Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-08-2009, 18:17   #1
Maniak69
Zbanowany

Maniak69's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2007
Wpisy bloga: 22

Domyślny Więcej moderatorów

Myślę, że na forum przydałoby się więcej moderatorów. Przede wszystkim, potencjał ludnościowy jakim teraz dysponuje administracja, jest niewystarczający. Istnieją miejsca na forum, do których moderatorowie zaglądają raz na rok ( fake'i, Blogi ) albo w ogóle ( wydarzenia z światów ). Wymaganie większej pracy od obecnej liczby moderatorów, zmusiłoby ich co najwyżej do rozbicia rodzin, rzucenie szkoły, pracy i siedzenia na forum 24 godziny na dobę.
Drom, sam wspominał, że liczba przedstawicieli prawa na forum, jest po prostu za mała. Przydałoby się paru takich więcej.
Maniak69 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-08-2009, 18:28   #2
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniak69 Pokaż post
Istnieją miejsca na forum, do których moderatorowie zaglądają raz na rok ( fake'i, Blogi ) albo w ogóle ( wydarzenia z światów ).
Jeśli interwencja moderatora jest niezbędna to wystarczy zaraportować posta, z ewentualnym odpowiednim komentarzem... Gwarantuję, iż moderator, prędzej czy później, w danym temacie się pojawi.
stary 05-08-2009, 18:54   #3
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puii Pokaż post
>prędzej
>później

smiech.
rzeczywiście jest się z czego radować, gdyby większość forum przestała ze wszystkiego szydzić tak jak Ty to wystarczyło by modów
Liper jest offline  
stary 05-08-2009, 19:29   #4
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniak69 Pokaż post
Drom, sam wspominał, że liczba przedstawicieli prawa na forum, jest po prostu za mała.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Powiedziałem, że do Blogów nie ma modków. Na forum ich liczba jest wystarczająca.

Wiemy, że w wydarzeniach ze światów jest gnój, z tym się nie da wygrać, zawsze znajdzie się banda debili, pozakładają 10-20 kont po każdym banie i będzie dalej gnój. Jest to miejsce na tyle wyodrębnione, że nie ma potrzeby tam wchodzić jeśli nie chce się obcować w takich warunkach.

Ludzie grający w Tibie są tacy jacy są i to od nich wszystko zależy, większa ilość modków nic nie zmieni.

Jeśli dojdziemy do wniosku, że modków jest za mało to po prostu mianujemy nowych. W razie czego zawsze można zgłosić raport.
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania