|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Witam, ostatnio chciałem iść na poi poexpić ( facc) i niestety nie mogłem wejść do tp w necrohouse. Wydawało mi się, że kiedyś można było na facc tamtędy przejść na poi, wcześniej wykonując POI quest. Czy Cipy coś zmieniły? Czy nigdy nie można było na facc?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Nie można było i nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
|
![]() Nigdy nie szło wejsc za mwalla na poi . Dobrze ze nie idzie bo na poi dl by było wiecej ludzi niz na lair w veno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi o klasyczną drogę przez m walla, ale przez teleport w necrohouse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() @up
Skoro nie można nawet tą trudniejszą drogą, to dlaczego umożliwiliby dojście faccom na skróty? Proste..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Kiedyś pamiętam, że ludzie stawiali tam noob chary(80lvl, facc) w tym głównym roomie, żeby się nie respiło. Kiedyś raczej było możliwe wejście z facc do tej komnaty używając tp. Teraz możliwe że coś zmienili, skoro mówisz że nie możesz tam wejść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dowiedziałem się od gościa, który na facc tam chodził, że teraz coś zmienili i już chyba nie można chodzić faccom
![]() |
![]() |
![]() |