![]() |
#14621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: CZAS SIE UJAWNIC
Świat: pacera
|
![]() Kretyn Jak Do Muru
Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow Nie Porownuj Mnie To Tych Dzieciakow
|
![]() |
#14623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slabo to idze czarnemy bo stary zap1rdala go od tylc i cos nie moze dojsc do ciebie psie jebany, ale jak stary skonczy to i ty zatanczysz na gwizdku
![]() ![]()
![]() |
#14624 |
Użytkownik Forum
|
![]() wklej tu jakies foto to sie posmiejemy
![]() kolegow szukasz czarnego stary rucha a tobie psa zajebali? :<:<:<:<
![]() |
#14625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Oleśnica
Imię: Bartezz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flying Pigs
Świat: Pacera
Poziom: 116
Skille: 95/80
![]() |
![]() Ej Chlopaki Widze Ze Tu CaŁkiem Dobry Freestail
Uwazajcie Bo Jakis Raperzyna To Jeszcze Wykorzysta.. To Ja Widze Ze Klutnia Ciagnie Sie Przez Kilka Stron Ale Kto Tu Do H.... Jest Winien On Czy On? Nie Mowicie Do Siebie Zioom? Jeden Zaslania Nick A Tak Naprawde Pewnie To Nikt Napalony ZioŁem Osiol Powiedz Kim Jestes Idioto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Aloiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demony Dobrego Dextera
Poziom: 220
Skille: 100/95
Poziom mag.: 9
|
![]() Co wy macie z garami to ja nie wnikam
btw Niezła kupka na tym zdjeciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14627 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jestem ciekawy kiedy wypuszcza jakis kawalek
![]() potem wydadza plyte pdt. dissy z pacery przepelnione żalem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2008
Lokacja: exiva
Imię: Mistic Fantactic
Gildia: Mlodzi Gniewni
Poziom: 172
Skille: 100/98
Poziom mag.: 8
|
![]() to ja też coś napiszę xD
próbuje swoich sił xD Nie bronie nikgo ale szukałem pkt zaczepienia xD Ty mówisz vari jest gejem? Aran jest ****em? A my widzimy ze jesteś najgorszym raperem. a najwiekszym s*****elem widze że w twoim życiu numerem jeden jest dawanie popisów i udowadnianie że jesteś gorszym raperem niż lepper farmerem Nie tracę na ciebie więcej czasu Bo i tak za dużo się zrobiło w okół ciebie hałasu I jak? :> xD Ostatnio edytowany przez Misticfantactic - 21-07-2009 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14629 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lady Miss sliczna jestes ja nie rapowalem i niegdy tego nei bede robil
i napisze 3 razto sa wierszyki robie ti 1 raz w zyciu i zajmuje mi to sredni 1 minute, bo szkoda czasu na te suczki, a ty panienko idz poskilowac z cala rodzina , bo siostra sie zeli ze pojebany jest na tym punkcie, bo ona juz zmeczona ....
![]() |
#14630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Guala: ale wyjdz ;>
DissVari: napisz na gg do mnie, nie chce tego tu pisac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2009
|
![]() Gaula:
Kurwa weź jedź do lekarza żeby Ci większą dawkę dał bo ta Ci w ogóle nie pomaga. Mistic: Może być. Pozdro. Aran: On jest tak żałosny że aż śmieszny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Kreeze
Poziom: 94
Skille: 85.80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja pierdole, gdzie są jakieś modki/adminy
![]() @Andzu gz filmu ^^ A właśnie idzie ktoś czyścić Banute, jakoś na czasie ; > ? Pozdrawiam
14:15 Archangiel [80]: mnie ostatnio porazil prad i zaczelem sie jakac ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Lokacja: Wrocław
Imię: Seri Ramos
Gildia: Desant
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 97/75
Poziom mag.: 24
|
![]() Kreeze mówisz o filmiku annihilatora? jak Andzu laga załapal?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Cytuj:
Seri Ramos: (chodzi o podpis)chyba powinno byc "But Enzos Died"xd Ostatnio edytowany przez *vaRi* - 21-07-2009 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Lokacja: Wrocław
Imię: Seri Ramos
Gildia: Desant
