![]() |
#9242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Owen już prawie w Manchesterze!
Coś mi się zdaje, że niewielu będzie zadowolonych, ale ja na pewno. Chciałem go od chwili, gdy spadek Newcastle był przesądzony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() http://www.kanonierzy.com/shownews_i...Usmanowa.shtml
Banda kretynow >.< Potem sezonowycy beda plakac aby zwolnic Wengera ktoremu trudno jest wygrac walke o pilkarza z Fulham itp. z powodu finansow
![]() |
![]() |
![]() |
#9244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co do sezonowców, to jestem ciekawy ilu obecnie "kibiców" ma Real...
Hah, ale w klasie będę mógł się naśmiewać z tych co są za Man Utd ![]() EDIT: Zapomniałem napisać, że Real powinien kupić LO, bo Marcelo jest pomocnikiem...
![]() |
![]() |
![]() |
#9245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
|
![]() A ja wcale się z Owena nie cieszę. Przyjdzie, zagra kilka spotkań, złapie kontuzje i ot, taka mała powtórzeczka z Saha'y bądź Hargreaves'a.
Hmmm...Widzę, że zaczynają się tru k!bi!ce. Jak nie Chelsea, Barca, Manchester, to teraz "Ja kibicuje Realowi od zawshe!!! Ah, sezonowy urok footballu ![]()
Ostatnio edytowany przez Upiorny - 03-07-2009 o 14:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Czemu masz sie smiac z fanow mantd? Dlatego ze ich najwieksza gwiazda bedzie w Realu?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Owen zero poszanowania dla swojego byłego macierzystego klubu <.<
![]() |
#9248 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Exodus nie powiedziałbym, Realowi kibicuję od mojego pierwszego obejrzanego w całości meczu(finał LM w 2002 roku). Muszę przyznać, że do RM przyciągnęli mnie wielcy piłkarze(Zizou, po mundialu Ronaldo), wcześniej jednak innemu klubowi nie kibicowałem
Nie chodzi mi o kibiców, tylko o "kibiców" których mam w klasie. W zeszłym roku kibicowali Man Utd, a wcześniej Barcie czy Liverpoolowi, chyba że wydorośleli... Man Utd podejmuje niezłe ryzyko, a Owen... Wychowanek Liverpoolu w MU... EDIT: Sturridge w Chelsea, mam nadzieję że się nie zmarnuje ;]
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 03-07-2009 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9249 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aaaa ja czekam na transfer Davida do Barcyyyy
![]()
![]() |
![]() |
#9250 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Polska - Wenezuela 3:0
Władze Realu Madryt poinformowały na specjalnej konferencji prasowej, że poprosiły firmę Adidas o podwojenie kwoty 60 milionów euro, jaką otrzymują w ramach umowy sponsorskiej. Real Madryt za wszelką cenę chce sprzedać Wesleya Sneijdera. Takie coś se znalazłem, może kogoś to zainteresuje.
Ostatnio edytowany przez Paciuch - 03-07-2009 o 22:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Imo powiekszanie zadluzenia i branie kredytow na pilkarzy w dobie kryzysu jest porabane,chcialbym aby sprawiedliwosci stalo sie zadosc i zeby sie na tym przejechali.
![]() |
![]() |
#9252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Oby United kupili prawdziwego napastnika w tym okienku. Valencia i Owen za Teveza i CR7- to brzmi conajmniej śmiesznie. Potrzeba jakieś gwiazdy pokroju Ibry (który i tak będzie wolał pewnie Barcę), czy Aguero, który jest perspektywiczny i zarazem już bardzo dobry.
![]() |
![]() |
![]() |
#9253 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Brożek prawie w Fulham szczerze mówiąc wolałbym aby poszedł do ligi hiszpańskiej, francuskiej, ew. niemieckiej. Francuska i niemiecka są słabsze w nich miałby większą szanse się wybić... A do Hiszpanii po prostu pasuje stylem gry ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#9254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Valencia może okazać się jakimś prze-ch..., a i tak sądzę, że kupimy jeszcze dwóch zawodników (lewa strona i środek). Chciałbym Rafaela van der Vaarta... ![]() @Brożek Moim zdaniem w Fulham będzie mu dobrze, ale zobaczymy. @Arsenal (no, jeszcze nie) http://www.youtube.com/watch?v=EdDfft1-xHg Był już poruszany temat tego młodego piłkarza na forum, ale wie ktoś może o nim coś więcej? Zaczarował mnie o_o @Edit Co znalazłem na tej stronie od Strażnika... http://www.kanonierzy.com/shownews_i...bery-ego.shtml @Down W poprzednim sezonie nie było Berbatowa, a Saha nie grał prawie w ogóle. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 04-07-2009 o 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, tylko wszyscy wiemy, że ten sezon Carlos miał słabszy znacznie. Lekki spadek formy->więcej meczów na ławce->pogłębianie się dołka przez brak gry i ot takie błędne koło się robiło. Przypomnij sobie poprzedni sezon gdy Carlitos był drugim strzelcem w Manchesterze.
![]() |
![]() |
![]() |
#9256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Imo wydaję mi się, że ManU powinno poszukać młodych i dobrych napastników, jak np. Agüero czy Dos Santos. W sumie z wypożyczenia wraca chyba Frazier Campbell, więc jednego już mają. Jeśli chodzi o linię pomocy, to ja na miejscu włodarzy ManU kupiłbym Jesúsa Navasa z Sevilli. Bardzo dobry prawy pomocnik, z pewnością by dobrze zastąpił Cristiano.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#9257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Petrucci - jest chyba najmłodszy, więc jego nie trzeba brać jeszcze pod uwagę. Welbeck i Macheda - oni już błyszczą, także młodzi. Brandy - młody, ale za słaby, out. Campbell i Manucho - blokowaliby tylko Danny'ego i Federico. Owen - doskonały zmiennik. Roo i Berba - ![]() Siła ognia jest, po co jakiś Aguero? :| Navasa nie chcę, już chyba bym wolał Downinga :/ Nie chodzi tu o umiejętności. @Down Caddie nubku, a w trakcie sezonu wydawało się, że jesteś za Manchesterem, sezonowcu xDDD Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 04-07-2009 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9258 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |