![]() |
#2762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() EJ KURWAAA ZA SPOKOJNA TA ROZMOWAAA ANAPINKAAAAAAA ____/
dobra magro, pierwsza sprawa, pokaz mi akcje na której was nie było więcej niż 20.. podpowiem ci, nie szukaj, bo zawsze was było przynajmniej 35-40 typa druga, nie wiesz jak u nas jest z ogarnianiem postaci to chociaz prosze cieee oo nie w*******anie sie i nie wypowiadanie jak nie wiesz ;< trzecia, kto jak kto ale to napewno nie etun was lurował przez trapy, baaa mieliśmy jakieś trapy?;o nah to zadanie szczurków i jaskiniowych szczurków robić ratatack i uciekać to kanalików czwarta nie chce mi sie szukać i odpowiadać.. i chuj
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Użytkownik Forum
|
![]() wakacje już są a we wakacje miałeś przyjechać, kiedy mam sie ciebie spodziewac cieniasq?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Gremb to ty taki kozak w rlu jestes ?? :<
15:01 Haymin Goem [20]: kiedys wpadniemy z duza ekipa po Victerona i padnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() Nie dostąpiliście zaszczytu dostać wpierdolu. Cieszcie się.
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Antek Ty padałeś na rabbitach więc nie wiem czemu się z niego śmiejesz
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Ogólnie szwedzi nas ogarnęli i było ich sporo w nocy.. gdzieś 30 fragów ogarnęli. ;P lecę spać
![]()
![]() |
#2773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@chujwieco ja to kurwa nie wiem co sie w nocy stało ale już chuj ;d nie wypowiadam sieee ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz team, ale podniecić się z zabicia 140ek~ na noobach to nie wszystko.
Miłego dnia.
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() SPICIE ZYDOWSKIE NASIENIA ! KAMPIC PZTA NOOBY ! LAMY ONEONEONE - Arcano Vampire style xD
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() No to jestes zajekurwabisty...
![]() |
#2777 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168553 dostąpiliście zaszczytu by dostać wpierdol kthxbye
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() nie wychodzic z milych depo psy akona! Wystawiac dupe ! No już ! NAPINA!!!
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() siema,
jak to jest, ze etun rozpoczal rebeli i zostal wyjebany...? to ze was wyjebia to pewne ale nie za szybko... a moze w ramach solidarnosci ktora ciagle podkreslacie tez powinniscie odejsc? @etun powiedz mi jak to jest zoorganizowac rebelie po cos tam (bo nie przyznasz sie ze chciales wladzy) nie zdazyles zrobic nic a juz cie wyjebali? grebol dobrze? |
![]() |
![]() |