|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
|
![]() No ale jakiś gdzie ktoś z was gra i jest git.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() @topic: ludzie grający na npvp i tak mają dużo problemów z natłokiem innych graczy, więc nie dziw się, że nikt pali się do podawania serwerów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Graj na serverze o nazwie :''Calmera''.
Od godzin przedpołódnioych (10-11) do godziy 15 gra tam 400-600 osób. Jak na server n-pvp jest to niezbyt wysoka liczba. Mankamentem tego jest jednak, że jest to server amerykański. Jakie są ceny, ilu jest Polaków, czy ludzie trapują itp, to nie mam pojęcia. Sprawdziłem tylko dzisiaj ile było osób tam gra +/- Wiadomo, że w weekend licza może wzrosnąć. I nie pytaj czy nie ma niemieckiego servera na którym gra 400-600 osoób bo nie ma. Zwykle jest 750-900 online. (przynajmniej do północy) --- Jednak jeżeli zamierzasz grać MS'em to oznacza, że bedziesz posiadał PACC, więc kolejki Ci nie straszne, a expić także się da, uwierz. |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2009
Lokacja: Dream realm...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: [cenzura]
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nightmare Knights?
Świat: Aurea JPJPJP20%
Poziom: 437
Skille: miliard
Poziom mag.: JP
|
![]() Dolera... sddsffg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() W zasadzie nie powinienem polecać bo nie chcę tłoku, ale celesta jak dla mnie jest ok. Botów coraz mniej bo sami je zwalczamy w ciągu tygodnia na fibuli 2-3 boty max. trolle ab to samo także... Jeżeli znasz miejscówki, gdzie expić i masz znajomych to polecam
![]() |
![]() |
![]() |