|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() FUCK OFF DIZENX ZA ODPOWIEDZ CI CO SOBIE ZASLUZYLI!
reszta zlamasy !
Check my Sites: "https://mobilestrikegold.online" - Mobile Strike Hack and Cheats "https://dragoncitycoins.online" - Dragon City Hack and Cheats Ostatnio edytowany przez Fire-Sylar - 13-07-2009 o 21:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Jak miałbyś silnego ojca a nie magisterka w okularach, to przyszedłby i taki dialog:
Duch - opętałem twojego syna Ojciec - ZARAZ CI WYJE*IE!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Powiem Ci jedno , moja babka i tym podobne (matka itp.) wszyscy są wierzący , i to biblia itp. wpaja strach w takie rzeczy. Jak zmienisz rodzaj myślenia to powinno przejść ja kiedys balem sie wielu rzeczy jak szedlem sam ciemna ulica.
ale teraz mysle tak. Ide teraz tedy sam , nikt mi nic nie moze zrobic bo jestem Polakiem i jestem u Siebie i nawet jak zgine to zgine w walce , i pojde do wielkiego Palacu gdzie bede zasiadal przy ogromnym stole , bede jadl i pil razem z wojami i Bogami. Katolicyzm wpaja w Ciebie strach , lataja duchy a jedyne co mozesz im zrobic to sie pomodlic , to ja wole w takim swiecie zlapac za siekiere i probowac z nimi walczyc ew. Zginac jak wojownik. wszystkie leki odpowiadaja naszemu podejsciu do sprawy , zmien myslenie to lek z czasem przejdzie PS. moja babka czesto ma jakies takie omamy , ze cos przelecialo czy cos. Wiec czemu ja takich nie mam? bo Te diably itp. wiedza ze mnie nie zlamia , i nie bede sie tym przejmowal. PS.2 zreszta ja do ciemnych pomieszczen jestem przyzwyczajony bio jak robilem badania to mi wykazalo ze oko ma slaba reakcje na swiatlo , czyli ze jak wchodze z jasnego do ciemnego to odrazu widze prawie normalnie a nie dopiero po jakims czasie Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-07-2009 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
![]() |
![]() Może stary nie wiedząc jak cię obudzic złapał cię za szyję i z tego powodu te ślady.
A co do ciemności to mam to samo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Jeśli mówisz to wszystko poważnie (a wygląda na to, że tak jest), to nie ma nad czym się zastanawiać - idź do psychiatry. Nie wiem, jakie skojarzenia budzi w Tobie psychiatra, ale to nie jest tak, że trafiają do niego tylko ludzie przekonani, że są Napoleonem. Lęki, urojenia - to jak najbardziej jest powód, żeby iść do specjalisty, a tym specjalistą jest psychiatra. Zdaje się, że nie potrzeba do tego żadnego skierowania, umawiasz się bezpośrednio z nim, ale to już musisz sam sprawdzić.
Ewentualnie możesz zacząć od psychologa, a on zadecyduje, co z tym zrobić. Ostatnio edytowany przez Litawor - 12-07-2009 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Dzieci czesto maja koszmary spowodowane roznymi lekami, czesto jest tak ze ciagle ten sam koszmar sie sni, nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego. A co do sladow na szyji to pewnie sprawka szatana, dlatego nie mogli cie wybudzic. Co do strachu przed ciemnoscia, to ci w koncu przejdzie, musisz po prostu przezwyciezyc lęk zamiast zyc w swiecie ksiazek i fantazji.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
reszta zlamasy !
Check my Sites: "https://mobilestrikegold.online" - Mobile Strike Hack and Cheats "https://dragoncitycoins.online" - Dragon City Hack and Cheats Ostatnio edytowany przez Fire-Sylar - 13-07-2009 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytasz duzo ksiazek, a piszesz jak osoba w wieku podstawowki?
A co do tego wszystkiego, to jakos tak mnie to dziwnie bawi, przepraszam. Ja sie patrze w monitor, pierwsze pare sekund - " LO MOJ BOZE ZARAZ TU WYSKOCZY TWARZ I MNIE ZJE", a za nastepne pare sekund mysle "lol, przeciez nic tu nie wyskoczy". |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Kątem oka można zobaczyć wszystko. W duchach naśmieszniejsze jest to, że znikają jak mrugniesz oczami, są niewyraźne, widać je tylko kątem oka, sprawiają wrażenie czegoś strasznego. Wiesz, ja też się bałem ciemności, bo naczytałem się za dużo na paranormalne.pl i myślałem, że napadną mnie duchy, a prawda jest taka, że w życiu ducha nie widziałem, nawet nie miałem tego "wrażenia" (ale różne zwidy, przywidzenia itd. mam, kiedyś myślałem że to duchy, ale zmieniłem podejście).
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Lokacja: Tu
|
![]() Jak powszechnie wiadomo Tibia jest dzielem szatana wiec przestan w nia grac powinno minac
|
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Prowokacja według mnie.
Ale jeśli to co mówisz jest prawdą to zrób formata napewno pomoże.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
reszta zlamasy !
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
reszta zlamasy !
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. Mam ADHD i zapindalam szybciej od zawodowego sprintera jak myślę, że mnie coś goni xD
![]() |
#19 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja czytam mało książek, ale mam przyjaciela Ognistego Lisa, który pomaga mi pokonać błędy ortograficzne. Co do głównego wątku, ja do jakiegoś 12 roku życia panicznie bałem się zostawać sam w domu, bo myślałem, że ze wszystkich obrazów w moim domu wyjdą duchy.
![]()
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli zamykaj sie w lazience najpierw na 20 sec pozniej na 50 itp. a jak posiedzisz tam tydzien to napewno juz ise nie bedziesz bal.
|
![]() |