![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Cze
![]() ![]() Prosze jeszcze raz obejrzec i jak mozna skommentowac ![]() YOUTUBE CHANNEL FEZZIKA!
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
|
![]() nawet nie umiesz bic z exori sana, bo go spamujesz i masz exhausta na spiry
a debil to na kolege z gildii mozesz sobie powiedziec, kup pacc i zapraszamy na pacc area :> tez mam rl life, tylko potrafie expic efektywnie, ty jednak nie potrafisz bo jestes low jak juz napisalem. jebac szwaba cze
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wyjdz troche na dwor bo chyba powietrza nie dostajesz ;s PAcc se kupie nie dlugo nie boj sie ![]() Jestem low ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem high! I pierdole, ze nie musze kupowac slownika
![]() ![]() ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Czy mi jest taki potrzebny polski jak nie zyje tam tylko 3 razy w roku tam jade? ![]() ![]() ![]() ![]() @ All : Zaraz albo potem dam jakies screeny ![]()
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry double
![]() ![]() Pierw 84 Dista którego wbiłem ![]() ![]() ![]() Ślub z Hellfire Evil ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na Kommenty jakies ![]()
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
|
![]() to na chuj udzielasz sie na polskim forum, robiac wiecej bledow ortograficznych niz liter? :| jak umiesz dobrze niemiecki, mieszkasz w niemczech to wy*******aj na niemieckie forum, moge nawet dac Ci linka, bo naprawde wielu osobom moze przeszkadzac skladnia twoich wspanialych zdan albo ortografia... ale nie, zaraz zostane obrzucany obelgami przez bande fezzowych ziomkow, czyli miszczy forum. yo
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2009
Lokacja: Polska
Imię: Zygot
Profesja: Knight
Poziom: 60+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Maxu masz racje ze zostaniesz obrzucony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Kun Gustaw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() w ch.ju mam takie staranie niech sie postara bardziej jak jest taka kozaczyna , a co do fanów fezza to tak go bardzo kochacie bo sami nie umiecie zrobic chociaz takiej postaci jak ma on ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 06-07-2009 o 16:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
|
![]() Maxiu, pytasz: Na hu. wrzuca skriny na polskim forum, skoro jest niemcem. To ja sie Ciebie zapytam: Na hu. tutaj w ogole piszesz? Nikomu nie przeszkadzaja jego bledy, ale oczywiscie musi znalezc sie taki Maxu, ktory wszystkich innych obrzuca, a sam jest swiety. :O taki chcesz byc pro? czy poprostu masz problemy w rl life i probujesz sie w jakis sposob wyladowac na forum? "Ogarnij swoje zycie czlowieku" i s*******a. od jego bledow. :O
@topic Nie komentowalem, wiec skomentuje. Ladnie prowadzony topic. Pomimo kilku noobow dajesz rade. I + za to, ze ucinasz fotki. : ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wysrane mam na Twoja opinie, bo nigdy Cie nie spotkalem i nigdy nie spotkam, nie znasz mnie w ogole. Zadalem mu pytanie, a nie Tobie wiec na chuj sie przy*******asz? Widze, ze sam szukasz zajecia, a zadajesz mi bezsensowne pytania na temat wychodzenia z domu i problemow w rl.. wiesz jaka bedzie odpowiedz, ale mimo tego starasz sie zablysnac przed dziesiatkami tepych forumowiczow, co i tak niczego Ci nie przyniesie. Moje zycie jest ogarniete, na pewno bardziej od Twojego... pisz dalej, chetnie poodpisuje, pokazesz przy tym jaki kozak jestes i ile masz w glowie
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 06-07-2009 o 17:01. Powód: zapomnialem przecinka :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Kun Gustaw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() Maxu50 ma racje i ch.j w kazdym poscie co pisze w tym zajebistym temacie mega kozak ROYAL FEZZA !
Ostatnio edytowany przez almerianix - 06-07-2009 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie odwracaj kota ogonem to raz. Dwa - nigdy, ale to nigdy nie pisz mi, ze Twoje zycie jest bardziej ogarniete od mojego. Trzy - przed nikim nie bede blyszczal, po czwarte rozumiem Twoje oburzenie na widok bledow ort, ale zrozum, zwrociles mu uwage wczesniej, ale z tego co widze jak piszesz, mam wrazenie, ze te jego bledy Cie zabijaja. Naprawde az tak bardzo Ci to przeszkadza, ze musisz o tym spamowac co chwile? aha, i nie ja probuje zablysnac, lecz Ty probujac zwrocic na siebie uwage piszac w tym temacie. Nara ;* Ostatnio edytowany przez Leon666 - 06-07-2009 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 06-07-2009 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maxu50
Ale powiedz mi, po co cała ta napinka? Zgadzam się z tobą co do jego ortografii, mi też to przeszkadza, ale jakoś to wytrzymuje. Za to nie rozumiem, po co aż tak bardzo się czepiasz? Nie lepiej odpuścić, dać sobie spokój? Nie będe oceniał cię skoro cię nie znam, ale jak piszesz o tych fanach fezza to wygląda troche jakbyś zazdrościł ^^. Nie mówie, że tak jest, ale tak wygląda. No i odpuść sobie pisanie "wypad na niemieckie forum" bo tak jak ty masz prawo pisać, on ma prawo wrzucać tu screeny. A skoro jego screeny podobają się ludziom, to nie widze w tym nic złego. Z koleji ty Fezz, postraraj się przyłożyć większą wagę do ortografi polskiej (rozumiem, że nie jest to łatwe i nie oczekuje perfekcji, ale jednak można spróbować się poprawić) Pozdrawiam Was! : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up
A ty jesteś z Polski. Tibia jest przecież z Niemczech ! won mi na jakąś Polską gre ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A i won od Son goku. :< (chociaz specjalnie for you usune moj piekny avatarek ;*) Ostatnio edytowany przez Leon666 - 06-07-2009 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() buhah, gdyby polacy nie grali w tibię to by 50% grywalność opadła >.>