![]() |
#14341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dasty Bydle
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Power Dremares
Świat: Pacera
Poziom: 113
Poziom mag.: 67
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14342 |
Użytkownik Forum
|
![]() Level ;]
![]() Loot 1h ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
|
![]() Cytuj:
Powiedz mi człowieku po chuj ja komuś dupę mam lizać, nie gram na pacerze, nie gram w tibię, nie utrzymuje z nimi kontaktów, nie znam ich z RL. Po co im mam kretynie dupę lizać. Jedyną osobą która tu komuś liżę dupę jesteś ty. Co z tego że mamy podobne poglądy, on uważa Ciebie, Knajda Exberta za pedałów i ja też. Zastanów się zanim coś następnym razem dosapiesz ![]() aran_gala: Gratulację, pozdrawiam. Elusius: Daj mu się tu rozładować, bo jak mu nie dasz to starą na RL pobije czy coś. ![]() Dasty17: Gz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() nie wchodz (badz nie wypowiadaj sie) wiecej w tym temacie wraz ze swoim prywatnym lizodupem (Deroso), to klotni nie bedzie ;]
a co do foty. czym sie jarasz? ze nie ogarniasz? chyba odciagnac destro i dema od nich bys mogl, nie? a moze za duzo ciulaja? Gz Dasty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Ettolan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zielone Berety
Poziom: 69
Skille: 77/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() może i tak niech się rozładuje
![]() GZ Awansów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14349 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vari mój ulubiony cep
![]() ![]() ![]() ![]() Aran Nieee no ruulezzz lepiej mieć ssa z juger demami destro na full hp niż z 1-2 serpentami na redzie.... JESTEŚ HARDCOREM ; Znowu bot nie zadziałał? ![]() to ostatni post na jakieś znowu pare miesięcy więc postarajcie się po grzmieć ![]() O......... O |\,O__ ,/| _| ./ .| |__ Kolejno Vari > Aran Gała > Kuba Dama
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 13-07-2009 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14350 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zalisz sie na forum, ze tu sa klotnie, ale sam je zaczynasz... skoro to taki twoj kumpel, to czemu nie stanie po twojej stronie? bo widzi, ze sie blaznisz? zajebisty kolega... nie ma co! tez mi rzecz... znac knight expera ;o! znalem go... jak mial 80lvl, ale pozniej sie zrobil no-lifem i wyjebal mnie z lvlem rowno, i mialem za maly lvl dla takiego kogos, jak on napisz mi jedna rzecz. ile masz lat?! Gz Kreeze ^^' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14351 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
Lokacja: Piaseczno
Imię: Aran Gala
Poziom: 404
Poziom mag.: 97
|
![]() Cytuj:
twoja glupota nie zna granic :< kup se kolekuf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14352 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobrze odpisze Ci
1. Nie żale się że są kłótnie pokaż mi gdzie tak napisałem mam na to wyjebane ![]() 2.Nie każdy ma czas na gadanie z wami na forum 24/7 ja napisze 4 posty na pół roku i też dobrze ja się dziwie mu że on ma do was cierpliwość ![]() 3.Czy ja mówie że to rzecz jakaś? znam go od piaskownicy to kolega pewnie też masz... A co do jego gry wiem ile gra ale czy to nie powinieneś mieć na to wyjebane? Ty grasz? Ja gram? czy On... Jak chce niech gra zabronisz mu? Pewnie jakbyś gadał normalnie z nim a nie tak jak Aran czy Dama to by nie wyjebał na ciebie jakoś mój lvl, jonczasa, daniela etc. mu nie przeszkadza... 4. 18 Pzdr ~~~~~~~~~~ Aran.... Mozilla też już przestaje działać? ![]() ![]() Nie chce mi się z tobą konwersować Aran więc nawet nie pisz
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 13-07-2009 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14353 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
Lokacja: Piaseczno
Imię: Aran Gala
Poziom: 404
Poziom mag.: 97
|
![]() Cytuj:
wiekszego debila z wyjatkiem taya asty[*] i knajta no life to ja chyba nie widzialem leczyc sie powinienes Cytuj:
hahahahahah co za debil idz juz spac czopie chyba ze grasz ![]() Ostatnio edytowany przez aran_gala - 13-07-2009 o 01:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14354 |
Użytkownik Forum
|
![]() Level
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14355 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Bloodfighterr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hell Dynasty
Poziom: 150
Skille: 9/9
Poziom mag.: 75
|
![]() a tak w ogole to kim jest ten nowy owner dastiego ? ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14359 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego, co wiem ciuliku, to pierwszy "owner" dastego jest "nowym ownerem" dastego ^^
erin: ja rozumiem, fotke wkleic, zeby warna nie miec, ale pol historii postaci nam przedstawiasz ;p to jest Pacera Thread. enzos: nie pij wiecej tych browarkuff, bo ci nie sluza ;/ glowka dalej boli? :< ojjj ![]() deroso: 1. caly czas masz pretensje, ze ktos sie kloci... -.^ 2. bo na tyle dostajesz pewnie internet ;d 3. co ty myslisz... bede pisal z *****szonem, bo z lvlem leci? XD chyba cie pojebalo dzieciaczku xD jebie mnie to, co robiles z nim i gdzie w wieku 4 lat... 4. a ile lat niedorozwiniecia? Gz Dasty xd co to za nowa miejscowka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak by nie patrzec to po co sie pytacie kim jest nowy onwer dastiego jak samo konto tutaj mowi samo za siebie ;] szkoda ze nie wiedzialem ze to ty czarny xd ;]
|
![]() |
![]() |