![]() |
#14521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Sz-n
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stroina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 260
Skille: 105/80
Poziom mag.: 27
|
![]() Ale wy sie wszyscy kochacie, a koniec konców i tak kazdy z was spedza 3/4 zycia przed kompem c :
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14522 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aran wy*******aj czep się kurwa tramwaju Daniel mi pisał wszystko i kurwa to nie ja idioto -.- i nie będzie szacunku dopóki sobie nie uświadomisz ze to nie ja cepie
------------------------------------------------------ Assassin Headpiece ![]() ![]() Wiem Vari zazdrość boli...
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 19-07-2009 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14523 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() jak nie przestane, to co? zabijesz mnie? znajdziesz mnie w realnym swiecie i polamiesz palce/ :d jebie mnie to, ze ktos chce foty wrzucac... jak chca, niech wrzucaja jak im te klotnie (i tobie tez) nie odpowiadaja, to niech nie wchodza... ;f to se rob, moze tam ktos cos napisze ;> Deroso: wylizales dupke expertowi i ci kupil addonik? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Rybnik
Profesja: Elite Knight
Świat: TEN
Poziom: 82
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wiesz czemu ten świat tak Vari wygląda bo głupszym sie ustępuje(w tym przypadku chodzi o cibie). Idz se w Metina kurwo zagraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2009
Profesja: Sorcerer
Gildia: CZAS SIE UJAWNIC
Świat: pacera
|
![]() Za raczke z Pampem
op1erdale4sz czarnemu palke zaprzeczysz szamto, to idze gladko a sperma cieknie po facjacie raczka w phampa gacie jedz z tym tematem matole moze przestac tobie pozwole a tym czasem ciagnij ssaj paluszki w odbut wkladaj ale o tym jak dobrze nie gadaj bo zlewam zlewam na ciebie cieplym moczem czujecz cieplo ciplo na dloni to musi bic klocek ktory cie goni ostra pierdziawa bo bylo jedzone ale joker na ryju masz bo dla ciebie odlozone kosztuj to szamto bo tyle to jest warte jak twoje zwieracze do ogorka wytarte ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane jedziemy z tematem masz super msa jestes pro pro pro pro prostata chyba, bo od tych ogorkow tak bywa ja tam nie wnikam u uklady mesko mesko meskie ale opierdol czarnemu kukurydze bo juz stoi kosztuj do woli tyle ile tylko pozwoli ale umyj raczki po kale będzwale moze i tobie opierdola pale ale nie licz na ogorki bo pham je wjebal poszlo mu gladko ale skonczy sie sraczka bo dupe miales ujebana :< ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane ogarnij podworko, kolezanki i bedzie z banki kumasz filozofie , bo kazdy sie dowie jak z ciebie suka, powodow do klotni szuka za drobniaczki sie rucha lol i zeby bylo malo czarny dalej zap1rd4la ciebie w kakalo naucz pieska kultury, mowie to z gory szmato co ty na to kurwa mowil nie zyj tego, bo nei masz jak odpowiedziec chcesz sie czegos ciekawego dowidziec to juz 3 refren ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane
![]() |
#14526 |
Użytkownik Forum
|
![]() czesc Vari co tam ciekawego
o zboczka czternastoletniego jeszcze na etapie mamo kupke, kupke to wpychaj spowrotem w dupke nocnika nie bedzie bo i tak srasz wszedzie a najwiecej na forum gnoju kim ty jsetes przypominasz mi balwana mozesz byc kolega pacana eh barana sorry mialo byc Arana to fajnie cieszymy sie ze ogorki zostaly i dla ciebie ale musisz liczyc chyba na to ze i pozostala trojka ciebie w dupe wyjebie pytasz trojka ? no tak bo kasia dama palke podmywa z rana a wiec padaj na kolana i opierdol balwana :*
![]() |
#14527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Kreeze
Poziom: 94
Skille: 85.80
![]() |
![]() haha jest diss xD
14:15 Archangiel [80]: mnie ostatnio porazil prad i zaczelem sie jakac ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14528 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie diss... niech to bedzie wierszyk dla dzieci
![]()
Czas się ujawnic. ![]() Ostatnio edytowany przez Gaula - 19-07-2009 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14529 |
Użytkownik Forum
|
![]() pojechane ostro, nie wiecie co odpisac ?
