|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15121 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'ek
Profesja: Elite Knight
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() @up
Myślę że to coś innego ; d
![]() |
#15123 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15124 |
Użytkownik Forum
|
![]() To chyba najgorszy update w historii tibii! Servery pvp zameinily sie w non pvp. Moze niedlugo bedzie full osob na infernie i dolerze grac, albo wszyscy przeniesiemy sie na otsy -.-
![]() |
#15125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() Ra ta ta ta ta Dziadzia Harata Rymy Rohatyną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Profesja: Rookstayer
Świat: Furora
|
![]() Kurwesko Roz*****li system PVP n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 000
|
![]() Niech odrazu wyłączą servery PVP... bo widac ze chyba do tego zmierzają
![]() |
#15131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2009
|
![]() powiem wam ze ja wcale juz nie umiem grraaaccc bez elfa.. przyzwyczailem sie i tyle... nie ma sensu gry dlatego po update tibia znikla z mego dysku i wypier ......
Przeciez niedlugo i tak sciagne bo za pare miesiecy bedzie update gdzie bede miec skrypty wbudowane bedzie mi sam expic, bedzie sam dashowal gdzie ludzi nie ma i nikt nie widzi, bedzie mi wrzucal sam utamke jak trzeba itp, juz teraz w tibi mamy aim bota, liht hacka, i liczy nam expa na godzine........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Co sie pajace żalicie. Chyba nie było jeszcze takiego update jak na początku wszyscy bluzgali Cipy za niego. Z botem czy bez i tak wszyscy będziecie w to gówno grac !!! Po czasie sie przyzwyczaicie i zamkniecie swoje twarze.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Imię: Kay'ek
Profesja: Elite Knight
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() @up
no może wyjątki nie , ale i tak signed.
![]() |
#15134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka ze jak bym chcial sciagnac bohy z nooba i nie da, to i tak go zabije solo i TYLKO ja bede mial fraga. A niszczenie systemu wojen, polityki jaka byla na serwerach, doprowadzi w koncu do anarchii.
Szkoda ze juz nigdy nie bedzie tak jak przed updatem, przeciez nie moga przywrocic, bo by przyznali sie do bledu. A moze dla kogos ta zmiana jest pozytywna?
![]() |
#15136 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dla kogos musiala byc skoro ja wprowadzili. Tak sie zastanawiam, jak to odczuja ci, ktorzy grali tylko po co by walczyc, expili tylko po to by moc sie wykazac na zlotych piaskach daramy
![]() A tak btw, black skull rlz ![]()
![]() |
#15137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Petardunia update. Zaraz kupie pacca na Saptusa i zabieram sie za expienie
Ostatnio edytowany przez Yebro - 02-07-2009 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Świat: Morgana
Poziom: 137
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15139 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...6#post24042086
http://forum.tibia.com/forum/?action...3#post24042173 <---- dalszy ciag Jesli cipsoft tego nie zmieni, a my gracze nie wymyslimy czegos zeby to obejsc to bedzie koniec wojen,a lbo skoczymy na inferne/dolere.
![]() |
#15140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() a wiec wojna wyglada teraz tak zabijasz kogos i blokujesz tego co ma 15 minut tak zeby przeciwna gildia nie mogla do niego dojsc, a targeta starasz sie zabic jak najmniejsza liczba osob.
TRAGEDIA !!