał oddać haseł do postaci (pomimo tego że nie ma warninga) oraz w wyniku częstej ilości prób zlurowania nas w trapy zrobione przez flow został on usunięty z gildii. PHP Kod:
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Cytuj:
Na jakiego grzyba się wypowiadasz, jak nie wiesz jak jest? ![]()
![]() |
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Magro jak Cie lubie tak pierdolisz głupoty. Kiedy się flow "ukorzyło"? Daliśmy wam szanse na wyjscie z kanałów bo akurat byliście potrzebni. Nie dostosowaliscie się do reguł wiec baj baj. O flow wiecie bardzo mało bo i tak siedzieliście na swoich channela. U nas kto chce ten oddaje chara, nie ma nacisku. Ja nie oddaje i nie polecialem z gildii. Etun nie oddal polecial z gildii. Wiec u kogo jest na to presja?
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
///magro
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kenami Down ?:<?