![]() |
#3421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Świat: Elysia
Poziom: 109
|
![]() To moze sie przeniesiemy z torga na tibia.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() Kiedys siedzialem całą noc w 3 jaskiniach workerow na zmiane i przyszedles kolo 4 w nocy, chciales jednego spawna bo cos tam cos tam i wtedy zrobiles na mnie wrazenie cioty, choc nie podzielilem sie z tobą tą wiedzą wtedy ![]() to za kogo cie uwazam nie ma nic wspolnego z tym co odjebales na forum bo mi to zwisa.. no ale jakos tak zawsze chowaliscie sie po krzakach. Dudiii <3 jak chcesz eneris to ci wysle crystal sworda ale pewnie juz nie potrzebujesz ;PP
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 09-07-2009 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Ketoprom ty jebany nie ogarnięty bitelsie idź się ogól bo ci wpierdole.
I tak jesteś ciotą i idiotą kk? p.s musiałem wejść i skomentować tego idiotę bo już mnie skręca jak ten **** się panoszył na elysii. Dobrze że Elyris przejął władzę to powy*******a takie wrzody pokroju tego bitelska z Elysii. bb na kolejne pół roku xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() jebac bitelsa ~!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() niech cos zaspiewa
![]() |
#3427 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dżuma Dżuma Dżuma
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Poziom: 150
![]() |
![]() Cytuj:
@Trol Wzajemnie @LovePA Miło mi to powiedzieć: S*******aj poczytałem troche to forum i większość twoich postów jest debilnych jak ten ostatni. Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 09-07-2009 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() o w pyte, nie ma mnie tylko jakis tydzien i juz widze LovePA nawet cos napisal ;oo
a ja Wam powiem, ze rozwiazalem zagadke dlaczego Szwedzi z Elysii sa tacy niedojebani - u nich alkohol mozna kupic od 20 roku zycia, nie ma w ogole klubow czy pubow (tylko w tych wiekszych miastach), to na*******aja po nocach w tibie, robia PA na 14letnich polaczkach i dlatego maja takie levele. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i co w polscie alkohol mozna kupic od 18 roku a pije sie juz od 10 roku zycia no ale w szwecji moze nie jest tak latwo kupic
@Kepotrom lamus z ciebie Ostatnio edytowany przez Trol'Trol - 09-07-2009 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
piwo powyzej 3,5% mozna kupic tylko w specjalnej sieci sklepow system bolaget czy cos no i tak w normalncyh sklepach i tych blagetsach od 20 lat a w barze czy pubie od 18
![]() |
![]() |
#3432 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
np. w holandii moj stary chcial schowac maszyny budowlane na noc do jakiegos magazynu czy garazu to go wysmiali (mowie tu o jakis super cudach budowlanych po 20 k zlociszy ktorych w polsce nikt nie uzywa bo są od tego pomocnicy), stalo na poboczu ulicy i nikt tego nie ruszyl przez 2 miesiace a u mnie to pacholki drogowe rozjebali pierwszego dnia jak postawili do remontu drogi, a jeszcze cieć tego pilnował! ![]() a w szwecji nie ma latwiejszego dostępu do zielska niz w polszy?
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Użytkownik Forum
|
![]() w szwecji mają za to wiele imprez integracyjnych tzn. integracyjnych w sensie że są organizowane takie jakby juwenalia tyle że dużo częściej niż w polszy.
@ketoprom lamus jesteś i na dodatek bitels nieogolony, idź stąd na ten torg podyskutować z 14 lvlami, a od moich postów to wy*******aj bo je oceniać mogą jedynie wartościowi użytkownicy tematu Elysia a nie takie ścierwo i sprzedawczyk jak ty. Konstruktywną krytykę to mogę wysłuchać od Kafesów, Enerisów, tych wszystkich siejów pożal sie Boże albo Gonzo czy Trola a nie od takiego psa. bb Ostatnio edytowany przez LovePA - 09-07-2009 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Trol Jasne mistrzu. Cytuj:
co do tych 14 lvli to nie oceniam ludzi po tym czy maja 30 lvl czy 120... Oceniać każdy może szczególnie jak piszesz jakies jebane głupoty. I kurwa jaki sprzedawczyk?! KOGO JA NIBY SPRZEDAŁEM?? Czyli ci na których wcześniej cisnales gl bb Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 09-07-2009 o 20:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co robi w takim razie twoja stara na krajowej '3' do Szczecina??!! i ty śmiesz się pytać kogo sprzedałeś...
![]() ![]() idź stąd bo jak już Trol'Trol powiedział "lamus jesteś" i uwierz że nawet większy ode mnie. aha i jesteś jebany nieogolony bitels, lepiej coś zaśpiewaj do kotleta to zarobisz na fryzjera. p.s hah czy cisnąłem czy nie to jest moja sprawa a nie twoja ty pilnuj żeby ci ktoś kupił tego wyboconego druta bo w innym razie szykuje się "bik wejst of ril lajf" kurrrde żebym przez takiego ćwoka musiał się tak denerwować : Ostatnio edytowany przez LovePA - 09-07-2009 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3436 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z twojego posta który ma 5 linijek po wycieciecu wrzut na mnie itp
Pozostaje 1 zdanie Cytuj:
@LovePA Bezkitu ty jestes jakis niedojebany nie powiesz kogo bo kurwa nikogo nie sprzedalem. Swoja stara to sam sprzedales i dorzuciles do zestawu siostre i starego. Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 09-07-2009 o 20:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 | |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ja powiedzialem ze jest ciezko z zielskiem w polsce? haha
troszke trzeba oceniac ludzi po levelu bo jednak te malutkie to wlażą w dupę troszki;pp ketoprom i sam siebie w tym momencie osmieszyles, znow beda posty na tibia.de ![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahha xd
i znowu wyszlo ze jestes lamusem ketoprom w polsce nakminicie ttrawy jest latwiejsze niz kupienie szlug no dla ciebie to moze byc problem takiemu bitelsowi za huja bym trawy nie pogonil ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: Os.Siejnik
|
![]() |
![]() |
![]() |