|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() Witam!
Nie wiedziałem gdzie to dać bo w poradnikach nie mogłem. A więc chciałbym wam pokazać co zrobić jeśli podczas gry w Tibię lub w byle co innego pojawia nam się niebieski ekran z denerwującym napisem: " Zrzucanie Pamięci Fizycznej " Otóż istnieją 2 sposoby lub też możliwości naprawienia tego w pewnym stopniu: I sposób - Wyłącz komputer - Rozkręć go - Wyczyść sloty pamięci(najlepiej sprężonym powietrzem) - Skręć komputer - Włącz komputer - Zainstaluj program HDD Regenerator http://www.programs.pl/program,514.html - Wykonaj czyszczenie tzw. "bad sektorów" II sposób Klikamy PPM na "Mój Komputer" SCREEN Następnie klikamy na zakładkę "Zaawansowane" SCREEN Oraz wybieramy opcję "ustawienia" znajdujące się w Uruchamianie i odzyskiwanie. Powinno nam się pojawić takie oto okno: SCREEN Ustawcie sobie tak samo ustawienia jak ja mam czyli: -Zapisywanie informacji o debugowaniu = (brak) -Zapisz zdarzenie do dziennika systemu (zaznacz) -Wyślij alert administracyjny (zaznacz) -Automatycznie uruchom ponownie (odznacz) Jeśli zrobicie tak jak wam pokazałem powinny się wasze problemy skończyć tak jak mi ![]() Dziękuje za uwagę. Oświadczam, że jest to mój poradnik i jest przeze mnie napisany oraz nie wyrażam zgody na umieszczanie go na innym stronach,serwisach internetowych bez mojej zgody. Ostatnio edytowany przez umbro1991 - 09-07-2009 o 03:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() phew.
a ja tam uzylem Win Debugera , odczytalem informacje i staralem sie usunac problem ( u mnie pliki od dzwieku siadaly - aktualzacja pomogla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() @up
doczytaj. kolega twierdzil o tzw. BSoD'ach ( blue screen of dead ) jest wiele jego przyczyn u mnie byly zwalone stery , moze to byc wiele roznych spieprzonych plikow systemowych itd. POZDRO & POCWICZ |
![]() |
![]() |