|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() no ok do rooka sie nie dojdzie nad woda, ale np. uzyje lewitacji nad brzegiem wody, albo wogole stoje sobie na polance, wokol mnie nic nie ma uzywam lewitacje i co ?
1. czy mozna wogole uzyc lewitacji nie bedac pod jakas skale itp. ? 2. jesli mozna to ile krokow mozna zrobic "w powietrzu" 3. jesli mozna i jest ograniczona ilosc krokow to co sie dzieje np nad woda ? (sie topi czy cos ;p) nie wiem zdaje mi sie teraz ze to chyba nie przejdzie tak bez zadnej skaly, no ale wlasnie prosze o opisanie jak to wyglada ^^ pozdro 600 hrhr ivuul |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wiecie na czym polega Wasz problem?? NIE CZYTACIE UWAZNIE.
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() stary ale pendzel z Ciebie!
to Ty nie czytasz uwaznie, zapytalem czy mozna uzyc lewitacji stojac w otwartym miejscu nie otoczonym przez zadne skaly, kolejne pytania to juz byly jesli mozna tak uzyc lewitacji... a nie ty sie przypie.przasz do mnie za bylo gowno, odbij i jak nie masz nic do powiedzenia na temat to stfu, bo ja pacca nigdy nie mialem i chce sie czegos dowiedziec! |
![]() |
![]() |
#24 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Co do twoich pytan to proponuje przeczytac Topic od poczatku i ewentualnie troche pomyslec. Dokladny opis zastosowania tego czaru jest juz dawno wyjasniony w temacie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() Wczoraj zakupiłem ten czar. Fajny nawet ale za duzo many zjada
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() No to lewitacja nie dziala dokladnie ak 3 parcele.
Bo za pomocą parceli sie nie podniesiesz o pietro wyzej w depo. |
![]() |