|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Myślę, że na forum przydałoby się więcej moderatorów. Przede wszystkim, potencjał ludnościowy jakim teraz dysponuje administracja, jest niewystarczający. Istnieją miejsca na forum, do których moderatorowie zaglądają raz na rok ( fake'i, Blogi ) albo w ogóle ( wydarzenia z światów ). Wymaganie większej pracy od obecnej liczby moderatorów, zmusiłoby ich co najwyżej do rozbicia rodzin, rzucenie szkoły, pracy i siedzenia na forum 24 godziny na dobę.
Drom, sam wspominał, że liczba przedstawicieli prawa na forum, jest po prostu za mała. Przydałoby się paru takich więcej. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Jeśli interwencja moderatora jest niezbędna to wystarczy zaraportować posta, z ewentualnym odpowiednim komentarzem... Gwarantuję, iż moderator, prędzej czy później, w danym temacie się pojawi.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Wiemy, że w wydarzeniach ze światów jest gnój, z tym się nie da wygrać, zawsze znajdzie się banda debili, pozakładają 10-20 kont po każdym banie i będzie dalej gnój. Jest to miejsce na tyle wyodrębnione, że nie ma potrzeby tam wchodzić jeśli nie chce się obcować w takich warunkach. Ludzie grający w Tibie są tacy jacy są i to od nich wszystko zależy, większa ilość modków nic nie zmieni. Jeśli dojdziemy do wniosku, że modków jest za mało to po prostu mianujemy nowych. W razie czego zawsze można zgłosić raport. |
|
![]() |