![]() |
#1481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
"Prostytutka" jest słowem neutralnym, "kurwa" jest obraźliwym. Jedno i drugie to tylko słowo, ale tak się przyjęło. Tak samo jest w tym przypadku. "Gej" - neutralny, "pedał" - nie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: sprzed komputera
Stan: Na Emeryturze
Imię: bardzo fajne ?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wolny jezdziec .
Świat: ałrea
Poziom: 069
Skille: 6/6/6
Poziom mag.: 60
|
![]() moge kogos obrazic porownywujac go z pedalem, gdy owy pedalem nie jest.
tak samo do normalnej kobiety nie powiem dziwko, a do prostytutki i owszem. moje zdanie.
![]() nienawidze cipsoftu, updejtow, pseudo inteligentow, szatanistow, lamusow z npvp i wiekszosci tibijczykow. skilsy ; ironia. 9/10 sarkazm. 9.5 metafora. 8 riposta. 8.9 spaming. 6.6 punche. 9.5 foruming 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
gej - homoseksualista, pedał - część roweru... Cytuj:
Zresztą zauważ, że do prostytutki tak powiesz, bo między innymi za to płacisz. Dziwka to określenie kobiety puszczającej się za pieniądze, tylko bardziej wulgarnie. Gej - normalny homoseksualista nie wyróżniający się za bardzo z tłumu. Pedał - gejista muszący za wszelką cenę pokazać że on jest gejem, jest wspaniały, ma wszystkich w dupie, liże się na oczach innych z kim tylko popadnie. Widać różnicę? Mam nadzieję. Nie można porównywać dziewicy do ladacznicy, która ma po kilku partnerów dziennie. Tak samo w przypadku geja i pedała. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Używanie zwrotu "puszcza się" jest nie na miejscu! To jest obraźliwe, ta Pani wykonuje swoją pracę, świadczy korzyści cielesne w zamian za pieniądze, a nie "puszcza się". Mam nadzieję, że tak pejoratywne określenie zostało napisane pod wpływem gniewu, siły wyższej, bardzo tego żałujesz i więcej nie popełnisz takiego grzechu.
Gdyby mnie skazano za nazwanie czarnucha czarnuchem to bym się autentycznie wk%$#ił. To samo w sprawie tej osiemnastolatki (ach ci wybaczający, pełni miłosierdzia księża, którzy sami złożyli zawiadomienie do prokuratury). Co do sprawy pedała, to tam jest napisane, że to nie było jednorazowe, więc może kara była bardziej sensowna (na pewno nie jej wysokość). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ależ oczywiście, wybacz mi błagam! Już więcej takiego zwrotu nie użyję! :<
A co do kasy... Taki naród, trzepiemy kasę jak popadnie, im więcej da się wyciągnąć tym lepiej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Och, żeś upuścił żółć na tę znienawidzoną i niegodną szacunku nację ... Patrz na USA i ciesz się, że nie jest u nas jak tam w kwestii wyłudzania odszkodowań.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Racja. Inne narody tak nie robią!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A skoro inne narody też tak robią (lub jest gorzej), to po co się czepiacie że duże odszkodowanie ~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() sporo jezdze po innych krajach i chyba mam duuuuzo lepsze info co do innych narodow. Na zachod od polski nie ma bardziej kombinatorskich krajow niz polacy, na wschod nie poznalem ludzi az tak dobrze wiec sie o nich wypowidac nie bede.
Polak zawsze cos kombinuje, a to jak chociasz by o 0.5% miec wiekrze dochody albo jakis dodatek rodzinny...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() hahah przedstawie wam moj chory evul swiatopoglad
Planeta to taki czlowiek organizm a ludzie to choroba tej planety zwykle przeziebienie lub grypa i tak nie bedziemy na tej planecie dlugo hihi chyba ze to jakas gruzlica ale leczona heehhee
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
NOT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() w sumie to troszke masz racje , tylko ze dinozaury mozna byc nazwac takim przeziebieniem bo planeta je wyeliminowala , my niszczymy planete doszczetnie , wiec my jestesmy rakiem. ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() @Cienius
Wkurza mnie coś takiego. Jeśli uważasz się za taki wrzód to czemu ze sobą nie skończysz. Nawet jeżeli ludzkość jest problemem, to jej nie zniszczysz. Może kiedyś zniszczy się sama, ale nie z powodu jakiegoś chorego paranoika.
![]() |
![]() |
#1498 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Murzyni to w ogole smieszni ludzie. Powiesz do niego "czarnuchu" i juz sie obrazi. Zabawne, bo gdyby Murzyn zwrocil sie do mnie "ty bialasie!!!" - w ogole by mnie to nie ruszylo, bo i dlaczego - w koncu jestem bialy
![]() Ale prawda jest taka, ze powoli zmierzamy do skretynienia spoleczenstwa - http://www.joemonster.org/p/193952/P...osc_polityczna. Teraz smieszny obrazek, za 10 lat stanie sie (niestety) rzeczywistoscia ![]()
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze tobie coś nie wydaje się obraźliwe, nie musi oznaczać, że nie jest obraźliwe dla innego człowieka / grupy ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2009
Lokacja: woj. Mazowieckie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rabarbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 22
Skille: xx/xx
|
![]() ja lubie murzyn, chcialbym byc takie jeden bo bym mial duzego
![]() uwazam, ze jednak oni troche przesadzaja i nie powinni az tak sie obrazac za rasizm bo im nikt nic nie robi |
![]() |
![]() |