![]() |
#1061 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Skąd ta pewność? :x
Cytuj:
Co do kultury, przeklinam, owszem, ale nie używam obraźliwych epitetów w stosunku do innych osób.
![]() |
|
![]() |
#1062 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() DRAGY
ok nie szkodzi ;D Cytuj:
Rodzina : Nic nie szkodzi znalesc se BIALA kobiete o podobnych pogladach. Kariera : Mi Wystarczy zwykla praca aby bylo za co zyc. Madrosc : To nabywa sie z wiekiem ;D (prawie zawsze) Szczescie : Kazdemu Szczescie jest szyms innym , ja jestem szczesliwy w zyciu , no moze mam pare problemow ale to mi narazie nic nie psuje. szerze nienawisc a jakos moge miec wszystko co opisales. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() i konczac temat niezwykle interesujacy mego penisa i twoich piersi, mozemy zaczac klocic sie o jezusa bo genitalia juz mnie znudzily |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Widze, ze rozmowa o przyrodzeniach sie przyjela. Ale może zmienmy temat bo offtop o zydach w tym temacie jeszcze zrozumiem. Co prawda niektórzy (czytaj Albertus) uwazaja zyda za synonim penisa ale.. Zakończmy.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to skoro konczymy offtopa to ja chcialbym, zeby wyznawcy jezusa ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ależ wystarczy! Trzeba być po prostu dobrym. Dobrym człowiekiem.
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() A czym sie rozni dobry czlowiek w Europie od tego w Krajach 3 swiata/Europa zachodnia/whatevah? : o
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-07-2009 o 01:35. Powód: Doh : | |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Albertus
No to lecimy: Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Mamba No dobrze, starczy ale - według ciebie. Bo chyba nie jest tak napisane w Biblii? Jak jest to przytocz cytaty, proszę. Ostatnio edytowany przez Grocix - 08-07-2009 o 01:34. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jestes w afryce, (pewnie juz nie ma tam takch zwyczajow w wiekszosci przypadkow ale napewno jakies odosobnione sa) przymierasz glodem, nagle ktos z wioski umiera a zjedzenie go moze uratowac zycie calej wioski? zeby nie byl taki abstrakcyjny przyklad czytal ktos ksiazke dramat w andach? amerykanie zeby przezyc musieli zjadac zwloki swoich kolegow, to chyba cos nie po bozemu czyz nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Nikt na dobrą sprawe nie wie, jak Bóg wybierze zbawionych i potępionych, ba, istnieje nawet teoria, że Bóg zbawi wszystkich bez wyjątku. Co do tego "murzyna z dżungli", to każdy dobry człowiek (mówiąc dobry mówie o takim, który przestrzega raczej globalnych zasad moralnych [np, nie kradnij, nie zabijaj itd.] zostanie przez Boga zbawiony, niezależnie czy poznał katolicyzm czy nie. 2.Tak, to co napisałeś to prawda, ale nie rozumiem jakiej odpowiedzi chcesz żebym udzielił? Bo nie zadałeś nam na dobrą sprawe żadnego pytania. Btw. ja, osobiście, spowiadam się ze wszystkich grzechów, które zapamiętałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
|
![]() chcialem zapytac o sens, spowiadasz sie z tego, ze sie spiles na umor, a w nastepny weekend znowu to robisz, gdzie tu zal za grzechy? a skoro go nie ma to znaczy ze spowiedz jest niewazna, wiec po co w ogole sie spowiadac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@down Zwolnienie z grzechu po 18nastce! Lol'n'roll. Jednak te urodziny zmieniaja zycie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 08-07-2009 o 01:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wyobraz sobie ze przymierasz glodem... Ostatnia rzecz o jakiej myslisz to o tym czy pojdziesz do nieba ;d
Zawsze pozostaje opcja upolowania czegos; d Mowiles o Afryce xd. To zalezy, jesli mialbym pewnosc ze jak zjem tego kogos to mnie uratuja to szamam bez wyrzutow sumienia. Zjadlbym, ba nawet zezwolil bym na zjedzenie mnie jakbym umarl ;d
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-07-2009 o 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() takiej pewosci ie masz nigdy bo tylko bog o tym wie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 08-07-2009 o 01:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @down Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu dotyczy nieco innego "picia" @2down Nic mi o tym nie wiadomo, ale żeby nie wykazać się ignorancją nie zaprzecze, tylko pogugluje. Ostatnio edytowany przez Argen - 08-07-2009 o 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7 grzechow glownych - ktorys z nich - nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu
ja tam up w swym poscie napisalem cos o chalniu na umor i o takie chlanie mi chodzi;p "chcialem zapytac o sens, spowiadasz sie z tego, ze sie spiles na umor, a w nastepny weekend znowu to robisz, gdzie tu zal za grzechy?" przeciez wyraznie napisalem spicie na umor co zaczy nieumiarkowanie Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 08-07-2009 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: On pisal o piciu piwa jako picia, nie chlania do upadlego, w kazdym razie tak to zrozumialem ;d
@Edit: Nie spowiadam sie z tego. Spozywanie alkoholu nie bedac pelnoletnim jest uznawane za grzech, z tego co wiem i pamietam, na 1 komunii to miales ;d
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-07-2009 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzisz, w Biblii napisane jest wręcz przeciwnie. "Bez wiary zaś nie można podobać się Bogu; kto bowiem przystępuje do Boga, musi uwierzyć, że On istnieje i że nagradza tych, którzy go szukają." Heb 11:6 Ale, bowiem zawsze jest jakieś ale - trzeba brać pod uwagę wszystko. Za najlepsze źródło wiedzy o religii, dość subiektywnej, uważam pewną siostrę, prof teologii. Świetna kobita btw. Wszystko zależy od czynników: - Dlaczego dana osoba odrzuciła wiarę? Może dlatego, że była zniesmaczona postępowaniem "katolików"? A może wiara nie została przedstawiona dla niej w pełni lub też pełna przekłamań? - Jeżeli osoba jest innej wiary i poszukuje w niej dobra - znajdzie w niej Boga. - Czy serce ateisty całkowicie odrzuciło Boga? - Czy owa osoba poczuła skruchę, przynajmniej w ostatnim tchnieniu przed śmiercią? Podsumowując, osobą, która na obecny stan, będzie miała status potępionej, jest tylko i wyłącznie osoba, która świadomie odrzuciła Boga i wyrzeka się Go w każdej codziennej czynności. Jednak Bóg jest dobrem, więc każdy, który czyni dobro, nie odrzucił całkowicie Boga. Pamiętać należy także o nieskończonym Miłosierdziu i o tym, że nie nam sądzić, kto dostąpi zbawienia, a kto potępienia. Dobrej Nocy wszystkim, idę obejrzeć serial nareszcie. : )
![]() |