|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eterlord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Spirit of Guidance
Świat: Secura
Poziom: 50
Poziom mag.: 47
|
![]() Witam, moje pytanie jest następujące:
Czy dam rade zrobić ostatnią misję SS quest, czyli tą z Mad Technomancerem? Jestem ED na 50 lvl'u. Z góry dziękuje za odpowiedź.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Dasz rade, wez runy obszarowe. Radze odrazu podbiec do dzwigni i ja przciagnac, nie zabjiac summonow tylko odlurowac mada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aug 06 2009, 14:23:21 CEST Died at Level 50 by a mechanical fighter.
Trudno, jednak się nie udało ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
|
![]() Będzie bardzo ciężko... Ja swoim 88 rpkiem ledwo dałem radę zabić technomancera. Wszystko przez te summony, których było lekko licząc około 50 w całej sali.
20:04 Croucherek [60]: kto otwozy helgeyt dam 2k 20:25 Aron Sork [18]: cihco zeby pz nie mie c 20:25 Aron Sork [18]: jak stary wtargnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, spokojnie
![]() Następnym razem się uda, ale to może na 70 lvl'u.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecietny carlinowiec posiadajacy 50 ed moze i nie zabije. Ale jak napisales, trzeba do tego taktyki... I da sie to zrobic. Utani gran hur, pod sciana do dzwigni, i do wyjcia. Potem powoli z run obszarowych dostac sie do Mada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Na 64 rp wykonałem to tak zabiłem wszystkie nie summony jebłem dźwignię i sru w długom mad mnie goni z tym drewnem a summony nie mogą za daleko wychodzić. Następnie zlurowalem go w bok i spokojnie bilem nic trudnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() @up
to mnie interesuje jak on szedl jak tam jest tyle syfu ze sie nie da chodzic ... ja 65 ek Poprostu wbieglem w to gowno i Exori Mas 2hity syfu nie ma i tak po krateczce do przodu ^^ waste bylo ale done ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Imię: Richard the Lion-Heart
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja na 80 lvl ek miałem mały problem. Wróciłem tam z kolegą 95 ms 1 strzał z ue i po kłopocie. Radziłbym Ci też walnąć z ue. Może dużo many pójdzie, ale szybko zrobisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Imię: Gotane
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Skille: 80+/60+
Poziom mag.: 15
|
![]() RP lvl 74 solo:
Najpierw wybić wszystko co nie summon, potem hurem do dzwigni i spowrotem az pod same schody...wybic drewno a potem zlurowac mad'a. Mi się udało...ale waliłem go z SD, RS i exori con dla pewności... Aha... zlurować mada w miarę blisko, a potem hur i go wyprzedzić, żeby uciekał w stronę schodów, i tam go trapnąć. Jako ED weź runy obszarowe z energią (thunderstorm, po 3k za bp u npc), ja waliłem po 50-60 (mlvl 15), ale energia czyści summony, stone golemy i wali mad'a. O wiele większy hardcore był na wieży z ice witchami (nikt nie wybił respu)...po update mocno walą...ale tam wez niewidke na barbarianów - ale pierścień, bo jak witche zamienią Cię w bałwana to stajesz się widzialny, a pierścieniem można sobie "zrestartować" niewidzialność.... ED: utamka, niewidka i szybko na samą górę...
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() A jak ja byłem go zabić i nie dałem rady.Jak zrobić bym mógł znowu go zabić ?? BO jak poszedłem to nie pokazywał sie ;<
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() musisz chyba iść drugi raz do chłopka od którego brałeś misje i poprosić o 2 raz. Nie wiem co widzicie w tym trudnego- wybijasz henchmany tak żeby dało rade przebiec w miarę spokojnie, ciągniesz za dźwignie, orasz mada i po kłopocie
|
![]() |
![]() |