kontaktujecie sie z ciotka z babcia a moze z mama skad to wniskuje bo zalatuje obciagnieta pala chcesz byc rowny mi dzieciaku to nie repprezentuj siebie cwaniaku nie ogarniasz polowy cwiaro mozgu to czysty "tru skul" prostuj sie dalej i rozmieniaj na drobne wiesz co jest dobre ja tobie 1 gp w depo dam a ty zatanczysz tam rozruszasz palce po tej z kutasem walce osrtyo byc mysialo bo czarnemu sperma sie oberwalo prawie jak nad polska ostatnie oberwanie chmury wiec nie nie nie powiem wkladaj palec do dziury ale wyjmij dalej wacka z kabury i opierdol sobie sam bo piszesz bzdury.. no lify za szybko expia i ok ale ciebie w dupe piepsza myslisz ,ze jestes ta strona lepsza przyznam tu tobie racje bo ty ssasz i ciebie ruchaja tak im wesolo jak sie spuszczaja a wiec przyjmuj i samkuj dobra dziecino moze pahamp wipije z toba wino jak to pezet w texcie dawal bedzie z tego niezly kawal kawal pyty nic innego ![]() i demon legzzzzzzzzzzzzzzzy do tego! From ME 4 U :*
Czas się ujawnic. ![]() Ostatnio edytowany przez Gaula - 19-07-2009 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2009
|
![]() Kurwa co jak co.
Nigdy nie myślałem że powiem te słowa, ale muszę je powiedzieć. Jest ktoś głupszy od Taya Asta, mianowicie: Knight Expert, Gaula, Boxar_firaz_mlodszy, Deros11! Przykro mi. Deros11: Pozdrów Daniela! Bo on jedynie jest spoko z waszej "paczki". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14531 |
Użytkownik Forum
|
![]() kuribitu2? pewnie kuribitu1 gdzies sie pciagnalal na ruchansko kozacko
ty "KA' cos tam 2 pierwsza linijka dla ciebie bo ciebie sie w dupe jebie i taka bedzie mysl przewodnia sluchaj to moze byc dobre wyobraz sobie vari zdejmuje spodnie no smialo smialo wiesz co robic pozniej Aran da tobie dotknac demon leggzzzy bo widze ,ze ty tez masz jakies kompleksy moze zaspiewajmy razem trawa jest zielona a variego dupa przepierdolona na wylot wylot czy wolt no dalej obrot dla ciebie tez to bez roznicy jabali i jebac beda ciebie na dzielnicy :*
![]() |
#14532 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2009
|
![]() ![]() ![]() _________________ Spamujecie w tym temacie nie miłosiernie, jak ktoś chce sobie ss'y pooglądać to musi sie przekopac przez wasze bez sensowne posty (zazwyczaj kłótnie spowodowane zazdroscia itema/lota/lvl ) Nie lepiej po prostu pogratulowac koledze a swoje wątpliwości zachować dla siebie ? Zastanowcie sie czasem co piszecie i czy piszac post sami sie nie osmieszacie ... Ostatnio edytowany przez Roslo - 19-07-2009 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14533 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to zaczynamy to nie omamy
jedziemy z tym na wolnym dowolnym slowem przewodnim bedziemy sie kierowac nie bedziemy sie prostowac* na wolnym fajnie jest wiesz czujesz sie jak smiec chcesz uciec go! I tak poprostu prosto z mostu ja ciebie zjadam braw sie nie domagam robie to na luzie w oldschoolowej bluzie czaisz dzieciaku i bede jechac ile bede chcial... a wy* dalej szal pal dalej sie stykacjacie dalej macajcie dalej dalej glupote udowadniajcie. -- Dedykowane dla ziomow i dobrych ludzi ! I DLA BRAKU KLOTNI! -- sciaga dla takich jak vari , bo cos tam pierdzial ,ze jakis niedorozuj ma lubie tego dzieciaka ![]() --- 1) *za drobniaczki ,jak dziewczynki ( Aranka, Czarny zab mozabiq, Phamp and up, Vari (at) i Oddam koze sorry Kasie w dobre rece) 2)* czyt. wyż.
