| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  08-07-2009, 00:05 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2009 Lokacja: Toruń Posty: 47 Stan: Aktywny Gracz Imię: Zuy Knightcik Profesja: Knight Gildia: Brak Świat: Refugia Poziom: 61 Skille: 71/69 Poziom mag.: 5 |   @up A rób sobie ale z takim podejściem nie myśl że z chęcią będziemy je oglądać ;] @bodajze 3x up do czuczu Haha  Twoja historyjka rozbawiła mnie bardziej niż 95% fake'ów z tego forum xd | 
|   |   | 
|  | 
|  08-07-2009, 00:12 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 11 2007 Lokacja: Marienburg Wpisy bloga: 38 Posty: 888 Stan: Na Emeryturze Imię: Michael de Löwe Profesja: Elite Knight Gildia: Die Kreuzritter Świat: Deutschordensst Poziom: Gut Skille: SehrGut |   Szkoda mi czasu na rozpisywanie się o tym gównie... Powiem tylko tyle: To ssie... | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 00:33 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 02 2008 Lokacja: Leszno Posty: 426 |   Łohoho a ty kto? Żartowniś? :O Fake ssie bo superhero tak jak mówiłem. 
				__________________ Mielonka i zajebiste płomyczki are back! | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 00:48 | #25 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2008 Posty: 146 Stan: Niegrający |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Btw. Jeśli takie robienie fake'ów sprawia ci frajdę to ja nie wiem z jakiej planety się urwałeś ,bo to ani estetyczne ,ani warte czasu. 
				__________________   Ostatnio edytowany przez czuczu20 - 08-07-2009 o 00:51. | ||
|   |   | 
|  08-07-2009, 10:04 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 06 2009 Lokacja: Bo Sanok to moje miasto! Posty: 65 Stan: Na Emeryturze   |   Shuashuashua wszedłem do tematu   Ok teraz ostra krytyka: 1. Magiczne kwiatki firmy OSRAM chronią miecz oczojebnym światłem 2. Skoro była ochrona, jak wyciągnął miecz? 3. Wszyscy UP, ten atak z miecza to nie jest jakiś promień! Nie widzicie, że to jest pasta Colgate z niebieskimi kryształkami? 4. Wielgachne lokacje 5. Dlaczego np. ''złodziej'' z lewej strony u góry patrzy na drzewo a nie na ''Chidero''? Czyżby mieli tylko same plecy? 6. Błagam, odpuść sobie... 
				__________________  ========================= Przywiązanie prowadzi do zazdrości. Cieniem chciwości jest ono. Strach jest ścieżką ku ciemnej stronie. Strach do gniewu prowadzi; gniew do nienawiści; nienawiść do cierpienia. Pamiętaj, skup się na „teraz”. Czuj, nie myśl. Zaufaj intuicji. | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 10:16 | #27 | ||
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 Cytuj: 
  Fajnie, że go widzą  
				__________________ I am allways glad to share the memory of the old times   - Taghor Mithrilbasher | ||
|   |   | 
|  08-07-2009, 13:05 | #28 | 
| CS Tibia.pl Team |   DK loool xD ROFL HUASHASUASHU... Ten efekt wygląda jak czerwony zmutowany wąż z niebieskimi kropami. 
				__________________ Z13 - Oddział tibijskich GM'ów  -------------------------  ------------------------- Rzehój Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 13:53 | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2009 Lokacja: Toruń Posty: 47 Stan: Aktywny Gracz Imię: Zuy Knightcik Profesja: Knight Gildia: Brak Świat: Refugia Poziom: 61 Skille: 71/69 Poziom mag.: 5 |   No a ja nie wiedziałem co to jest... No w sumie jak się przyjrzeć to rzeczywiście pasta kolgejt ;d | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 14:10 | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 03 2009 Lokacja: Świniowice Posty: 108 Stan: Początkujący Imię: Sir Sermantersek Profesja: Paladin Gildia: Brak ;( Świat: Secura Poziom: 46 Skille: 82/66 Poziom mag.: 17 |   zrob efekty poruszania sie   ) i reszte tak jak wymienili Pozdrawiam ;** 
				__________________ Dupa zmieniłem sie   Ostatnio edytowany przez SpokoMala - 08-07-2009 o 14:11. Powód: literówka :) | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:01 | #32 | 
| Użytkownik Forum |   Ok,podsumuję moje błędy: Superman Colgate Pojawiam się i znikam Obrazki wielkości piramidy Cheopsa Pusto Co poprawię: Superman Nauczę się efektów Pojawiam się i znikam Obrazki Pusto 
				__________________ Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:27 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2008 Posty: 253 Stan: Na Emeryturze |   @up Tak trzymaj ^^ | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:44 | #34 | 