Świat: Refugia
Poziom: 197
Skille: 97/75
Poziom mag.: 24
|
![]() w sumie racja błąd językowy już poprawiam
![]() edit teraz to już soluje ![]()
~~(@) Xeles Smierdzi (@)~~\^^/+* Turbo Dymo Seri Jest Pro *+\^^/ BestSolo:TheObliverator ![]() Ostatnio edytowany przez Buska69 - 21-07-2009 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2009
Lokacja: Bełchatów
Imię: Songo of Pacera~
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Po przerwie postanowiłem zacząć grać od nowa moim Magiem złożonym już dawno przeze mnie więc postaram się jak najszybciej dodać jakieś zdjęcie.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2008
Lokacja: exiva
Imię: Mistic Fantactic
Gildia: Mlodzi Gniewni
Poziom: 172
Skille: 100/98
Poziom mag.: 8
|
![]() Wiersz z życia pacery xD
Z góry przepraszam wszystkich jeżeli poczują się urażeni to ma być dla zabawy ;* Miłej lektury osoby wykorzystane w wierszu (shik serimbie niegrający kolega, Mistic Fantactic (ja), Aran Gala, Vari, Bloodfighterr, Huhu Mag (siostra), Caorty (rl), Segesth, Knight expert, Apatia, Gm-owie pacery, osoby korzystające z tego forum,Dragon-croop,Goula~~, Wanel Rost, Bartezz, Jeminai, Vulkanin, Duszek mały, Daniel of songo) Na pacera tóż za rogiem Bloodfighterr biega z kapucą na głowie kilka metrów dalej Huhu opier,dala komuś zapałe gdy popatrzeć z innej strony Caorty nie jest z tego zadowolony a to z tego powodu że segesth niema na demach lodu expert biega nie ubrany a apatia zajebał ze sklepu 2 banany. Na pacere mają oko gejm mastery a na tym forum urzędują same majstery Na ten przykład Vari co se dziennie przed tym forum konia wali Albo inny Aran co ma łeb jak baran I ciagle z Ue lvl napierd,ala Kolejnym na to dowodem jest koleś co miesza chujem wode mowa tu o dragon croopie co mi kolege opierdolil Shik jest tibijskim gangsterem Za to mistic dobrym Farmerem goula jest dobrym raperem Vari najtwardszym strongmanem Gildia Młodzi gniewni to sami pakerzy A Golden Boye to same old boye. Wanel jak to z nim bywa na roli co dziennie po quarach biega wku,rwiony Bo nie umie znaleść żony Bartezz od świtu do nocy Wali włóczniami tylko szkoda że sobie prosto w oczy Jeminai gra tylko po pół nocy bo go kurewsko bolą oczy lecz nic w tym dziwnego jak sie ma tak małego Vulkanin ma większego lecz za to pokrzywionego więc mu nic na to nie poradzę bo nie jestem lekarzem Daniel to gracz niezły tylko że z białowieży Duszek jest straszym mazgajem po nie umie się leczyć na pałe Wali exurę tylko wtedy jak już jest w temple ZGREDY! teraz posłuchajcie co płynie Z serca mojego Każdy tu wymieniony jest moim KOLEGĄ!!! END Teraz trochę trudniejsze dostałem od kolegi zadanie napsiać wierszyk o ludziach przypadkowych co byli online xD Są nimi: Aastroonis 46 knight, Abiston 124 Master sorcerer, Abramalech 30 paladin, Abruptus 61 Royal paladin i Adax Thorin (nie znałem jego profesji i levelu) Astronis 46 level ma A w tibię bez neta gra Abiston jak na sorka przystało Ma całkiem chude ciało Frost dragon go jednym ciosem Powala na podłogę Abram niczego sobie 30 paladina robił z nogami na Głowie Abruptus 61 levelem sie chwali a wbił mu to kuzyn z Somali O adaxie nic nie powiem bo niema kolan a mamie rozbił krzesło na głowie. I coś z druida ;] 1 addon done ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Misticfantactic - 21-07-2009 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14638 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NA MOJE OKO TO SPRAWA JEST OCZYSWISTA
ZE Mistic Fantactic UMIE DOPIER....LIC FREESTAIL xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#14639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Daniel of songo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: chyba mam
Poziom: co?
Skille: siema
Poziom mag.: ej
|
![]()
![]() |
#14640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2009
|
![]() Gz Daniel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
![]() |
![]() |