![]() |
#14534 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Rybnik
Świat: TEN
Poziom: 82
Skille: 8x/8x
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14535 |
Użytkownik Forum
|
![]() kuribitu2 zostal i musi cos robic
bo jak gadalem ten kuribitu1 poszedl sie ruchac, gdzies go tam zagnalo tamten sie rucha to ten zapodaje do Variego tematem przewodnim milosc z varim bez spodni ide z pokora po tym wolnym obaczj klimat Boxar bracie jak mozona zdejmowac gacie za pixele i sluchajcie sluchajcie przyjaciele takich maskek jest niewiele. z Aranem na czele
![]() |
#14536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: London
Imię: Caorty/Luzny Yanek
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 170
|
![]() ło w kurfe jakie z ciebie zero elo "raperze" pokroju verby bądź meza :\
19:24 Caorty [170]: druidem? 19:24 Helenus [218]: nom ![]() 19:24 Helenus [218]: dzisiaj gralem 19:24 Helenus [218]: bilem frosty i dle 19:24 Helenus [218]: bez utamy i bez sd 19:24 Helenus [218]: ! 19:24 Caorty [170]: !!!!!!!! and it's ARSENAL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14537 |
Użytkownik Forum
|
![]() czesc moja suczko!
do paly świnio na wstepie bedzie bosko w gebie i co odpowiadasz tak zwyczjanie jade z toba jak rolnik traktorem po lajnie zgadnij kto jest tym gownem bo ja w rolnika pracy sie trudnie ale wygladam schludnie robie to w bialych rekawiczkach bo mam praktyke po jechaniu po takich piczkach ale wiecz co bede dzis dla ciebie szczodry przygarnij sobie role rolnika ale bedziesz musial oswoic byka ale masz to jak w banku ze sie nie uda bo Aran rozklada swoje uda to wiesz co bede dzis szczodry 2 razy opierdol palke i masz z glowy nocne zmazy pham and up! Verba i Mezo nie rapuja i ja tez nie hahaha ![]()
Czas się ujawnic. ![]() Ostatnio edytowany przez Gaula - 19-07-2009 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() nasze bloki są zajebiste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14539 |
Użytkownik Forum
|
![]() zawialo sarkazem ale ja tam szanuje ludzi z blokow nie kazdy ma kase na domek bo moze ich starzy ciezko pracowali ,a nie kradli ( bez urazy) .....albo kredyty do konca zycia ;/ no ,ale przed " kryzysem" oplacalo sie wybudowac niz kupic jakis senswony kwadrat
kszef ,a ty na parterze ? bo cos ciezko co? czy na wyzszych i zero ruchu?
Czas się ujawnic. ![]() Ostatnio edytowany przez Gaula - 19-07-2009 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na*******asz cały dzień na forum nawet nie masz czasu wyjść z domu, i jeszcze te twoje "wierszyki" bez sensu i bez rymów.. tylko pogratulować twoim rodzicom...
![]()
00:41 Adex of Pacera [154]: ale ja mamc zasami tak ze jak sie wkurze 00:41 Adex of Pacera [154]: gryze klawiature ;p 00:43 Adex of Pacera [154]: jak apdlem na inq to pogryzlem ostatni raz temu xD |
![]() |
![]() |