|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no no... zdjecia bardzo ciekawe, duzo akcji.
Zycze powodzenia w osiagnieciu swoich celow ![]() Pozdro
17:55 Deecret [183]: cinkiewicz ile %? ;p 17:56 Cinse [155]: 3% 17:56 Talasi Manucella [258]: cinki je okcinko 17:56 Deecret [183]: lags ;* 17:56 Cinse [155]: Bez deda? 17:57 Deecret [183]: ta 17:57 Cinse [155]: to huj nie lag ;d 17:57 Cinse[155]: haha 17:57 Deecret [183]: ![]() C!N$3 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() Wyje... w kosmos xd Oby tak dalej ;]
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Witam. Widze ze temacik sie rozkreca. Tez gram na Julerze i chcialbym wkleic jeden z ss'ow. Moge powiedziec cos, czego nie widac na obrazku. Mam 120lvl+, skille 85+ ek. Ten ss ma wam pokazac ze knight, to tylko maszyna do robienia pieniedzy.. ^^ Pozdro.
![]() Jesli ma ktos pytania, odnosnie do ss, to chetnie mu na nie odpowiem. ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() @up Chyba złota a pieniędzy.
A i czemu nie pokazałeś nicku, OTS?
Ostatnio edytowany przez Paciuch - 14-06-2009 o 19:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bieruń
Imię: Elav Nyrano
Gildia: Breat of Sunshine
Świat: Julera
Poziom: 100
Skille: 96 dist
Poziom mag.: 19
|
![]() Po 3 miesięcznym przerwie.
![]() Ostatnio edytowany przez mrkaroleczek - 18-06-2009 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Niestety przez ostatni czas nie dodawalem zadnych ss, poniewaz czas jak i inne nie dogodnosci mi nie pozwalaly :/ Postaram sie wymyslic cos z Kastia i gdzies skoczyc, zebysmy mieli mozliwosc porobic jakies fotki ...Jesli nic nie wymyslimy to dodam jakies starannie wyselekcjonowane fotki z moich najlepszych momentow w grze na Julerze...Prosimy o wyrozumialosc:/ Pozdro !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Police
Stan: Niegrający
Imię: Lord Pistolero
Gildia: Breath of Sunshine
![]() |
![]() Coś na odświeżenie tematu:
Prawie Jak Tiquanda Ravenge (nie wiem czy dobrze napisalem ![]() ![]() Kongra ![]() Merklin ![]() Sibang ![]() Mój best na małpach ![]() Questy Crus ![]() OF ![]() HI ;P ![]() To by było na tyle proszę o komcie ;D @edit Coś z ostatniej chwili ![]() Ostatnio edytowany przez Czar'ek' - 23-06-2009 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie. Nie dodawalem screenow od dlugiego czasu i bardzo tego zaluje (mysle ze kastia tez ;>), ale juz od jutra zamierzamy wrocic do gry... Mysle, ze nalezy sie wyjasnienie. Dolowal mnie brak Pacca przez, ktorego nie mialem najmniejszych checi do gry... Nudzily mnie te same expowiska, na ktore czasami nie moglem sie dobic przez caly dzien... Teraz kolejna rzecz, ktora postanowilem zmienic... Po glebszym zastanowieniu postanowilem obcinac zdjecia... przez caly ten czas, w ktorym nie dodawalem ss ogladalem tematy innych uzytkownikow i doszedlem do wniosku, ze obcinane zdjecia sa bardziej przejrzyste i lepiej sie prezentuja. Mam nadzieje, ze tym razem nam sie uda i nie stracimy zapalu do gry ! Moze uda nam sie zwerbowac kogos z gildii, zeby pomogl nam utrzymac temat. A wiec jutro gdzies skocze i dodam jakies foty! Jesli macie jakies uwagi lub rady prosze pisac je tutaj lub na pw. Do tego posta dolaczam jedna fotke. Ostatnio edytowany przez Kirsten - 05-07-2009 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie ![]() tak jak obiecywalem wstawie pare fotek :> 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() Narazie to by bylo na tyle ![]() ![]() Pozdrawiam! Pozdro :> Ostatnio edytowany przez Kirsten - 07-07-2009 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Witam! W ciagu ostatnich tygodni nie gralismy i postanawiamy to nadrobic ![]() Dzis wbity 36lvl, oto screen: ![]() I maly stan postaci: ![]() Pojutrze wyjezdzam, wiec temat przez 2 tygodnie bedzie prowadzil tylko Kirsten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bieruń
Imię: Elav Nyrano
Gildia: Breat of Sunshine
Poziom: 100
Skille: 96 dist
Poziom mag.: 19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo. Wczoraj juz nie mialem sily, zeby wkleic zdjecia ![]() ![]() 1) HIt-222 ![]() 2) Nie wiem jak to nazwac ![]() ![]() 3) Rowniez nie wiem jak nazwac ![]() ![]() 4) Teraz juz wiem ;p Loot z Gs'a ![]() 5) Loot koncowy. Expilem z przerwami okolo 2h ![]() 6) No i stan postaci ![]() To juz wszystkie fotki z wczorajszego huntu :/ Zaraz ide expic, wiec moze uda mi sie cos pstryknac ![]() Prosze o jakiekolwiek komentarze ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Kirsten - 07-07-2009 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() dobre. screeny dobre. i to nawet bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne ssy ![]() ![]() 1) Kolejny hit z serii "222" ![]() 2) Jakis tam hit ![]() 3) I znow... ![]() 4) Dl ![]() 5) Dragi ![]() 6) Wpadka ![]() 7) 5.500.836 expa ![]() 8) No i loot koncowy ( tutaj powinien byc jeszcze WOI, ktorego odnioslem, gdy szedlem po speary) ![]() Niestety screen ze zdobytym dzisiaj 71 lvlem nie zapisal mi sie :/ ale mam 63 % do 72 lvl'u, wiec postaram sie, zeby tym razem sie zapisal ![]() Nie wiem czy dzis jeszcze cos zamieszcze, ale moze Kastia cos doda ![]() Ostatnio edytowany przez Kirsten - 07-07-2009 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Imię: Royal Fezz
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Gz bardzo fajny temat
![]() Czekam na moreeeee ![]() Fezzik~ ![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzis zamieszcze tylko sklejke, jesli wogole mozna to tak nazwac ![]() Na fotce: Wbity 72 Lvl i Loot z POH, na ktorym expilem okolo 3h. ![]() Moze jeszcze dzis cos zamieszcze, ale nie obiecuje. Pozdro Edit:na fotce powinien byc jeszcze p ammy ![]() Ostatnio edytowany przez Kirsten - 08-07-2009 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() Widzę, że temacik się ładnie rozkręcił, a ja jestem kuzynem Eveis'a
![]() Advance ![]() ![]() I mała wyprawa na draga ... ![]() Jeszcze jedno ![]() ![]() Na dzisiaj to wszystko, postaram się w najbliższym czasie dodać więcej. Ostatnio edytowany przez mistyk112 - 09-07-2009 o 17:40. |
![]() |