| Użytkownik Forum |   Nowy Part! Zapraszam do oglądania! 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:53 | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 06 2009 Lokacja: Bo Sanok to moje miasto! Posty: 65 Stan: Na Emeryturze   |   Nie dawaj partów w 1 poście bo tam może być max 3Mb i wkońcu zabraknie ci miejsca. A więc tak: -nie lubię pasków życia i hitów. Przecież człowiek nie dostaje po np. 30 i mu zostało tyle i tyle. Człowiek dostanie mocno i mdleje lub umiera. -znów klony nieco się pojawiają znikąd. Skoro dajesz już tibijskie efekty, mogłeś dać efekt np. visa. -mniejsze obrazki, ale znów pusta lokacja. A tak to nawet spoko... ale znów pewnie fabuła typu ''przygody dwóch przyjaciół'' 
				__________________  ========================= Przywiązanie prowadzi do zazdrości. Cieniem chciwości jest ono. Strach jest ścieżką ku ciemnej stronie. Strach do gniewu prowadzi; gniew do nienawiści; nienawiść do cierpienia. Pamiętaj, skup się na „teraz”. Czuj, nie myśl. Zaufaj intuicji. | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:54 | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2008 Posty: 146 Stan: Niegrający |   Przeczytałem i radzę nie iść w moje ślady. 1.Pusta Mapka znowu ,no to naprawdę poprawiłeś się... (patrz 4. posty wyżej) 2.Bohater spotyka nieznajomego Marco ,który nigdy na oczy nie widział bohatera i od razu z nim do pojedynku staje (przemyślane) 3.Zaczyna się walka , obaj próbują się podlizać przeciwnikowi 4.Walka przebiega jak by to była gra Pokemon ,utwardza mnie to w przekonaniu widząc nazwy ataków 5.W końcu nasz bohater wygrywa mając pełny pasek hp ,choć wcześniej trochę stracił (Ah te kody) 6.Nagle Marco zobaczył jaki to Pan-Pokemon jest super the best chce się podlizać mu i namówić by go wziął jako bagaż. 7.Fabuła leży i prosi o pomstę do nieba. Nie widzę tu jakiegokolwiek postępu. 
				__________________   Ostatnio edytowany przez czuczu20 - 08-07-2009 o 15:58. | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:56 | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 06 2007 Lokacja: Japonia Wiek: 33 Wpisy bloga: 15 Posty: 1,712 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Calmera Poziom: 50 Poziom mag.: 5 |   O ja pierdziele! Niewiem czemu, ale te "dzikie klony" zkojazyly mi sie z narutardowego jetixu - "cienisty klon dżutsu!11!11" -.-" Kolejna sprawa to wnioski ktore zekomo sam wyciagnoles. Niby wszystko ladnie, bo wiesz co robisz zle i na dodatek wypisales co jest do poprawki, ale tego nie robisz! Fake nadal utzymuje puste lokacje i jest durnowaty. Myslalem ze jestes troche bardziej rozgarniety, ale nadzwyczajnie sie mylilem... Ocena: 1,5/10 Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 08-07-2009 o 15:58. | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:57 | #38 | |
| CS Tibia.pl Team |   Cytuj: 

__________________ Z13 - Oddział tibijskich GM'ów  -------------------------  ------------------------- Rzehój Ukryty tekst: 
 | |
|   |   | 
|  08-07-2009, 16:01 | #39 | 
| Użytkownik Forum |   Hehe... Oj się zdziwisz,bo nie taka jest fabuła ;p Co do obrazka do błędów to poprawię [same zielone nicki,nad pustością pracuję,będę dawał efekty przy czarach] Czuczu20@ 1.Pusta Mapka znowu ,no to naprawdę poprawiłeś się... (patrz 4. posty wyżej) [Pracuję nad tym -.-] 2.Bohater spotyka nieznajomego Marco ,który nigdy na oczy nie widział bohater i od razu z nim do pojedynku staje (przemyślane) [Margo jest strażnikiem mostu] 3.Zaczyna się walka , obaj próbują się podlizać przeciwnikowi [Ty masz jakieś upośledzenie do podlizywania?] 4.Walka przebiega jak by to była gra Pokemon ,utwardza mnie to w przekonaniu widząc nazwy ataków [A jak miałem to zrobić? Utevo res? 5.W końcu nasz bohater wygrywa mając pełny pasek hp ,choć wcześniej trochę stracił (Ah te kody) [Miecz daje zdolność regeneracji [drugi obrazek w 1 parcie,ponadto każdy ma zdolność samoregeneracji] 6.Nagle Marco zobaczył jaki to Pan-Pokemon jest super the best chce się podlizać mu i namówić by go wziął jako bagaż. [Nie jako bagaż lecz jako pomagiera,a po za tym jeśli go pokonał ma prawo opuścić stanowisko strażnika i zostać jego pomagierem] 7.Fabuła leży i prosi o pomstę do nieba. [Rozwinie się] 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 16:07 | #40 | |
| CS Tibia.pl Team |   Cytuj: 
 Następnym razem użyj cytuj, bo napisałem na początku jakieś brednie i miałbym przejechane. Ostatnio edytowany przez Shivek - 08-07-2009 o 16:12. | |
|   |   |