|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() popieram gracza z old times
![]()
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() @epikk
Takie czasy, że zwieracze rozciągnięte jak most Golden Gate to i świństwa z dupy wiele wychodzi. Hehe "młode pokolenie'... |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Byly pogloski ze dzis ale to byl Fail Obstawiam iz bedzie 1lipca ![]() Zapowiada sie dobry up lecz czy te train monki wypala? ![]()
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Poza tym, jeżeli ktoś już zdobędzie plecak który jest dużo wart, to zapewne ma blessy, więc jak padnie to go nie straci. |
|
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() No i niech będzie, nie chce gry o poziomie trudności porównywalny do Mario ._.
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#67 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Co jest skomplikowanego w czacie (domyslam sie, ze masz na mysli server log)? Podadza Ci jakie obrazenia zadales i juz sie gubisz?
![]() Gra jest raczej ulatwiana juz od dawna, poczynajac od kupowania runek zamiast ich robienia, uzywania hotkeyow zamiast normalnego atakowania (...) teraz latwiejszy trening. @down No raczej, targer dummy. We wszystkich wypowiedziach pisza ze nic nie zmienia ^^.
Ostatnio edytowany przez Fureyka - 28-06-2009 o 13:40. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() na tych train "worerach" bedzie mozna skilowac dopiero na 120 lvl
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2009
Lokacja: Thais
Imię: Dawid sub zero
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 48
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Powiem tak, z Celesty OTS się robi. Z tymi traineramai to jest przegięcie, jak ktos mam pacc to nie myśli o skillowaniu tylko wbijaniu expa no i ten pomysł ze od 120 lvla. Ludzie zaczan rezygnować z gry jak ktos bedzie chcial mnieć duże skille to będzie musiał mieć +120 lvl, to prędzej mu się znudzi i przestanie na jakimś 80 lvlu. Dopiero wstałem wiec sorki jak gdzieś popierd....liły mi się wyrazy. Pozdro
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Co do skomplikowania, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, że ciężko jest to wszystko ogarnąć graczowi, który dopiero zaczyna w to się bawić. Sam miałem trzyletnią przerwę od tibii i rzeczywiście trochę się pokomplikowało. Dobrze, że CipSoft stara się wprowadzać jakieś innowacje, ale powinien to robić w jednym, przyzwoitym kierunku, a nie próbować, by gra była jak najbardziej zamieszana.
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() wiecie ze ten scyzoryk z secret service quest to rope,shovel,pick i machete w jednym
![]() fail
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
ludzie ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
IMO ich jedyna zaleta to to, że nie trzeba się martwić, że zginą.
Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych. Najlepszy OTS! Brak lagów! Boty do Tibii! Ostatnio edytowany przez Trang Oul - 29-06-2009 o 00:57. |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może byś ich główna zaleta że nie biją więc nie będą wszystkie tainery zajęte 24/7. A co do 120 lvla to można go wbic na skillach np. 88 87 wiec nie az takich duzych jak patrzylem w statystyke skilli na tibi.com jak koles ma 116 sword to raczej jest wielki skill, i na trainerach będą gracze chcieli dobijac do 100 skilla co tez na pewno zajmie -------------------- długo czasu.
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2009
|
![]() ja nei czytalem, ale widze ze do dupy
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Tak te zmiany z pewnością pomogą w rozwoju tibii i również zaciekawią tych którzy w nią grają.
|
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ten królewski backpack to najlepszy model backpacka dodany od jakiś 2-3 updateów.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki za to że piszę to nie w odpowiednim temacie, ale w nowym update przydalo by się aby w końcu byl jakis najazd na thais albo czesciej takie najazdy bo gram od lutego 09 i nie widzialem zadnego najazdu na thais chociaz gram czesto wiec wątpię że mogłem przegapić. A słyszałem ze jest ciekawie na takich najazdach ( ciekawie dl graczy z duzym lvlem a dla początkujących to raczej koszmar jak przezyc). To tylko moje zdanie. Pozdro
|
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19