![]() |
#14602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2009
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Ka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flying Pigs
Świat: Pacera
Poziom: 90+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2009
|
![]() Co zrobisz? Down jest niewyleczalny. Można zmniejszyć objawy ale całkowicie się nie da. Pewnie zmniejsza ale więcej niż teraz się pewnie nie da. Pomyśl co by z Gaula było gdy by leków nie brał. O STARY!
Gaula ma zatwardzenie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kuribitu2 - 20-07-2009 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2008
Lokacja: exiva
Imię: Mistic Fantactic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mlodzi Gniewni
Poziom: 172
Skille: 100/98
Poziom mag.: 8
|
![]() całe forum \o\|o|/o/ gaula gaula \o\|o|/o/
Może coś na mnie ale z rymem? ;> <prosi> dawaj dawaj ;] co za matoł ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#14606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2009
|
![]() Misticfantactic:
Zostaw Go ![]() Arannn: Spoko. Będzie spał jutro do 11. A potem znów 2-3 dni będzie główkował nad nowymi piosenkami (czy co to jest). Pozdrawiam też serdecznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14607 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Poziom: 132
|
![]() Widzę, że bez zmian
![]() Pzdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14609 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2009
Profesja: Sorcerer
Gildia: CZAS SIE UJAWNIC
Świat: pacera
|
![]() K 2 cos tam ladne foto Aran Tobie strzelil ?
to pokrec paluszkiem w kibelku i wklej jeszce jedno foto ![]() cacy dziudzius a pokazywales mamie co zrobiles i ze trafiles ? ARAN SUCZKO Sprzedajna zapiewajmy ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane
![]() |
#14611 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14612 |
Użytkownik Forum
|
![]() flow? to wierszyki dla moich suczek
jakie suczki takie wierszyki pisalem to juz wczesniej to mi zajmuje 1 min ;p nawet mniej
Czas się ujawnic. ![]() Ostatnio edytowany przez Gaula - 20-07-2009 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14614 |
Użytkownik Forum
|
![]() co suczko troche odwagi amsz bo lisi napisal
w kupie siala co? Ale to ja napisalem z,e sie budzisz z czarnym i ze starymi rano na plecach ![]() to masz jeszcze raz Aranka kuluturalnie bo ty mlodziutka suczka , ogarnij jezyka to Dama Kasia troche powtyka, i wiesz co? obstawaw kapska dla phamow bo swieca im sie galki wzieliby ciebie ostro na brudnych garkach po obiedzie pozniej moze czarny ciebie dojedzie
![]() |
#14615 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2009
Imię: Aran Gala
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 190
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
mam na ciebie wyjebane smieciu ze cie w dupe laduja dniami i nocami to ja nie poradze, przynajmniej tu masz spokoj i mozesz kozaczyc bo nawet nick ukrywasz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14616 |
Użytkownik Forum
|
![]() i dal tych ktorzy nie przeczytali
za raczke z phampem op1erdalaasz czarnemu palke zaprzeczysz szamto, to idze gladko a sperma cieknie po facjacie raczka w phampa gacie jedz z tym tematem matole moze przestac tobie pozwole a tym czasem ciagnij ssaj paluszki w odbut wkladaj ale o tym jak dobrze nie gadaj bo zlewam zlewam na ciebie cieplym moczem czujecz cieplo ciplo na dloni to musi bic klocek ktory cie goni ostra pierdziawa bo bylo jedzone ale joker na ryju masz bo dla ciebie odlozone kosztuj to szamto bo tyle to jest warte jak twoje zwieracze do ogorka wytarte ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane jedziemy z tematem masz super msa jestes pro pro pro pro prostata chyba, bo od tych ogorkow tak bywa ja tam nie wnikam u uklady mesko mesko meskie ale opierdol czarnemu kukurydze bo juz stoi kosztuj do woli tyle ile tylko pozwoli ale umyj raczki po kale będzwale moze i tobie opierdola pale ale nie licz na ogorki bo pham je wjebal poszlo mu gladko ale skonczy sie sraczka bo dupe miales ujebana :< ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane ogarnij podworko, kolezanki i bedzie z banki kumasz filozofie , bo kazdy sie dowie jak z ciebie suka, powodow do klotni szuka za drobniaczki sie rucha lol i zeby bylo malo czarny dalej zap1rdalal ciebie w kakalo naucz pieska kultury, mowie to z gory szmato co ty na to kurwa mowil nie zyj tego, bo nei masz jak odpowiedziec chcesz sie czegos ciekawego dowidziec to juz 3 refren ref: (2x) Aran baran glowa do gory demon legzzzzzzy masz wyimaginowane w swoim tibijski plecaczku schowane
![]() |
#14618 |
Użytkownik Forum
|
![]() smieciem jestes Ty a ja bede jechal do konca po tobie za kazdym razem to lepiej daj mnie w ignore i nie podlapuj moich textow suko bo rzniety to ty jestes u sam o tym wiesz 4 kolegow na tibii w tym brat ktory tez ciebie rznie
juz niebede ciebi cytowal bo sie poplaczesz :<
![]() |
#14620 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ?
juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty tematem wprzewodnim milosc z pacanem wroc wroc aranem bez spodni ide z pokora po tym wolnym obaczj klimat bracie jak mozona zdejmowac gacie za pixele takich maskek jest niewiele. z Aranem na czele sluchajcie przyjaciele jadziemy z tym razem Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty tematem wprzewodnim milosc z pacanem wroc wroc aranem bez spodni ide z pokora po tym wolnym obaczj klimat bracie jak mozona zdejmowac gacie za pixele takich maskek jest niewiele. z Aranem na czele sluchajcie przyjaciele jadziemy z tym razem tematem wprzewodnim milosc z pacanem wroc wroc aranem bez spodni ide z pokora po tym wolnym obaczj klimat bracie jak mozona zdejmowac gacie za pixele takich maskek jest niewiele. z Aranem na czele sluchajcie przyjaciele jadziemy z tym razem Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty tematem wprzewodnim milosc z pacanem wroc wroc aranem bez spodni ide z pokora po tym wolnym obaczj klimat bracie jak mozona zdejmowac gacie za pixele takich maskek jest niewiele. z Aranem na czele sluchajcie przyjaciele jadziemy z tym razem Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty Dlugo ciebie tu nie bylo znowu sie cos uroilo ? juz nie ogaranisz jada ciebie wszedzie to wracasz tu ludzi jachac? tak nie bedzie! ciagnij nie szmato tyle na to idz dalej sie ogarniac i nie ucz mnie niczego bo gardze toba jak spuszczona woda toaletowa zagadnij po czym po gownie takim jak ty i refren