|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Spiffux
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 8
Skille: 33-33
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() kiedys tibia byla dla osob ktore naprawde potrafily grac, runkami nie dalo sie pkowac na battle, na runki nie trzeba bylo souli.. ale mamy to wszystko dzieki boterom ktorych jest teraz od hu**
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi tam nowy system czaszek nie przeszkadza bo gram na enfo.
Może nowe osoby przyjdą na enfo :> |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gondimil
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 74
|
![]() Cytuj:
Jak chcesz złotego kupić ![]() Ja ci moge sprzedać Dam ci 5tys złotych, a ty mi 20tys. naszej waluty ![]()
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Polska Dolny Slask Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 73
Poziom mag.: 58
|
![]() Super ^^ Kurde a miałem wbić kolejny dziś lvl i się ożenić xD hehe
Kur*a ktoś pisał "poco nowe Carlin, poco komu nowy outfit" Po to żebyś miał zagadkę -.- noobie. ![]() ![]() ![]() Właśnie fajnie, że będzie. Pewnie ty byś chciał quest dla 8 levelu na SCA -.- lub coś innego. ![]() ![]() Jakby się zajmowali samym programowaniem, to dalej gralibyśmy kwadratami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() Bardzo Mi się podoba ten pomysł z update ;D, nie mogę się doczekać. A wy ?
____________________________ Proszę was wszystkich żebyście pamiętali o Ortografii Dane : Świat : Honera Profesja : Druid LvL : 25 MLvL : 38 Name : Dizzy ziomek ![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Echh... i kolejne update. Jeśli już dobrze liczę, to już..8.5. Niespecjalnie wielki jest ten update. Tak trzeźwo patrząc, to oprócz zmiany w PvP, wszystko jest na plus. Nowe questy, expowiska, odnowiony system ślubów...
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
|
![]() ej o co chodzi z tymi kukłami treningowymi?:>
|
![]() |
![]() |
#129 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak widać znalazł się
![]() Na prawdę nie wiem po co wy tak spamowaliście... Usunięcie tego to była kwestia paru kliknięć. W sumie 5 minut roboty i z 570 postów spamu zrobiło się 137 ![]() Z 40 osób zbanowane na stałe ![]() BTW podziwiam tych 14nasto latków, którzy mówią, że zrobiliby ten update szybciej niż CipSoft ![]() Ostatnio edytowany przez besn - 01-07-2009 o 21:58. |
![]() |