![]() |
#16742 |
Zbanowany
|
![]() Huges ortografią też nie grzeszysz "skańcz" przez chwile nawet zastanawiałem się co to za słowo gdyby to na polski przetłumaczyć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16743 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Drugą rzeczą, którą chce Ci przekazać w tej krótkiej wypowiedzi, jest fakt, że właśnie przez takich ludzi jak ty, nie będzie spokoju. Zawsze będzie Ci się wydawać, że przez to że masz wyższy lvl i h-lvlowych "ziomali" masz prawo uprzykrzać innym życie. Otóż nie masz takiego prawa, ale to nie Tibia pokaże Ci że tak jest. Zacytowany wyżej fragment Twojej wypowiedzi (dla mnie całkowicie niezrozumiałej) jest idealnym przykładem na to, że jesteś po prostu zwykłym dzieciakiem, który pewne kompleksy prawdziwego życia leczy grą w Tibie. Zauważ, że odnosiłem się do Ciebie z szacunkiem, mimo że w oczach moich przyjaciół, kolegów i znajomych na niego nie zasłużyłeś. Pragnąłbym abyś to docenił. PS. Na pewno nie pamiętasz, ale ja pamiętam i to dobrze. Na początku mojej przygody z candią, gdy miałem ~40 lvl, gadałem z Tobą od czasu do czasu, nawet mi pomagałeś robić jakieś Questy. Co zmieniło się aż tak, że nie może być już tak samo? ![]() A tak poza tym, to pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Ostatnio edytowany przez Cohis - 17-07-2009 o 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: pl?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Damroka
Profesja: Elder Druid
Gildia: Neomycinum
Świat: Candia
Poziom: 252
|
![]() ![]()
![]() |
#16745 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Łuków
Imię: Bokon Odel
Gildia: Dementhess
Poziom: 208
Poziom mag.: 81
|
![]() Pytanie tylko teraz kto rzucał dzisiaj głupie m walle;x bo dhunky i gath demonic na jednym hff'ie chcieli mnie złożyć. A co do waszej inteligencji to się już nie mam zamiaru wypowiadać. Jeden wielki błąd że powstała taka gildia jak Silverin i Dark Imperium. Mocni w mordzie a nic nie działacie
![]() ![]() screen dla modków ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2009
Lokacja: Włodawa
Imię: Perla Export
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 89/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Felad The Master
Gildia: Master Squad
Poziom: 100
Skille: 14/26
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() @up Np
![]() Tutaj Szybka Akcja ![]() Troszke Zajelo Czasu Zeby Cialo Na Powieszchnie Wyniesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15:34 Ceglii [111]: pierdole cie 15:34 Ceglii [111]: nie gram w to gowno Zobaczymy Jak Na Dlugo ; /
![]() |
#16748 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
![]() old times ;p ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Zawiercie
Imię: Polzky Stalker
Gildia: Unbeaten
Poziom: 124
Skille: 94/66
Poziom mag.: 22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2009
Imię: Letu Algort
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
"(pozdro dla Tomurki ;p ten to w ogóle no comment, trzeba być nieźle jebniętym żeby taki lvl samemu wbić, zakładając że gra samemu ;p)" - tą postacią gra 2 braci w wieku 20 i 21 lat;p Ostatnio edytowany przez LetuAlgort - 17-07-2009 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
|
![]() XDDDDDDDDDDDDDDDD
dawno nie czytalem bo stwierdzilem ze dawno nie warto tu wchodzic:} jednakze patrze na fantastyczne posty bokonka i hugesika to musze sie wpowiedziec XDDDD wiesz bokonku nie pojebalo mnie tak jak was i nie zamierzam jak pojeb latac za ludzmi i lurowac im monstery jak to pokazaliscie kilka dni temu na plagach pod yala ,ejstem ciekaw czemu mnie nie chcieliscie ubic:{ a o akcje sie nie bój bo beda na questach:} ale nie mam zamiaru latac za allegroboyem na smoczkach i rzucac mu m wali i zarazem tracic swego cennego czasu na spedzaniu przed tibia 24h/na dobe pozdro&pocwicz nieogarze bledem bylo powstanie takich gildi jak dementhess i moje dolaczenie keidys do was:} i dac huncic innym bosiki:} banda jebanych dwulicowców btw nie rusza mnie twoje gadanie bez sensu ![]() ![]() ![]() ![]() co do dedów pozdrów swoich ziomkuf tomurki i darkcepki którzy kiedys lubili brac moje dedy z frostów keidy padalem na kickach i pisac ze mnie ubiliX DDDDDDDDD i ze niby sie exurkowalem jeszcze XDDDDDDDDD Ostatnio edytowany przez Ago'pall - 17-07-2009 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Ogromna ta 19 czy tam 21 calowa plazma. Ale lepsze to niż ten gameboy co miałeś wcześniej : )!. Zmienianie padniętych baterii to nie kick popraw plax @hapnik Chyba musisz odejść, nie ma juz tylu hero na yalahar :'( "SS" ![]() Ostatnio edytowany przez Bart>Arcus - 17-07-2009 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16754 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Łuków
Imię: Bokon Odel
Gildia: Dementhess
Poziom: 208
Poziom mag.: 81
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: ZGR
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 180
Poziom mag.: 78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Zawiercie
Imię: Polzky Stalker
Gildia: Unbeaten
Poziom: 124
Skille: 94/66
Poziom mag.: 22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16758 |
Użytkownik Forum
|
![]() %Duszlikos
Co do tych h-leveli-no lifów, musisz brać pod uwagę to że od czasów kiedy ty grałeś dużo się zmieniło chodzi o exp teraz nie musisz męczyć po 10h dziennie by wbić 2mln expa a to wystarczy by być w topie. Zdziwił byś się jak byś ich lepiej poznał, dla mnie no-lifami są ci ludzie którzy nonstop siedzą na forum i interesują się kto jakie ma życie bo naprawdę nie nam to oceniać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: ZGR
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom mag.: 78
|
![]() noo coś duża ta pustynia ank
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
Imię: Vintrex
Gildia: Puniishers
Poziom mag.: 80
|
![]() Dzisiejszy skok na POI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet kolejnego bossa udalo sie spotkac i pokonac. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |