![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Thunderer
Profesja: Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() David Guetta ft. Chris Willis - Love is gone
666 - Supadupafly Alternative Reality ft. Tiff Lacey - What you do to me (Michael Badal Mix) Antonie Clamaran & Maria Ochoa ft. Lulu Hughes - Give me some love (klaas remix) Blade - Techno theme Comiccon - Luvstruck (Dream Dance Alliance Remix) Crypsis ft. Sasha F - Get Hit (Orginal Mix) Soundsystem - Dreamscape Dj Zany ft. The Beholder - The new god DragoN Dj's Team part 3 Ee-Sma - Rush (Orginal Mix) Ian Barras & Bianca Luna - Lambada (Summer Mix) Jdx Nize & Cloze Gigi D'Agostino - L'amour toujour Manian - Welcome to the Club (Extended Mix) Manuel Jdem 0 My reflection (Basse Creator Remix) Modern Talking - Brother Louise (Basse Creator Remix) Noise Controllers - Ctrl Alt Delete (Official In Qontrol 2009 Anthem) Patrick Zola - First kiss (Flashtune Remix) Pendulum - Fasten your seltbelt R.I.O - When the sun comes down (Dan 4Tune Remix) Showtek Colours of harder stylez Showtek - Fts Qlimax 2006 Sia - The girl you lost to cocaine (Sander Van Doorn Remix) Skyscrapers - Paradise (Dj Zealot Remix) Stansted - Protect the Innocent (The Matrix Cover Remix) Technoboy - Next Dimensional World (The Qlimax 2008 Anthem) The Prodigy - Warriors Dance Zombie Nation - Kernkraft 400 Yoji Biomehanica - Cocaine |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2009
Lokacja: Sólencjin :***
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() @Mazur
No wiesz, są różne odmiany pogo. Niektórych idiotów bawi napierdzielanie pięściami i glanami w innych, a ci bardziej normalni po prostu chcą się wyszaleć biegając i odbijając się nawzajem, wśród takich jest sporo dziewczyn. Może i nie ma tam zbliżenia uczuciowego, ale na pewno jest fizyczne, szczególnie kiedy taką dziewczyną wrzuci się na falę. ; d Ostatnio edytowany przez Akkorin - 17-08-2009 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Mazur Na pogo nie idzie się wyrywać lasek. Tumanie. Bym zapomniał. http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E Najbardziej świetne na noworoczną imprezkę. Ostatnio edytowany przez Thero - 17-08-2009 o 10:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() macanie dziewczyny byleby sobie pomacac bo ot tak ktos ja wrzucił wam na rece nie ma raczej nic wspolnego z fajna zabawa,a jesli kontakt fizyczny z odbijajacymi sie facetami uwazasz za przyjemnosc to gl
@up Cytuj:
To dlatego chce wytlumaczyc ze pogo raczej nie idzie nazwac impreza.Tumanie. Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 17-08-2009 o 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Rozwiń - chyba nie chcesz mi powiedzieć, że slipgniot jest dobry?
Cytuj:
![]() @Mazur: nie próbowałeś, więc nie wiesz, jak zaj*bistą sprawą jest pogo ![]() Tańca towarzyskiego też nie idzie nazwać imprezą. Jest to jedynie część imprezy, tak samo jak pogo.
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
ale... zależy o jakiej "przyjemności" mówimy, to odbijanie się z facetami (i kobietami!) jest w pewnym stopniu przyjemne, ale na pewno nie podnieca mnie xd W pogo po prostu chodzi o to żeby się wyszaleć, jak to wg wikipedii ktoś napisał w jakiejś książce "wyładowanie agresji i negatywnych emocji". Cytuj:
@Slipknot Zobaczyłem Slipknota zanim go usłyszałem... na koszulkach 13latków. Już wtedy wyrobiłem sobie o nim opinię nawet nie odsłuchując jednego kawałka. Może nie było to zbyt obiektywne, więc dzisiaj spróbuję trochę odsłuchać Slipknota, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ostatnio edytowany przez Akkorin - 17-08-2009 o 12:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W kazdym badz razie autorowi nie chodzilo o taka "impreze", wiec po co wrzucac tutaj jakies uber szybkie i ciezkie utwory. Mi tam sie pogo kojarzy tylko z koncertami itp, nie moge sobie jakas wyobrazic malej imprezki do 15 osob, na ktorej nagle kilka osob wstaje i zaczyna sie od siebie odpychac XD troche fail
w sumie zeby, nie bylo offtopu http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=fvw ta laska z grzywką, wymiekam... Ostatnio edytowany przez Exodus - 17-08-2009 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moge Ci zrobic zdjecie ksiązki "Parabola" o zespole Tool,zdjecia ich orginalnych płyt jak i zdjecia orginalnych płyt Comy,a także koszulek Toola'a i Korna które nadal trzymam z sentymentem, wiec cos o tym wiem, ludzie sie po prostu zmieniaja lasuszku Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 17-08-2009 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ze złego w złe, jak widzę. Coma i Korn ssą, Tool'a nie słuchałem. No i wyobrażam sobie ten potężny mosh na Comie : )
![]() |
![]() |
#74 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Re.Up
Ty się starasz być trv, a Toola nie znasz? No weeeź... xD Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie wiesz o czym mówisz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thero: każdy miał kiedyś 13 czy 14 lat, rzecz w tym, by się rozwijać ; )
A slipgniot ma jedną dobrą piosenkę, i to akurat taką bardzo nie w ich stylu ; )
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh, oh. I może Linkin Parku też już nie słuchasz? jk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Idąc na łatwiznę, zaopatrz się w to:
http://merlin.pl/The-Best-Disco-Ever.../4,507574.html Same znane i lubiane hity ;) A z rzeczy nowszych, ostatnio jaram się: http://www.youtube.com/watch?v=Ci40ae8BlcE http://www.youtube.com/watch?v=Y54ABqSOScQ Co do ludzi którzy podają Behemotha jako imprezową muzykę: LOL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() stary, a w jakim klimacie chcesz bibe zrobić ?
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Thunderer
Profesja: Knight
Świat: Candia
|
![]() Imprezka będzie w większym gronie, więc każda muza się przyda tym bardziej, że każdy lubi co innego ;p ... sporo nutek już mam, ale jest sporo takich, których pozapominałem ;/ także przyda się coś z latino tak do salsy, cha-cha, jive , coś polskiego, dance, rnb, rap ... wszystko się przyda ;p
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Petross - 17-08-2009 o 16:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do salsy, cha-cha i innych dziwnych gatunków za bardzo Ci nie pomogę, ale reggae, ska, rap powinien rozkręcić bibe xd tylko wszystko trzeba z kulturą ^^ nie zapuszczaj im Karramby (niektórych piosenek bez komentarza) ![]() Jeśli chcesz mogę podać Ci kilka dobrych tytułów ![]() Po drugie. Jest to towarzystwo które raczej znasz, więc wiesz przy jakiej muzyce powinni się dobrze bawić? ;d
![]() |