| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  19-05-2009, 19:59 | #41 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 08 2008 Lokacja: Winterfell Posty: 285 Stan: Na Emeryturze |   A ja myślę, że ten program na ch*ja się wszystkim przyda, skoro w ciągu ostatniego kwartału nie wyszedł ani jeden dobry fake, który doczekał się więcej niż jednej strony ;s Dlatego proponuję ruszyć tyłki, zawrzeć zwieracze i zabrać się za tworzenie fake'ów, zamiast gadać i nic nie robić (w ten sposób próbuję zmotywować również siebie)  | 
|   |   | 
|  | 
|  23-05-2009, 14:10 | #42 | 
| CS Tibia.pl Team |   Jest szansa na lepszego FM'a! Jutro dodam następną wersję, a zabawę z Alfą postaram się skończyć w następnym tygodniu. 
				__________________ Z13 - Oddział tibijskich GM'ów  -------------------------  ------------------------- Rzehój Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 11:48 | #43 | 
| Użytkownik Forum |   Narazie twój program koloruje outfit z czarnymi liniami, co wygląda nieestetycznie. Czy w następnej wersji postarasz się to zmienic? Jakby co to mów czego potrzebujesz, spróbuję Ci pomóc. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 13:18 | #44 | |
| CS Tibia.pl Team |   Cytuj: 
 Btw, drodzy użyszkodnicy, nie wyrobię się z programikiem (za dużo czasu zajął mi nowy layout), czekają mnie sprawdziany, itp duperele, więc znó przekładam premierę. Możecie się czuć zawiedzeni, lecz mam nadzieję, iż mi przebaczycie. Planowanie wyjście v1.3 w następną niedzielę. Jak chcesz pomóc to rób addony (więcej w zamówieniach na grafy). 
				__________________ Z13 - Oddział tibijskich GM'ów  -------------------------  ------------------------- Rzehój Ukryty tekst: 
 Ostatnio edytowany przez Shivek - 24-05-2009 o 13:35. | |
|   |   | 
|  24-05-2009, 18:41 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 11 2007 Lokacja: Marienburg Wpisy bloga: 38 Posty: 888 Stan: Na Emeryturze Imię: Michael de Löwe Profesja: Elite Knight Gildia: Die Kreuzritter Świat: Deutschordensst Poziom: Gut Skille: SehrGut |   Wiecie co... Spojrzałem na to teraz okiem realisty i widzę że raczej nie zdołasz wykonać choć połowy tego co im obiecałeś wykonać... | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 19:20 | #46 | 
| CS Tibia.pl Team |   Zdołam, tylko potrzebuję outfitów..? 
 | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 20:06 | #47 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 @up Czekam na nową versję, ale ja niestety niczego ci nie skombinuję. Moje outfity, arsenały, pliki do fake'ów, wszystko przepadło po tym jak dostałem karę na kompa :O, a i tak do dzisiaj. Będę dopiero po środzie mógł coś wykombinować lub po końcu roku szkolnego.  | |
|   |   | 
|  07-06-2009, 21:27 | #48 | 
| CS Tibia.pl Team |   WRESZCIE!!! Udało mi się osiągnąć najwyższy poziom kolorowania!  Chgciałym przeprosić, że nie wyszła poprzednia wersja fake makera, lecz z całą pewnością mogę stwierdzić, że next beta pojawi się w następną niedzielę. Wasz leniwy Siwuś 
 | 
|   |   | 
|  08-06-2009, 08:11 | #49 | 
| Użytkownik Forum |   Poziom koloryzacji ładny, ale dwie niedziele temu mówiłeś że będzie to w następną niedzielę a teraz mamy czekać jeszcze jedną? 0.o Przyłóż się, bo ten program na prawdę wielu ludziom się przyda. @down Czyli czekamy do niedzieli? Dodawaj addony i inne outy  Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 08-06-2009 o 11:03. | 
|   |   | 
|  08-06-2009, 09:01 | #50 | 
| CS Tibia.pl Team |   NMie chciałem wypuścić poprzedniej wersji, bo stwierdziłem, że bym wypuścił ten sam kicz (biały odcień), tylko różniący się interfejsem ;p 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 12:55 | #52 | 
| CS Tibia.pl Team |   Po co mi ten mag, jeżeli nie ma nakładek... Algorytmy mi się jechają :< 
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 13:03 | #53 | 
| Kapłan Preclanski |   http://pomocfake.jun.pl/viewtopic.php?t=227 Wszystkie basic outy z nakładkami. 
				__________________ Pisał to:  ichos | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 13:08 | #54 | 
| CS Tibia.pl Team |   Mam je, ale addonków już ni ma   
 | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 15:58 | #56 | 
| CS Tibia.pl Team |   ;] Ale nie będę wprowadzał algorytmu bez nich. 
 | 
|   |   | 
|  09-07-2009, 12:36 | #57 | 
| Użytkownik Forum |   Mam wrażenie że już porzuciłeś ten program(?). | 
|   |   | 
|  09-07-2009, 12:46 | #58 | 
| CS Tibia.pl Team |   Nie, nigdy tego nie zrobię. 
 | 
|   |   | 
|  09-07-2009, 15:35 | #60 | 
| Użytkownik Forum |   ZAL? Co za kłopot wrzucić addony do koloryzacji w Gimpie?? A potem je wkleić na outfit? 
				__________________ Ukryty tekst: 
 | 
|   |   |