![]() |
#14081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() przyznaj sie chociaz do tego ze masz bana!!!
btw. peja stojakovic tez ma bana? pytanie nie aktualne, zobaczylem bana na ed ![]() dla peji to i tak nie robi roznicy shadek 1 wrzesnia pojdzie do szkoly a peja pewnie gdzies kolo 1 lutego zeby dowiedziec sie ze ma 10-15 jedynek na semestr, dla niego caly rok to wakacje ale juz nie dlugo, zycie go nauczy
pozdrawiam cie peja Ostatnio edytowany przez szadoufan - 02-08-2009 o 23:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Sorry Ciebie ale slabe masz info zaden ban ci nie zginie w listopadzie dopiero wszystkie za pol roku nie ma czegos takiego ze kazdy ban oddzielnie
![]()
![]() |
#14083 |
Użytkownik Forum
|
![]() "6nd DHQ By Peja Of Luminera" xd Telehelper
"Inhabitant of Luminera Profession: Elder Druid Level: 101 SIXOND??? WHAT THE HECK IS THAT MAGICAL NUMBER ROFL" hah zmien translator bo staniesz sie jeszcze wiekszym posmiewiskiem niz jestes moze nawet dorownasz swojemu wielkiemu "mistszowi" pozdr szmatolku ;* ps. powrot do szkoly tez by Ci nie zaszkodzil ... bo pozniej bedziesz szukal pracy i co powiesz mam 208 ek prosze przyjmijcie mnie ![]()
pozdrawiam cie peja Ostatnio edytowany przez szadoufan - 03-08-2009 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14084 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
Lokacja: Slask
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniek Wielki
Profesja: Knight
Świat: luminera
Poziom: 102
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
![]() |
#14086 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2009
|
![]() Gratz UP ;] GOGO 300
Shadziu & Peja jak to nie przez wasze ng co widac na niektorych screen to zgadnij przez kogo teraz masz bana ? BAUHSHAHAHAAHAHHAHAHAH (oplacalo sie spamowac raportami codziennie po 3 razy i wiecej) xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
|
![]() @chras
trapowanie i ng maja duzo wspolnego, szczegolnie jak patrze za co dostali bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2009
Lokacja: rz-ow
Imię: Kapucynik
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 99+
![]() |
![]() @chras
az tak sie bałeś wysyłając aż tyle raportów? ![]()
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#14089 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() i to ma poprawić humor żal już tego ciągle to wysyłasz znajdź lepszy tekst
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2009
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow Druid of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 199
Skille: 29
Poziom mag.: 82
|
![]() @chras
aż taki zdygany byłeś? hahahaha 3 raporty omg dajesz ziomuś więcej chuja mi możesz na tym serverze to br raportują a polacy jak myszki siedzą cicho ja retire do listopada ale jak wejdzie system guildpvp wtedy pogadamy men ![]() coś do TOD ej chce z wami wojny jak będzie ten guildpvp ![]() ![]() @swoon wróciłeś !!! nareszcie ktoś w kim jest duch walki ![]() ![]() podro dla pl będziecie gnojeni jak wejdzie pvp przez br |
![]() |
![]() |
![]() |
#14091 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() to ty też będziesz gnojony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14092 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2009
Lokacja: Nowa Ruda/Wrocław
Imię: Meffiu Zacisze squad
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 157
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() level numer 154
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14093 |
Użytkownik forum
|
![]() BSUAHSHAHAHHA OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!!
peja shadoł juz maja super wakacje oto mi chodizlo ;] ,,Lithea to ty też będziesz gnojony " oni juz sa gnojeni!! JAJAJA @kapucynik xD ja sie balem? AHHAHAhAAHHAHA ja sie balem? ty chyba sam nie wierzysz w co ty mówisz chfieju ;d ja umiem solo expic ty musisz miec team tez bedziesz lurowal? ;<< czy tylko kozaczyl na forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14094 |
Użytkownik Forum
|
![]() @chrasek kutasek
i co teraz na najty pójdziesz? hahahaha cipka właśnie widać na czym ci zależało ,, BSUAHSHAHAHHA OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!! peja shadoł juz maja super wakacje oto mi chodizlo ;] '' wakacje... no dobra. chrasek mam pytanie jak wejdzie pvp to robimy wara? gildia na gildie? ![]() ![]() @taddii faktycznie empela pewnie ma bana ![]() edit : może dls na fenrock złożyły raporta xDDDD edit2 : ZA GNOJEBIE CHRASA NA EXPIE I DAWANIE Z TEGO SSÓW ZAPŁACE !!! Ostatnio edytowany przez Szadziopogromcasmokuf - 03-08-2009 o 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14095 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @chras
ja za to solo nie expie ...................................wez sie nie udzielaj bo frajer z ciebie ![]()
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#14096 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
![]() kto pilnie potrzebuje kasy niech pisze domnie walniemy troche ss i szadziu wam za to zaplaci ![]() ach i moronie ja jestem bez gildi milych wakacji na ots zycze bo od tibi sie nie oderwiesz ;D ![]() shadol ja czekam az ci sie ban skonczy i dalej jedziemy tak jak peja ![]() ![]() pozdro ![]() @kapucynik idz skilowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#14097 |
Użytkownik Forum
|
![]() @chrasek kutasek
widzisz psie tylko raportować umiesz jak taki konfident w rl też lecisz na psy z byle czym? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14098 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @frajer
ja na bocie nie stawialem zeby mi skilowal ;] ps wpadnij na cos lepszego a nie na pierdołach tylko expisz
![]() |
![]() |
![]() |
#14099 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Świat: Honera
Poziom: 55
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Dawajcie ss a nie sie klucicie =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14100 |
Użytkownik Forum
|
![]() a po chuj dawac ssy jak klotnie sa lepsze?
Baj De Łej ( By the way) peja to zyje jeszcze czy juz sie powiesil? shadek odpisz bo masz z nim kontakt