|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Ja także zamieniłem Andersona z MU(cóż score 38...) na Daviesa(score ponad 100) z Fulham, pewnie będzie sporo grał, a w poprzednim sezonie coś nie coś zdobył, no i za Noble poszedł Delap(tańszy, a lepszy z tego co wynika).
Aha i mam 3 z Evertonu i chciałem 4 to pokazało, że za dużo, a z Chelsea chciałem 3, bo mam 2 i pokazało, że mam za dużo, co to ma być ;D No i po wszystkich poprawkach(dałem tych co mogą więcej ptk zdobyć wyszło tak: ![]() Wiem, że nie najlepiej, ale poczeka się do sezonu i trochę zmian się zrobi(szczególnie zobaczę z Denilsonem bo wątpię, że będzie grał), no i chciałem Baines'a ale ptk zabrakło ![]()
Ostatnio edytowany przez Akahan - 15-07-2009 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() CCH też nie jest zła tylko jak widzę co z tym klubem się teraz dzieję to mnie coś bierze..
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Yoh ty to masz farta Adebayor przeszedł testy medyczne w ManC i już praktycznie przesądzony jest transfer. Także Eduardo będzie na pewno grać
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() dobra, mala zmiana, wiecej nie kombinuje, bo i tak mi sie nie bedzie chcialo
![]() wole poczekac na Wygraj Lige tbh |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Po kilku transferach:
![]() Dobrzy pomocnicy są za drodzy, ale ja też nie mam chyba najgorszych... Sprawdźcie, jacy tani, mimo dobrego poziomu (chodzi mi o ławkę). |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() http://pliga.pl - polski odpowiednik, jakby ktos chcial. Wygraj Lige w tym sezonie polecialo po bandzie, ale przynajmniej inni dzialaja. Moj team - Turów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, defensywni pomocnicy, którzy nie punktują :d
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znajdź w ich cenie lepszych, którzy też powinni grać regularnie w pierwszym składzie, zdobywając punkty za chociażby sam występ, a do tego za czyste konto (bo pochodzą raczej z dobrych drużyn).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dobra: Jimenez chociażby. Rory Delap, N'Zogbia, Eboue, Davies z Fulham, Wilshere, Behrami, Huddlestone. Sporo ich będzie ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Mam do was dwa pytania
1 Jak wam się wydaje, czy Nani będzie podstawowym zawodnikiem MU? 2. Pavlyuchenko czy Crouch? A może Bent, Keane lub Defoe? Tam to chyba naprawdę będzie loteria... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jeśli Nani będzie, to i tak jest pajacem bez umiejętności, więc nie opłaca się go brać. No chyba, że potrzebny ci zawodnik, który strzeli w sezonie 4 bramki i zaliczy może ze 3 asysty.
![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@2 Up Bent raczej odejdzie, Crouch nie był sprowadzany na darmo. Myślę, że jemu będzie towarzyszył Defoe, a Keane będzie zmiennikiem numer 1. Pavlyuchenko już chciał odchodzić. Sam nie wiem, ja mam Petera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nasri > Nani Arszawin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nani Rosicky > Nani Nasri > Park Arszawin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Park Rosicky > Park Nasri > Valencia Arszawin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Valencia Rosicky > Valencia Z Giggsem nie będę porównywał, bo jego rola w zespole będzie marginalna. Prawda jest taka, że jeśli patrzeć na zawodników, którzy grają na skrzydle - United wypada słabiej. Więc to oni powinni zatrudnić jakiegoś WFistę.
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaki jest sens w brani Corluki, który rzadko asystuje i rzadko będzie miał czyste konto? Po co ci Modrić, który też nie punktuje zbyt rewelacyjnie? Neville to defensywny pomocnik, asysta/gol to u niego święto.