![]() |
#3521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 150
![]() |
![]() Cytuj:
Mimo wszytko reprezentuje wyższy niż ty i to mi wystarczy.
![]() |
|
![]() |
#3523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moze dojdziemy do 41?
![]() |
#3524 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hahahahahhahahah
![]()
My best chars: Pan Jordi 55ED, 55mlvl :: Debiliusz 104EK, 7mlvl, 87/79 :: Xxxxxxx 80+K, 6mlvl, 85/85 Ostatnio edytowany przez Pan Jordi - 16-07-2009 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
nie wiedzialem ze jako bitels spiewales tez o tibii In the town where I was born, Lived a man who played tibia, And he adviced us to play, Maybe this will create people from you noobs, may.. So we sailed on to the sun, Between edron drags and thais green, And we lived beneath the torg, In our yellow submarine, We all have faces like the yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine, We all have faces like the yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() ahahah Decade teraz to żeś przebił nas wszystkich hahahah nie mogę hzhahahah
![]() ![]() ![]() ![]() oj kurwa bitelsi wiecznie żywi jak majkel i elvis _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Wklejanie dużej ilości buziek świadczy o problemach emocjonalnych. xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Decade jednak warto było przyjść na to forum nieważne jak zjebany mam dzień wchodzę tutaj poczytam trochę i odrazu banan na twarzy
![]() Swoja drogą jak obstawiacie wyniki wojny?
![]() |
#3529 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale której? Ketoprom Bitels vs Elysia czy WG vs Stormy sierotki ??
![]() ty chyba przegrałeś ![]() @Gonzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ten ots co mówiłeś słaby, 120~rp, 60~ ed, 70~rp wybierają się zabić jednego 45 ed żałosne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ketoprom nie jestes ani troche podobny do swojego chlopaka nawet w okularach. ten thread jeszcze przebije furore i arcanie ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Decade
Dzieki lol @LPA Ofc WG vs Storm
![]() |
#3532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() ja wiem kto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha ej no Ketoprom pedziu nie mów mi LPA bo mi się kojarzy z tym botem z elery a wiesz co jak co brazolom chuj w oczy.
ej no ja tam widzę podobieństwo ale jakoś nie potrafię tego określić ale coś mają wspólnego ![]() swoją drogą bitels podobno macie mieć jakiś miiting tych dzieci z tibia.org.pl i słyszałem że za to że już nie grasz na elysii to masz obrabiać pałkę 3 razy po dwa razy każdemu z dzieciaczkuffff ![]() Ostatnio edytowany przez LovePA - 16-07-2009 o 20:09. Powód: tibiawiki hakuje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2009
|
![]() Trol, lovPA i Ketoprom.
Usmialem sie czytajac pierwsze wjazdy na siebie ale potem stwierdzilem ze to zenada ;<. Jestescie tak niedojebani... kto was wychowal? Dzieci, jak by mamusia zobacyla co wy wyplawiacie na folum to by wam neostrade odciela ;<. Do Ketoproma. Nie jestem po twojej stronie ale serio myslalem ze jestes madrzejszy. Te dzieci maja po 11 lat a Ty caly czas sie z nimi klocisz. Nigdy z nimi nie wygrasz bo to gnoje ktore sciagaja texty z internetu a riposty maja tak cienkie jak typowy 11latek w podstawowce. @Dzieci, musialem wam DOJEBAC zebyscie zrozumieli jaka jest prawda. No dawac dzieci zkomentujcie to, i tak na mnie nie to nie podziala, tylko bede czytal wasze zalosne riposty ;]]] Elo @Up HAHAHAHA, spadlem z krzesla, wyzal sie swoim rodzicom a nie zasmiecasz to beznadziejne forum. Again, napisane jest ze masz 21 lat, mowisz ze masz 18 a naprawde masz 11. Z jakiej wsi jestes chlopcze? Ostatnio edytowany przez worek111 - 16-07-2009 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() dzis widzialem na tamtym forum gdzie mozna dostac bana temat ze ktos tam znow sie posral o pk
no i okazalo sie ze ten typek przez ktorego ketoprom targacz postanowil zakonczyc z tibią napisal cos w stylu "elysia pvp server eloelo idzta na nonpvp" o ile mnie pamiec nie myli w tamtym super temacie by fastum tez pojawilo sie kilka tego typu wypowiedzi a sami zainteresowani komentowali to w taki sposob ''-.-" prosze mnie kurva w tym momencie oswiecic o co wam gnojki chodzi, jak was ktos upierdoli to jest PA i emo tematy a jak wy pkujecie to jest zajebiscie i wyganiacie na non pvp lol pierdolnijcie sie w leb albo bede zmuszony do działania p0zdro
? Ostatnio edytowany przez Kafes - 16-07-2009 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Imię: Bobek Zgnieciuch
Poziom: 50
|
![]() bardzo ciekawie zrobilo sie na tym forum odkad pojawil sie ketoprom ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od updatu servery pvp zamienily sie w serwery no-pvp z mozliwoscia bardzo ograniczonego atakowania innych w ramach pojedynku, PA wymaga wielkiego nakladu srodkow i postaci, 3-4 miesiace i ludzie beda sie smiac z kogos kto zostawi na spawnie list.. wiec gdzie wy chcecie ludzi wygonic
![]() a co do ciebie worek to brak mi słów, to forum ma byc takie maksymalnie niedojebane i smieszne a ty nam wjezdzasz z jakims poziomem, i jeszcze komus mowisz ze jest ze wsi.. jak chcesz miec poziom to wy*******aj na samosię lub jakies forum medyczno-prawnicze, a to jest tibia i tu są noby! i nikomu nie dojebales wiec sie nie podniecaj ze nareszcie sie udało, jak komus wjezdzasz na miejsce zamieszkania albo rodziców to tym bardziej chyba sam teksty z trasha.org bierzesz. Napisales ze smiesza cie nasze zalosne riposty. w takim razie nie odpisuj na nie. Jak odpiszesz to jestes ciota i to są twoje wlasne słowa. Elo elo elaro
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 16-07-2009 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pisze sie bash... bash.org.pl synu...
My best chars: Pan Jordi 55ED, 55mlvl :: Debiliusz 104EK, 7mlvl, 87/79 :: Xxxxxxx 80+K, 6mlvl, 85/85 Ostatnio edytowany przez Pan Jordi - 16-07-2009 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Ty śmieszny jesteś, Furory to nic nie przebije. Cytuj:
![]() |
||