![]() |
#281 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie wyobrażam sobie, bo to nierealne, aż tylu kretynów by się nie znalazło, żeby narażać życie swoje / niszczyć życie rodziny / cokolwiek, bo rząd coś wprowadził.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Tylko mnie nie zabijcie, lol. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 12-08-2009 o 14:00. |
||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() latwo bylo by opanowac taka sile ? :
http://www.youtube.com/watch?v=pACb6...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=FEr7b...eature=related a wyobrazic se ze ich jest x wiecej niz na filmikach? Nie ma co ukrywac , kibice to duza sila. I nie wiem co jest z toba , zyjesz w innym swiecie , myslisz ze tu jest tak ze jak ktos cos komus zrobi to sie idzie do sadu i po sprawie , obudz sie , prawo u nas karze za glupoty a na prawdziwe przestepstwa przymykane jest oko. chcesz przyklad? ok; ja mialem sprawe w sadzie za to ze kolega idacy obok mnie rzucil sniezka , we 4 mielismy sprawe za dzialanie wspolne i w porozumieniu. a pare lat temu 3 kolesi bestialsko zabili chlopaka , torturowali go chyba pare godzin przed smiercia itp. a co dostali? po pare lat wiezienia , bo jeden juz wyszedl chyba z pol roku temu ale co z tego jak on juz nie zyje. nadal myslisz ze zyjemy w kraju prawa? jestem pewny ze kazdy zna przypadki temu podobne |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Chyba was fantazja ponosi... Kapitulacja rządu? No way, ale trochę napsutej krwi i szkód by było, pomijając to, że do takiego przemarszu nigdy nie dojdzie
![]()
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie dojdzie bo rzad nie wprowadzi tak glupiego prawa jak w kolumbi ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie normalny kibic nic nie zrobi. Fanatycy tak. To tak jak z Tibią: prawdziwi gracze z zaciśniętymi wargami przyjmują kolejne rujnujące update'y, a dzieci wciąż się żalą. Naprawdę Albertus, musisz zrozumieć, że mamy XXI wiek, w którym legendarne walki, bitwy, przyciskania rządu itp to przeszłość. Takie coś nie ma szans się wydarzyć, nawet w Polsce.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mysle ze u was tez jest tyle sytuacji , bo ja moglbym opowiadac ich duzo. mozliwe ze to u nas jest tylko takie miejsce (tak przynaimniej mowi mi ciotka mieszkajaca w bialymstoku) a mozliwe ze tak jest wszedzie. Ale u nas przynaimniej 5/6 sytuacji tego typu do roku. ostatnio gdzies dla kolesia glowe obcieli i ciagle takie cos. Pewnie slyszales o takiej sytuacji ze chlop gwalcil curke i trzymal ja w domu zamknieta? to bylo pod Siemiatyczami bardzo glosna sprawa. tyle ze u nas takie rzeczy sa ciagle jakies mordy , bujki uliczne itp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wykluczam tego. Może jest to spowodowane tym, że u was, jako iż to małe miasto, wszyscy się znają i to się szybko rozchodzi. Ja prawie że nie mam możliwości dowiedzieć się, co dzieje się po drugiej stronie miasta.
Cytuj:
Aha, skończmy już tą dyskusję, to temat Ultrasów podobno (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
|
![]() Spam poleciał straszny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Albertus troche Ciebie fantazja poniosła. Do tematu : Dobrze ze masz ten 3/15 osobowy mlyn, udzielasz sie. Jest bardzo dobrze aczkolwiek dlaczego nie mozna zmobilizowac innych ? Watpie ze tylko wasza 3/15 jest tak zapalona do kibicowania, inni tez moze. Dla mnie to sie strasznie dziwne wydaje... 3/15 osobowy mlyn O_O ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny, głosny doping w Bydgoszczy
![]()
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() @up
tez to zauwazylem i tez nie wiem o co poszlo (i co dokladnie sie dzialo) zapewne dzis sie nie dowiemy na szalikowcy.com za niedlugo napewno bedzie jakis artykul o tym
Полскa!!! Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 12-08-2009 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() moze cos o PZPNie badz jakis trans na przywitanie Obraniaka? Dokladnie meczu nie ogladalem, dopiero w 2 polowce sie przysiadlem.
Prawie caly czas HSV slyszalem ; o |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
|
![]() Mecz taki sobie. Pod względem piłkarskim przeciętny, z dopingu to raczej monotonia, bo było tylko la la la la la POLSKA ! No ale dobrze, że wygrana
![]()
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() te la la la la la POLSKA to jak powiedzial LoluU$ to HSV i racja pol meczu ciagle to lecialo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ta, wałkowane było często, szkoda że śpiewali za szybko... Najlepiej wychodzi wolno, z przerwami i klaskaniem ;
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prawidlowe templo jest takie srednie. Nie za szybkie, bardziej wolniejsze i co 3 razy dochodzi klaszczenie w lapy. Taka seryjka 9 HSV i fajnie wychodzi i nie jest takie zle na jakie dzisiaj wygladalo w TV, a raczej "slyszalo". Pozatym wczesniej czytajac na kibice.net/forum doczytalem sie cos w stylu
a)"Panowie mozna by bylo zrobic jakis trans na temat Obraniaka" b)"No mozna mozna, trzeba z Zawiszakami pogadac. Moglibyscie tez zrobic trans o PZPN'owskich kurwach" @edit http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11022 @edit 2 ![]()
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 12-08-2009 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Co do dopingu w Bydogszczy, warto zaznaczyć, że jest tam cienka akustyka, gdyż dach jest tylko nad dwoma sektorami(?), więc tym bardziej brawo!
![]() |
#299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
|
![]() Cytuj:
Obudz sie, o sile nie decyduje liczebnosc, a pieniadze.
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet śmigłowiec nie potrzebny, wystarczy grupa żołnierzy z gazem łzawiącym/obezwładniającym i po zabawie. Z tym, że debili demolujących miasto przez to, że "zły rząd" zabrał szaliki powinno się traktować cyklonem B.
|
![]() |
![]() |